Необходимата информация за Европейския съюз

• 304 490
  • 327
  •   1
Отговори
# 225
Някой може ли да пусне обобщена информация за Белгия?

# 226
  • The QC to be!!!
Някой може ли да пусне обобщена информация за Белгия?
За Българи се иска разрешително за работа. Ако зададеш по конкретни въпроси в Белгииската тема, ще ти се отговори, а най добре е да разгледаш предните Белг. теми.

# 227
Здравейте, знаете ли адреса на ИКА в Атина, Гърция(обикновена поща, не e-mail)? Може ли да ми го кажете?  Благодаря!

улица"Агисилау"48 - Атина

Υποκατάστημα Ι.Κ.Α. ΕΤΑΜ στην Αθήνα
Διεύθυνση:    Αγησιλάου 48 - Αθήνα
Τηλέφωνο:    210. 323.91.93

# 228
Някой може ли да ми каже, къде могат да ми сложат апостил на гръцка диплома за завършено средно образование?
Благодаря предварително...   bouquet

# 229
Някой може ли да ми каже, къде могат да ми сложат апостил на гръцка диплома за завършено средно образование?
Благодаря предварително...   bouquet
В Гърция, но къде точно трябва да отидеш, нямам представа  Rolling Eyes
В България доколкото ми е известно се поставя от Външно Министерство.
Потърси в Интернет из гръцките страници

# 230
Да, със сигурност би трябвало да се постави в Гърция, но в коя точно инстанция не знам.
Разтърсих се в Интернет и открих телефон  на Външно Министерство в Гърция, и по-точно на отдел превод и легализация на документи (дипломи), но никой не отговаря.
За това реших да попитам тук пишещите, предполагайки, че някой, все някога е минал по този път.
B & C, благодаря ти все пак...   bouquet

# 231
SvetlaV , звънни отново на този телефон малко по-късно или утре сутринта. Също така можеш да попиташ и в някой гръцки форум. Няма да навреди ако потърсиш и гръцката тема и попиташ и в нея, ако все още не си го направила.
Другият вариант е да отидеш директно до ВМ и да питаш на място.

# 232
Оправих се... звъннах в Министерство на образованието в Атина и от там ме упътиха!
Най-после.... три дни къде ли не звънях...  doh

B & C, благодаря ти за отзива...   bouquet

# 233
Здравейте! На синът ми , който е на 17 години , предстои пътуване до Франция сам. Има прекачване в Париж за Ница. Въпросът ми е дали нотариално заварената декларация от родителите трябва да се освен на български и на френски език. newsm78

# 234
Здравейте! На синът ми , който е на 17 години , предстои пътуване до Франция сам. Има прекачване в Париж за Ница. Въпросът ми е дали нотариално заварената декларация от родителите трябва да се освен на български и на френски език. newsm78

Тя му трябва само на българското летище.
За какво му е на френски?  newsm78

# 235

И на мен са ми искали декларация само на нашата граница, но моето дете е пътувало винаги придружавано от мен. На другите граници никой не се е интересувам от детето - с кого пътува, каква съм му, има ли декларация  Rolling Eyes
Един ден ако детето ми реши да пътува само, аз все пак бих попитала за да не вземе да стане някоя грешка.

Laughing Embarassed ooooh!  Laughing

Последна редакция: чт, 31 май 2012, 20:38 от B & C

# 236

И на мен са ми искали декларация само на нашата граница, но моето дете е пътувало винаги придружавано от мен. На другите грешници никой не се е интересувам от детето - с кого пътува, каква съм му, има ли декларация  Rolling Eyes
Един ден ако детето ми реши да пътува само, аз все пак бих попитала за да не вземе да стане някоя грешка.

На другите грешници?!?   Joy

# 237
Много благодаря за съветите. Синът ми пътува с Интеграл и те ми пратиха Декларация само на български.Но нали вечно се съмнявам Blush Нали ще пътува сам...

# 238
Здравейте,

може ли да се направи пълномощно за България, но формуляра да се прати по пощата за заверка от консулството? Или задължително трябва да присъства човекът, който прави съответното пълномощно в консулската служба за заверката?

Благодаря  bouquet

# 239
  • В голямото море...Живот
Подписът се поставя пред нотариус/упълномощено лице/консул ЛИЧНО!

Общи условия

Активация на акаунт