💕ЕДИН ЗА ДРУГ 💖 Сезон 5 (Тема 2)

• 55 704
  • 924
  •   1
Отговори
# 255
Този Йордан голям комплексар. Вчера обясняваше на жена си колко пък е дебела, а днес "аз отдавна не тренирам" и още на първото тичане изпъшка. А жена му като чу условието "Аз съм много тежка"!!!

# 256
  • София
Наистина е тъпо като не знаем времето, но то май винаги е било така. Дилян и Петя и Ели и Йордан засега ми се струват най-бавни.
Ивайло на мен ми е симпатичен, не съм го гледала във Фермата и не знам как е било там.

# 257
Забравих да питам. Дали сме изкоментирали, че София също са я взели на 15г?Не че нещо, но нали коментирахме малко е раничко...

# 258
  • София
С две ръце съм за Ивайло и Христина да останат, отколкото Елизабетски...

# 259
За съжаление ще останат Йордан и Елизабет, които са ми една от най-досадните двойки. "Народни хора" по израза на Румен

# 260
Елизабет едва ли не ги изкараха " душата на къщата" без тях нямало да бъде същото 😂. Този вот е анти вот , против Ивайло а не ЗА Елизабет

# 261
Христина.... знаем си за Ивайло, но тук тя просто изгуби симпатията ми. Не може 4-5 човека да каже, че не харесва мъжа и и тя кажи речи се "подигра" с казаното от тях. Ами малко да имаше гордост, та нали преди 2седмици тези хора я спасиха. Какво е вирнала нос?!

# 262
Елизабет е симпатична, изглежда скромна и добронамерена. Но Йордан е противен селски бек.
Този вот е може би не само анти вот, но се възползват от аргументите, че друг път са гласували за другите и подкрепят по-слабата двойка

# 263
  • София
За съжаление ще останат Йордан и Елизабет, които са ми една от най-досадните двойки. "Народни хора" по израза на Румен
Народни хора, може да им кажат, ако са със синя кръв или поне са световноизвестни личности.. Laughing  Румен явно не знае значението на този израз..

Елизабет едва ли не ги изкараха " душата на къщата" без тях нямало да бъде същото 😂. Този вот е анти вот , против Ивайло а не ЗА Елизабет
И самата тя каза, че без тях нямало да бъде толкова весело...??? Егати скучните хора, аз никакъв хумор не виждам в тях.. Тя ли не познаваше посоките в първата игра?

# 264
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Христина и тя показа рогца - този така я отегчавал, всички били тъпаци, оф, пфу, въртене на очи.... Доста реваншистки са настроени с Ивайло - който гласува за тях, ще им е приятел и навън, иначе - забравИ! При миналата елиминация беше съвсем същото. И като цяло, щом всички са намерили нещо нередно в поведението на Ивайло, очевидно не е случайно.
Не харесвам Елизабет и особено Йордан, скучни са, не особено умни, не си вземат и игрите, но в случая ще преглътна, ако останат.

# 265
Народни хора= с 1 обща мозъчна гънка. Елизабет и Йордан са посредствени в игрите, в интерес е на масата да изгонят Ивайло. Ако има друга игра, в която се изисква малко акъл всички са тотал щета. Не съм фен на Ивайло фермерски, но в пъти го предпочитам пред Йордан,Румен и Тишо. Румен е най-големият селянин, който е стъпвал във вилата. Миналата година не понасях Иван, но той поне не влизаше в конфликт с други участници. С тая противна охранена муцуна, мазно лице и криви зъби ми се повръща само като го дадат. Жена му не е много далече от него в антипатичния ми списък.
Йордан е комплексар, който си е намерил жена,защото е малка и наивна. В кой свят си въобразява, че има право да дава акъл кой как изглежда? Че и на жената,която му в родила дете. Спешно трябва да се види в огледалото и да се събуди от розовият сън,в който си мисли,че изглежда добре.
В същото време,обаче, грам не ми е жал за Елизабет, правистката,която не е учила история никога. Тя си го е избрала такъв и решава да си го търпи с безпочвените му коментари.    
Изобщо тази година нивото е най-ниско, не само интелектуално, но и по отношение на поведение. Просто нямам нерви да гледам селяния, нито да слушам тежък диалект.

# 266
Изгубиха най-интересната двойка още в самото начало

# 267
  • София
Тюх, загуба за шоуто. Останаха безопасните игли.

# 268
Как  са си променили поведението Ивайло и Христина? (не виждаме къщата и разговори, интересно е ако първата седмица са имали едно поведение, а втората - друго)

Светозар: ( за Ивайло/Христина)  "Или добро или нищо, в този случай - нищо." - значи има лошо отношение към тях и не е за приказване.

Аз не мисля, че всички са гласували "Не" на Ивайло, имало е и "Да" за Елизабет/Йордан, поне Денис и Дарина ми се видяха искрени.
Излиза, че този вот е стратегически, да премахнат силна двойка, но много рано, обикновено двойките си изгонваха несимпатичните, за да им бъде приятен  живота във вилата и чак към края започваха стратегиите.

А сега ще е по-интересно, щом си гласуват и стратегчески.

Последна редакция: нд, 10 мар 2024, 22:22 от Pepina_n3

# 269
В това предаване Ивайло не ме дразнеше. Ясно е, че е провокатор, но кой се дразнеше най-много на шегите му- комплексарите като Румен и Тихомир. Другите, които не го харесваха заради видимото превъзходство в игрите за знания, бяха Ивайло Букета и Светозар. Иначе двамата с Христина не бяха пренавити за всичко на всяка цена и караха лежерно. Щеше да е по-интересно с тях… (:

Общи условия

Активация на акаунт