ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 107 922
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 2 355
То просто няма какво да се обсъжда. Темата Пантери срещу Кърти е безумна Simple Smile и няма какво да се дискутира. Няма и особено нещо интересно около участниците

# 2 356
Предаването е един голям театър в световен мащаб.
Ето затова вече почти напълно загубих интерес към този пошъл цирк. Това не е нито забавно, нито интересно. То пък как не направиха нещо истинско. Аман от простотии и нагласени неща.
Аз го гледам малко като филм. Не се впечатлявам, че е сценарии. Неделчо между другото много добре го обясни в Надкаст. Във всяко реалити има “роли”, които се пазят в тайна от участниците. Представете си една голяма дъска и под името на всеки участник, на базата на кастинга, пише какъв модел на поведение ще представлява - естествено, това са изпитани модели на поведение от други реалитита. Ако си нарочен за скучен - само такива кадри ще излъчват с теб и ще отпаднеш бързо. Ако си нарочен за злодей - може да имаш 99 положителни изказвания и само 1 път да си си изпуснал нервите - ще излъчат само този 1 път. Ако си нарочен за фаворит - ще намерят начин монтажът да е само в твоя полза. Всяко риалити има ясна структура и тя се поддържа през целия сезон. Абсолютно е така.

Последна редакция: нд, 10 мар 2024, 23:45 от Lilly_85

# 2 357
По-успешен сезон от 2ри няма да има това предаване. Да видим кога ще го прекъснат

# 2 358
Дано не е така. Генчо, който едно изречение не можеше да върже без поне 2 смислови грешки, драмата Валерия - Елена, дето я дъвкаха половин сезон… Ниска летва.

# 2 359
Май не ме разбрахте! Не очаквам в Ергенът да има любов, сватба и наследник. За него е ясно още от първи сезон, че е пълна бутафория като остана на финала Капитонова (пхахаха още е толкова смешно!). Във втори още вярваха някои в чистите помисли на света Елена, но в трети вече трябва да си пълен идиот, за да вярваш, че някой там е влязъл с идеята за това, което уж представлява предаването.
Надявах се някога да направят нещо интересно и истински отговарящо на термина "риалити". Тук няма нищо реално, нищо истинско, като цяло нищо, освен свещена простотия, не простота.

# 2 360
  • София
Дано не е така. Генчо, който едно изречение не можеше да върже без поне 2 смислови грешки, драмата Валерия - Елена, дето я дъвкаха половин сезон… Ниска летва.
Много тегав сезон! До ден днешен не мога да повярвам колко настървени бяха фенските лагери на двете главни героини. И най- кофти ергена беше във втори сезон…

# 2 361
Много тегав сезон! До ден днешен не мога да повярвам колко настървени бяха фенските лагери на двете главни героини. И най- кофти ергена беше във втори сезон…

Точно така.

# 2 362
Предаването е един голям театър в световен мащаб.
Ето затова вече почти напълно загубих интерес към този пошъл цирк. Това не е нито забавно, нито интересно. То пък как не направиха нещо истинско. Аман от простотии и нагласени неща.
Аз го гледам малко като филм. Не се впечатлявам, че е сценарии. Неделчо между другото много добре го обясни в Надкаст. Във всяко реалити има “роли”, които се пазят в тайна от участниците. Представете си една голяма дъска и под името на всеки участник, на базата на кастинга, пише какъв модел на поведение ще представлява - естествено, това са изпитани модели на поведение от други реалитита. Ако си нарочен за скучен - само такива кадри ще излъчват с теб и ще отпаднеш бързо. Ако си нарочен за злодей - може да имаш 99 положителни изказвания и само 1 път да си си изпуснал нервите - ще излъчат само този 1 път. Ако си нарочен за фаворит - ще намерят начин монтажът да е само в твоя полза. Всяко реалити има ясна структура и тя се поддържа през целия сезон. Абсолютно е така.
За съжаление, при изключително слаб продуцентски и технически екип това правило пак не действа. Дори да са избрали някоя за фаворитка, не им се получават да манипулират добре мнението и нагласите на зрителите. А може би и проблемът е, че са заложили и на кофти актьори, което не противоречи на некадърността на продуцентите.

Според мен, Шермин (или както се казваше) щеше да е много добра в ролята, която на други с протекции са дали и за неин късмет, рано се усети и рано си тръгна. Понеже са ни малко мутресите и карикатурите, националният ефир продължава да държи да ни възпитава в тяхната естетика и морал.

Последна редакция: нд, 10 мар 2024, 20:44 от Tsugumi_

# 2 363
Много ми допадна видеото с психоложката. Наряза колежката си Христиана на салата.

# 2 364
От Чакалкаста :целувката между Християна и Алек е била с език ,ама не са го излъчили.Хриси не харесва нито Алек ,нито Генчо ,а...Витя Joy

# 2 365
Е в първия сезон Александра, Виктория и отчасти Дениз износиха сезона. Във втори - Валерия и Елена. Тук към момента все още няма ясно обособени роли на лидери, жертви и сие. Скучно ми върви и на мен към момента, а и по 3 часа направо ми идва ту мъч.

# 2 366
Нали днес коментирахме коя е стюардеса, коя е маникюристка, коя какво работи, оказва се, че всичко е по-добре от позицията на Шермин - дъщеря и гадже на издръжка. Grinning Интересното е, че не спомена онлифенса, а само, че доведеният 'и баща е собственик на фирма за мебели и има пари, а и гаджетата я гледали.

# 2 367
3 часа и половина е убийствено просто. В началото ги гледах докрай, но последните епизоди прекъсвам и на другия ден си доглеждам… Писва ми просто. Или да си беше останало по 2 часа на епизод, или да го бяха направили всеки делник по 1 час… Щеше да е 100 пъти по добре.

# 2 368
Нали днес коментирахме коя е стюардеса, коя е маникюристка, коя какво работи, оказва се, че всичко е по-добре от позицията на Шермин - дъщеря и гадже на издръжка. Grinning Интересното е, че не спомена онлифенса, а само, че доведеният 'и баща е собственик на фирма за мебели и има пари, а и гаджетата я гледали.
Проблемът на голяма част от другите е не в това, че работят (от време на време), защото им харесва, а защото нямат избор. С радост биха споделили житейския път на Шермин, не забелязвам да имат някакви морални скрупули, а и не съм ги чула да споделят размисли за обучение или професионална реализация. Нула интерес показват и към личността и работата на Ергена, да кажем поне, че ги интересува нещо извън дребните клюки или заучените драматични истории.

Последна редакция: нд, 10 мар 2024, 20:43 от Tsugumi_

# 2 369

То е въпрос на колко ще се унижаваш, по-добре от каква гледна точка? Само на себеуважение. Шерминчето си е класика Дубай кифла от инстаграм. Очевидно се занимава единствено с богаташи. И тез всичките си търсят мъже с пари малко или много. Вече беднячки и грозници си търсят богаташи, преди беше предимно само красиви и/или богати жени с такива изисквания.

Общи условия

Активация на акаунт