💕ЕДИН ЗА ДРУГ 💖 Сезон 5 (Тема 2)

• 55 746
  • 924
  •   1
Отговори
# 330
И аз мисля, че двойките са доста еднотипни и носят манталитета на малкия град, независимо, че много от тях са живели и работили в чужбина. Няма как тези подобни хора да не се подкрепят един друг. Имам чувството, че Елизабет непрекъснато скача, пищи приповдигнато и с това ме дразни. Ако се обере малко, ще бъде много по-приятна, като изключим невежеството й. Ако бяха напуснали снощи, щеше да е доста по-спокойно във вилата.

# 331
Мисля, че дават гласа си на момента и могат да го сменят според гласовете на останалите. Нямам вътрешна информация, но това разбирам по разни реплики от участниците. Даже май имаше през сезоните някой, който каза нещо от сорта, че и двете двойки пред телевизора са им еднакво безразлични, та поне гласували за тези, които остават в къщата, та поне да не си създават излишен враг (мисля, че двойката, която го каза, беше на Гергана и Радо от Варна в трети сезон, но да не ви излъжа).

# 332
  • София
Трябва да въведат правилото всеки да гласува по своя преценка и да не се води по акъла на другия..нищо, че са семейство и гласували единодушно. Както снощи Сияна каза, че били на различно мнение, но нямало начин да гласуват различно.. И много други са искали такова гласуване, Така, дори и всички двойки да гласуват разделено и за двете двойки, ще спечели тази с повече точки на игрите.
Другото, което може да променят е подкрепата с прегръдка. Това принципно не е лошо, но често се получава атмосфера като на погребение,  с тъжни физиономии и рев. Да измислят друг вид подкрепа, да им подаряват нещо..примерно роза 🤣

# 333
Това да не си създават излишен враг го разбирам .
Друго обаче ми е толкова странно …
В това предаване и не само в това , навсякъде ползват думата “Хора , обичам Ви “ (каза го Елизабет снощи ) . Като чуя тази дума и вече ми се приповдига .
Някой изобщо знае ли значението на тази дума ? Какво я използват като дума без никаква вложена емоция , чувства и без да отдават значението ?! Тази дума направо толкова се обезмисли и хората я ползват за щяло и нещяло , а после се чудим някой обича ли ни истински и държи ли наистина на нас ?
Как обичаш непознати хора , с които делиш 2 седмици съжителство ? Какво знаеш за тези хора ? Тези същите хора после те гонят . Това е интереси и лицемерничество, а не обич !
Моля Ви , правете разлика !

Обичала тя ..

Противно ми е.. посредствени думи станаха вече любов , обичам те , мили мои …

# 334
Абсолютно съм съгласна с последните две мнения.
И на мен прегръдките не ми се нравят и гръмките слова без покритие!

# 335
Ее, имало справедливост в този живот. Така да се радвам, че няма да го гледам Ивайло повече. Няма такова отровно нещо като злобен и интелигентен човек. Той е точно от този тип, които ще усетят кои са  най-лабилните, ще им открият слабото място и ще ги удрят там докато не ги накарат да си говорят сами. И то за собствено удоволствие, за да надуе собственото си усещане за величие. Само като му видя ехидните усмивчици настръхвам. На никого не пожелавам такъв човек за шеф или за колега, а даже и за комшия.  
Съжалявам, но аз съм от тези хора, които ако трябва да избирам между глупав и добър и умен, но злобен винаги ще избера добрия. За собствено душевно спокойствие.
Абсолютно съгласна съм с мнението ти! Ивайло и Христина са много по-големи Ганьовци от всички в къщата дори и само с факта, че се блъскаха в гърдите до посиняване колко по-интелигентни са от другите двойки. Ами ако е така да ги видим в Стани богат и Последния печели

Последна редакция: пн, 11 мар 2024, 14:22 от Catfish

# 336
Между Тихомир и Румен има голяма разлика, нещо, почнахте да ги спрягате заедно.
Тихомир е програмист, живял в Америка,  и ако е толкова нахъсан за залозите, е, че предварително мисли, смята. Може да е бил несъгласен с Ивайло или да не се е подвел по неговите предзвикатекства в социалната игра.
Така или иначе се видя, че не му се получава на Ивайло, не съм гледала фермата, но явно там е бил още по-зле, щом е бил агресивен и безпардонен. Изобщо не ми е мъчно за него, и не искам и да го връщат. Преувеличава се ползата от него.
На мен Ивайло  ми стана неприятен още, когато се залепи до Денис да му каже какъв е аутсайдер и трябва да общува с хората, а всъщност, си гледаше своя интерес, и както управляващите, гледаше на него като един гласоподавател и нищо повече.
Друго не сме видели от къщата, аз предполагам, че е имало дразнения с останалите. За мен е показателно, че толкова хора, гласуват против него, не всички, някои гласваха "ЗА" Елизабет и мъж.
Той знае, че скандалът продава  и важно подкаста да върви и да печели. 
И другия Ивайло не познавам, не съм го гледала, но играе момчето, вчера толкова бързо тичаше по трасето! Странен е,  ревнив е, на моменти невъздържан (рита кубчето), но не пречи на останалите, решават си в двойката проблемите.
Румен е по-посредствен, но пък е винаги усмихнат. Е, понякога, изръси някоя тъпотия.

