💕ЕДИН ЗА ДРУГ 💖 Сезон 5 (Тема 2)

• 55 790
  • 924
  •   1
Отговори
# 105
И двамата са дразнещи. Петя ми напомня на Яница от един от миналите сезони. А Дидко Дудката е много женствен и невеж, макар че има и нещо добряшко и позитивно в него.
Дано върнат Кики и Емо - гледах ги в подкаста, млади, добри и работливи хора. Или дано не ги върнат, защото тя се окаже чакаща бебенце ...

# 106
  • София
Скучен епизод. Безинтересна игра.
Не видяхме почти нищо от социалния живот в къщата.

Йоана цъфна отново. Не знаела коя е Мери Попинз. Мълчанието е злато, казали са го хората, ама...
Ели мина със зор. Гри също имаше страх, прекалено много се лигавеше.
Петя има фобия, а фобиите не се лекуват в ТВ шоу... Не трябваше Дилян да залага голяма ума, защото сега почти нямат шанс за спасение.
Каузата на Ивайло с децата ако не се лъжа я започна веднага след Сървайвър, а може и преди това да беше, не помня вече. Но минаха 2 години, а още се занимава. Похвално. Интересно, той не беше избрал сред петте най-важни моменти, самата им игра в шоуто и как бяха разделени от два острова... Но Ивайло не иска да си спомня явно за това шоу заради отказването му.

# 107
Ами Петя наистина си е дете,за мен поне си е пълен дечко.
Не страдам за Кика и Емо,нищо особено не са ми.
Забравих да отбележа моите любимци полицаите.Браво на тях!Какво са преживели,милите.Тя маалко го репликира постоянно,но явно ѝ е свикнал.

# 108
  • София
Не е проблем, че не си взе играта. Всеки ще има неща, които не може да преодолее. Особено, че никой не е правил подобни неща преди и не знае как ще реагира. Затова няма смисъл от сърдене. А изказването как можела да го мине, ама за 500 лв нямало да се напъва, е доста неуважително. Страшна фобия, щом за 2000 лв ще го мине, ама за 500 лв - не.

# 109
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тя принципно не си го уважава Дилян, то си личи, че там обичащия и подкрепящ е той, тя просто остава да бъде обгрижвана и обичана. Появи ли се някой, който да ѝ осигури същия начин на живот и я пиши, бегала. Не работи, ходи когато си иска да му помага, мъжа ѝ угажда на всички капризи, води я по хубави дестинации, а тя никакво уважение, още малко и на бой ще му скочи. За мен той е добродушен и приятен.

# 110
Тя принципно не си го уважава Дилян, то си личи, че там обичащия и подкрепящ е той, тя просто остава да бъде обгрижвана и обичана. Появи ли се някой, който да ѝ осигури същия начин на живот и я пиши, бегала. Не работи, ходи когато си иска да му помага, мъжа ѝ угажда на всички капризи, води я по хубави дестинации, а тя никакво уважение, още малко и на бой ще му скочи. За мен той е добродушен и приятен.
Точно като Виксито и Жорко миналата година. Вечно капризното и намусено Викси ми скъса нервите.

# 111
Горкичкият Дилян, жив да го оплачеш, че си е хванал 14-годишна и се трябва и да я гледа. Той БУКВАЛНО я е отгледал да е по този начин, сега ще си бере плодовете на труда. На мен са ми сладки.

# 112
  • Melmak
Дидко си я е хванал малка и се прави на баща и майка. Обаче тя вече е на 24, което не е малко момиченце, а жена. Голяма лигла. Ако имаше фобия нямаше и да се качи до горе. Да не говорим, че обясняваше как за 500 лв няма да опита, ама за 2000 щяла да го мине. Човек с фобия и за милион няма да го направи.

Като цяло не обичам сръдни. Като са влезли в това предаване, забавляват ли се? Полицаите са топ в това отношение, играят добре игрите и наистина имат дух. Неслучайно са толкова напред в класирането!

# 113
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Не знам фобия или просто страх от високо има Петя, но и двамата с Дилян са много глупави - тя има претеции, че е фобия, но в същото време можела да се справи с нея за малко повече пари. Той пък очевидно е на мнение, че е просто страх, щом смята, че такова нещо може да се преодолее просто ей така.
Не успяха да ме убедят и че никога преди не се е цупила и държала като малко дете. Та той я е взел още дете, едва ли не е имала детински и пуберски настроения и прояви.
Йоана продължава с излагацията от предния епизод. Не им ли чете книжки на децата си, че не си спомня изобщо коя е Мери Попинз? В някои моменти е много полезно да можеш да си прехапеш езика и да не казваш всичко, което ти дойде наум.
Много беше скучен епизодът снощи, гледах с едно око, изобщо не успяха да ми задържат интереса.

Последна редакция: сб, 09 мар 2024, 16:47 от Reinа

# 114
Вчера не успях да гледам епизода , защото гледах дансинг старс 😂
Днес чета коментарите и виждам , че няма смисъл да си причинявам епизода от снощи .

Само кажете , кой загуби снощи и е номиниран за телевизора , кой спечели и къде са Галена и Петър ?

Довечера се включвам да гледам Simple Smile)

# 115
Аз не гледах епизода до края, но с това изказване за Мери Попинз много изнервих, беше ми любима поредица. Grinning

# 116
  • Sofia
Снощната игра беше направена с цел повече двойки да си вземат залога. От продукцията се усетиха, че процентът на успеваемост е много нисък и се задействаха. Не знам дали се дължи на подбора, но в изиграните до момента игри само 2-3 двойки успяват да се справят. Нивото не е особено високо, което не се отразява добре на гледаемостта. Отделно липсват явни дразнители, каквито имаше в миналите сезони. Коментарите в темата също го доказват. Колкото до Петя, тя си е едно лигаво и инфантилно детенце, което е свикнало да е добре обгрижвано, и да получава всичко тук, и сега. Не мисля, че ще се осъзнае виждайки другите двойки, добре й е така.

# 117
  • София
Наистина Петя и Дилян са странни птици, тя хем е инфантилна и лигла, хем е мъжът в семейството-сглобява гардероби, площадки..Той е още по-инфантилен от нея и не само заради гласа, това е даденост, която не може да промени, но и заради поведението и той сам си го каза, че е жената в семейството- готви, чисти и т.н. Някакви поведенчески проблеми ли имат, що ли..?

# 118
Ама вярно приличат на типажа на Виксито и Жорката, Петя и Дилян. Тембъра на Петя ме дразни, и мрънкането.

# 119
  • Sofia
Гласецът на Дилян  видимо се променя според нагласата и желанието му. Звучеше почти нормално снощи, в опитите си да утеши Петя. Значи можело! Да, странна двойка са в надпреварата, кой от двамата да е по-инфантилен. Абе, намерили са се. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт