💕ЕДИН ЗА ДРУГ 💖 Сезон 5 (Тема 2)

• 55 656
  • 924
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Във времена в които се пише така: zdr kvo pr   ...не очаквам да отговорят на повечето въпроси, даже и това им беше много. Отчайващо е, но и това са "по-трудни" въпроси от предишните, те не знаят къде-къде по-елементарни неща, вие се кахърите за приклади, балтии и т.н.

# 541
То даже не е обща култура, а много елементарна култура.

# 542
  • софия
Сега започнах да гледам Grinning
Аз, че съм дърта, дърта съм, ама защо младите имат толкова бедна обща култура, ей това не мога да разбера !?

Като си дойде моята 19 годишна ще я питам какво е приклад  Joy
Моята почти-18 годишна не знаеше нищо. Нито приклад, нито лимонка, нито канелка, нито ботор.
Не знам обща култура ли е, четене на книги ли е.
Още по-лесно е, защото им дават отговори.

# 543
  • София, България
Петя наистина е много зле в отговорите. Направо е отчайващо. Дано си вземе поука това момиче ако се гледа сега. Не може да си на тези години и да си толкова прост.

# 544
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз си признавам, че се почувствах много зле от играта. Хем трябваше да съм подготвена от предната игра с въпросите и пак съм в ступор и направо отвратена. Дъщеря ми е на 22, ако беше толкова ограничена, щях да се гръмна, честно!
Аааа, започнах да схващам логиката - Петя не е индианка, затова не знае какво е томахавка. Не е и "рапър", затова не й е известно и рапира какво е. Joy

# 545
  • на село
Е и Маргото е зле с пърцуцата Joy

# 546
  • София
Трудно е да се гледа, изнервящо ми действа..шъ си сипя една пърцуца, белким се поуспокоя..

# 547
Има ли дъно?

# 548
МартИн Скорсезе Joy

# 549
  • София
Положението е оле мале. Но в тик ток и Инстаграм няма как да натрупаш обща култура. Нито като хвърляш гюбеци в чалготеките.

# 550
  • Sofia
Чак сега ми се изясни "картинката". 😊 Изгониха Ивайло и започнаха с въпросите, участниците се успокоиха, че са сред себеподобни и могат да се излагат на воля, без да има кой да им се подиграва. 😁 О свещена простота!

# 551
Хаха големи сладури Венци и Крис. Ето девойките си признават, че се излагат в предаването. 😁 Радвам се, че моите любими двойки са близки. Само да не застанат на елиминации един срещу друг.
Галена определено вече не ми харесва. Преиграва за да е център на внимание.
Всички са зле откъм обща култура, има тук-таме проблясъци. Но този, който ме втрещява и буквално съм с отворена уста е Делян. Той дори и като сподели за нещо, че уж го знае и поглежда към жена си за потвърждение дали е така. На нея чака, че не е сигурен. Изумява ме този човек.
Денис е голям шемет и непукист. 😁
Тази година нивото е под нулата и Капки и Ергени и тук.

# 552
Утре ще е интересно, нова игра е май 😁

# 553
  • София
Дилян не ме втрещява, той е стигнал до четвърти клас..от него всичко се очаква... Втрещяват ме "училите" и най-вече "юристите", защото това е страшна излагация..
Михаела измества Галена в личната ми класация, по-весела е и по-шантава, но като двойка ГиП са по-сработени.

# 554
Каква юристка е Елизабет, та то прилича на 12 годишно. 😁 Явно и капацитета ѝ е толкова. Вие казвате аз тях не ги следя и чувам какво отговарят, не са ми интересни.
Венци и Мишето се пънат милите, но не са играчи. Иначе зевзеци и сладури и много непринудени.
Е Делян доколкото помня цирков артист е бил, или е. Ами те пътуват по света, опознават други култури, срещат различни хора . В цирка работи толкова народ все ще чуеш, попиеш нещо.. Знам ли..

Последна редакция: пт, 15 мар 2024, 22:27 от *Амбър*

Общи условия

Активация на акаунт