Ще се разгърнат оставащите двойки, с напускането на Ивайло не свършва света.

# 337
Ами то не се иска много акъл да се сети човек Simple Smile Изпраща лично съобщение на другия регистриран потребител и - готово! Свързва се! Едно от чудесата на онлайн общуването. Simple Smile

Сега и ше повярваме, че кандидатът за президент е самозванец. Simple Smile
Целта беше да се появи сред женската аудитория тук в целия си блясък Simple Smile)) Пък и колко услужливи дами му отговориха как да се свърже с diavolo, понеже на Интелигентния му е трудно да се сети сам Simple Smile)

# 338
Жал ми е мъничко за Ивайло от Фермата, че отпадна.

Защото толкова да му личи, че копнее да е пред камера, да е забавен, интересен, различен, да забавлява с оригинални изказвания и да показва надмощие над останалите. 

Този сезон ми е най-позитивният досега иначе. Нито той, нито Петя, нито Тихомир, нито Румен, нито другият Ивайло, нито Йордан успяват да събудят някакви особени чувства на неприязън у мен. Все още Joy А като си спомня как не можех да търпя Плиткови и прислуга в предишния сезон.

# 339

Този сезон ми е най-позитивният досега иначе. Нито той, нито Петя, нито Тихомир, нито Румен, нито другият Ивайло, нито Йордан успяват да събудят някакви особени чувства на неприязън у мен. Все още Joy А като си спомня как не можех да търпя Плиткови и прислуга в предишния сезон.

Точно това щях да кажа и аз. Не успяват да ме отвратят толкова, колкото Иван, Виктория и Явор и Радина и Петър. Може би в миналия сезон допринесе и това, че Радков се опитваше да си подава реплики с Иван, а жената на Радков сълзливо покровителстваше няколко двойки, които незнайно с какво ѝ били станали любими (отделно, колко некоректно беше да каже, че има любимци). Изобщо, някак на миналия сезон не му беше писано да се получи. Този е много по-сполучлив засега.

# 340
Никога, ама никога няма да разбера хората, които подкрепят Ивайло Фермерски. За участието му във Фермата - не е тук мястото да се коментира, но беше потресаващо с неговите досадни "интелектуални нападки". Тука наблюдаваме абсолютно същото, да прав, е че никога не използва епитети/във другото предване беше по същия начин - без епитети, но ти го натъртя да се сетиш сам, че си тъпичък или срамота, че не знаеш Х дума/. Но - да ме извинява много, да ми казва той, че като нямам желание да комуникирам с него едва ли не багажите да си вземам и да си ходя?! Мога само едно ХАХА да му кажа на тоя смешко. От къде на къде той ще ми дава избор дали трябва да говоря с него или не трябва? Точната дума за него е мишок и си пролича, защото като даваха зад кадър епизода с въпросите многознайкото твърдеше, че знае отговора, който се оказа грешен - и аз с кеф ще му кажа мишок, но даже не бих му се извинил, което Румен направи. А тази дума ние я ползваме чисто приятелски по принцип, но нали нежното сърце на Ивайловски не би позволил да го наричат с някакви епитети, въпреки че той го прави непряко.

Относно Румен и Тихомир - как ги слагате в един знаменател като нямат нищо общо. Мен и двамата си ме кефят, единия иска да си се прави на клоун, другият е пресметлив. Нищо лошо не виждам в това, а относно реакците на жените - както винаги леко така преекспонирани, типично в техен стил.

# 341
Явно имаме различна дефиниция за думата мишок, не мисля че Румен я използва правилно в конкретния случай. Ма той милия откъде да знае, като речниковият му запас се състои от две думи на кръст Laughing
Просто ще стоя и ще го гледам как се излага, а на Йоана ще и гледам киселата физиономия, когато за пореден път осъзнае, че е с неандерталец.

# 342
Явно имаме различна дефиниция за думата мишок, не мисля че Румен я използва правилно в конкретния случай. Ма той милия откъде да знае, като речниковият му запас се състои от две думи на кръст Laughing
Просто ще стоя и ще го гледам как се излага, а на Йоана ще и гледам киселата физиономия, когато за пореден път осъзнае, че е с неандерталец.

Накратко Мишок, е човек, който ако сгреши няма да си признае или поне няма да падне по гръб, но ако е прав - малеле, до девето коляно ще ти го натъртва Wink Както в другото предаване така и тука го видяхме черно на бяло.

А относно Галето и Петър за това че ги подкрепиха - на 90% съм сигурен, че е заради деленето на стая и кринджавите моменти с "Оставамее,...". Та и те си поддържат "добрата страна" и са напълно наясно, че няма кой да им се заяде, че са подкрепили мишока и другата.

# 343
  • София
Много хора тук не са поддръжници на Ивайло, просто са против другата смотана двойка..това е. Аз съм от тях. Обратно на гласуването в къщата, там гласуваха за другите, не защото много ги харесват, а против И&Х.

# 344
Аз използвам мишок за хора, които не изразяват мнението си директно, а пред определена аудитория. Пред един са едни, пред друг други. Нямат смелост да изкажат мнението си, такова каквото е, тоест крият се по дупките...

Общи условия

Активация на акаунт