💕ЕДИН ЗА ДРУГ 💖 Сезон 5 (Тема 2)

• 55 629
  • 924
  •   1
Отговори
# 90
  • Melmak
Усещам как утрешната игра няма да е толкова успешна!

# 91
Предпочитам цял епизод само с истории, дори и да разкажат как са се запознали по детайлно, първа среща и т.н. Смисъл кой каквото сметне за интересно, отколкото това🫣

# 92
Не ми хареса епизода, то и по коментарите тук  в темата си личи.

# 93
  • Melmak
Накрая направиха ли ви впечатление последните кадри с дудките?
Единствено Петя се предаде веднага от всички жени и не опита да се пребори за победа. В следващия момент Дилян я успокоява, защото тя му се сърди, че е заложил много. Вместо той да й се сърди, че не се опита, тя като пет годишно киселее. Не я понасям!

# 94
Петя е разочарована от слабото им представяне и от липсата на трезва преценка на половинката и. Между фобия и страх има разлика.Той е наясно с височинната и фобия и противно на всякаква логика реши, че ей така ще си я преодолее. Години терапия може да се окажат недостатъчни за преборване на такова състояние.А и според мен тя сравнява другите мъже с него и осъзнава някои неща. Предвид крехката възраст на която се е обвързала толкова сериозно може и да не е имала възможност да погледне връзката си отстрани. Това предаване е позитивно и весело за двойките, които са наясно със себе си и в какво състояние са отношенията им, за други може да е много травмиращо да се сблъскат с някои истини.

# 95
  • София
Не успях да гледам, ама след като ви прочетох, разбрах че нищо не съм изпуснала и няма да връщам...
Ох, тая Йоана.. не знае коя е Мери Попинз.. направо да ги махат тия, че едвам ги издържам.
С конкурс са ги избрали, от кух по-кух.
Лошото е, че те това не го знаят и се мислят за голямата работа,

# 96
Аз намирам Дилян за прекалено възрастен, глуповат и простичък за Петя. Петя е млада и хубава и със сигурност заслужава нещо повече. Въобще намирам ги за много странна двойка.

# 97
И Петя с едната прочетена книга в детските години трудно може да мине за интелектуалка. Според мен са се намерили.

# 98
Йоана наистина има много пропуски в учението. По-интересното е, че застава пред камерата го заявява с гордо вдигната глава.

# 99
Дано греша, но мисля, че Петя и Дилян ще се разделят след предаването. И, защото тя започва да сравнява и, заради голямата разлика във възрастта. В един момент започва да се усеща и да пречи. Без значение дали си приличат или се различават интелектуално важното е да са на една вълна, а не ми изглежда да са.
Дарина и Денис започват да ми стават симпатични - скромни са, стараят се, борят се да си взимат игрите, не всичко им е на всяка цена и са хармонични по между си.
Хубаво е, че видяхме и подкрепата между Ивайло и Ивана, не само скандалите. Браво на него за благотворителния футбол за деца, само се надявам да не се афишира за пред камерите.

# 100
  • Дубай
Аз съм една от малкото в темата, които симпатизира на Дарина и Денис... Топла двойка, носи ми усещане за сплотеност и скромност...
Петя и Делян, може би там са избързали много със  събирането и създаване на семейство. Та тя е била още дете.

# 101
  • София
Петя е разочарована от слабото им представяне и от липсата на трезва преценка на половинката и. Между фобия и страх има разлика.Той е наясно с височинната и фобия и противно на всякаква логика реши, че ей така ще си я преодолее. Години терапия може да се окажат недостатъчни за преборване на такова състояние.А и според мен тя сравнява другите мъже с него и осъзнава някои неща. Предвид крехката възраст на която се е обвързала толкова сериозно може и да не е имала възможност да погледне връзката си отстрани. Това предаване е позитивно и весело за двойките, които са наясно със себе си и в какво състояние са отношенията им, за други може да е много травмиращо да се сблъскат с някои истини.
А не е ли нейното липса на трезва преценка да се запише в такова предаване, ако има непреодолима фобия от високо. Едно е да имаш от мишки, ще има 1 такава игра, съвсем различно е от височини, защото има много. Аз не мисля, че има фобия, има страх, щом му каза, че е щяла да мине, ако е знаела, че е такава сумата, значи не говорим за ужас от височини.

Абсолютно глупаво е да се сърди на Дилян защо е заложил толкова. Така или иначе не ги чака финал, ако не си преодолее страха, няма как да пропусне всички игри с височина.

# 102
Изгледах на запис и с превъртане по нощите,че нали купони туй онуй.И ми направи впечатление,че Дилян много ѝ се връзва на Петето.Но пък я разбирам,аз не бих я играла тази игра за нищо на света. JoyИ когато я утешаваше най накрая говореше с нормален глас,можело значи. Simple Smile
И голямо впечатление ми направи и ми стана една идея по-симпатичен Ивайло сървайвърски.Смятам,че наистина обича Ивана и е чувствителен човек.А физиономията му явно лъже малко.И браво за каузата!

Последна редакция: сб, 09 мар 2024, 09:49 от *Амбър*

# 103
Петя е като разглезено от майка си, в ролята Дилян, дете.

Най-глупавото, което тя изцепи във вчерашния епизод, беше, че ако е искала, е можела да мине това изпитание без проблем - очевидно на същото мнение е бил и Дилян и затова е заложил повече.

От много отдавна също е очевидно, че Дилян е там да се забавлява и не се вълнува много печелят ли, губят ли. Останала съм с впечатлението, че той е много добре финансово и паричната награда не го блазни особено много. Докато Петя възприема играта по-насериозно.

# 104
Петя е абсолютно дразнеща и не толкова с това че не успя да преодолее фобията си от височини, а последвалото и държание към Дилян и киселата и физиономия. Като малко разглезено дете се държи, а истината е че ако трябва да се сърди на някой, трябва да погледне в огледалото. Не я понасям.

Общи условия

Активация на акаунт