💕ЕДИН ЗА ДРУГ 💖 Сезон 5 (Тема 2)

• 55 804
  • 924
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Изпуснала съм новата тема. Сега доглеждам и вчерашния епизод. Гласувах за Галена и Петър, Дарина и Денис, Светозар и Гергана и Ивайло и Христина.

# 121
Относно анкетата гласувах за:
1. Кики и Емо. Въпреки че си тръгнаха, смятам, че имаха какво още да покажат и щяха да са по-интересни от 1/3 от останалите двойки;
2.Михаела и Венци - симпатични, естествени, не са от най-силните в игрите, но се мобилизират по между си;
3. Маргото и Крис-силни, динамични и подготвени, много подходящи за такова предаване;
4. Ивана и Ивайло- въпреки че съм против натрапване едни и същи участници от риалитита, интересно ще бъде да ги видим не само в силови игри, но и взаимоотношенията по между им, както и чувствата, които показват относно минали събития и каузи.

Може би много неща още не сме видяли. Дарина и Денис изглеждат харизматични, въпреки че може би след година - две щяха да са по-подготвени и подходящи.

Не симпатизирам на :
- Йоана и Румен - ниска култура, опит за комедийни изяви, нищо стойностно на показ;
-София и Тихомир- дисбаланс-той прекалено желание за победа, тя - прекалено желание да му угоди и неясност как да се държи пред камера и с други участници;
-Петя и Дилян - дисбаланс - разменени роли, различни амбиции в предаването - тя към игрите, той не може да й угоди, той иска повече да се забавлява, прекалена възрастова разлика, лигавщини, киселеене.

Относно масовите любимци Галена и Петър съм 50 на 50. Има енергия, заряд, позитивност. Но той ми идва малко заспал, а тя малко пренавита и прекалено желаеща да се показва от към хубавите си страни. Харесва ми, че любовта между двама им е истинска.
Хриси и Ивайло не дразнят, но той ми е много неясен - хем стратег да е и победител, хем скромен и невинен образ. Не ми симпатизира.
Май само Ели и Данчо са ми безлични. И Гергана и Светозар - не ме дразнят, но не ги и харесвам.
Да, няма толкова ясни дразнители, но това не значи слаб сезон. По-скоро си зависи от игрите и развоя на събитията натакък.

# 122
Не бих искала да връщат Кики и Емо. Симпатични са, но въобще не са ми интересни. Прекалено смотани се оказаха в игрите и демонстрираха голямо невежество. Много мрънкане.

# 123
Сега се сетих, че вчера ми стана много странно, че жените на двамата Ивайловци намериха толкова общо. Ивана окей да има някакви притеснения за бъдеще и етц, предвид, че нямат деца, не се знае какво ще поискат, тя е с доста по-голяма. Но на Христина не 'и разбрах филма, те са почти на една и съща възраст, двамата имат деца, гледат в една посока. Чак пък да сядат и да си говорят все едно за в една и съща ситуация ми е странно.

# 124
Това с двете жени на Ивайловци според мен беше по сценарий.

# 125
  • София
Сега се сетих, че вчера ми стана много странно, че жените на двамата Ивайловци намериха толкова общо. Ивана окей да има някакви притеснения за бъдеще и етц, предвид, че нямат деца, не се знае какво ще поискат, тя е с доста по-голяма. Но на Христина не 'и разбрах филма, те са почти на една и съща възраст, двамата имат деца, гледат в една посока. Чак пък да сядат и да си говорят все едно за в една и съща ситуация ми е странно.
И четиримата имат деца от предишни връзки и нямат общи.

# 126

Ами има какво да се притесняват - статистиката показва, че когато жената е с повече от три години по-голяма от мъжа, има 87% по-голяма шанс мъжът да инициира развод отколкото в другите двойки.

Браковете, в които жените са по-възрастни от мъжете, изобщо са около три пъти по-вероятни да се разпаднат от другите бракове.

В природата на мъжете е заложено да си търсят по-млади от тях партньорки, а съм забелязала, че разликата в годините при такива двойки винаги си личи колкото и жената да се поддържа, да прибягва до естетичната хирургия и да се опитва да младее като поведение.

# 127
Ох, тая Йоана.. не знае коя е Мери Попинз.. направо да ги махат тия, че едвам ги издържам.
Ама знаят за Пейо Пощальона от "Имаш поща", (ха- ха) Simple Smile

# 128
Леле тази Петя е толкова неприятна. Горкият Дилян, луд го направи за един залог. Това според него не била тя, а според мен просто в такива моменти маските падат

# 129
Класиране преди мъжката игра (9.3.2024)
Скрит текст:

# 130
Еее тази Марга,Крис е абсолютно прав!

# 131
Ивайло (фермера): "Вивирианският човек"....

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 09 мар 2024, 22:09 от Pepina_n3

# 132
Тази игра има ли вземане? Въпросите нямат край...
Браво бе! Можело!

# 133
Галена/Петър 11000 ( Галена изчислявала залозите) бори се за имунитет. Браво.

# 134
Леле тази Петя е толкова неприятна. Горкият Дилян, луд го направи за един залог
Безобразно лигаво същество е тази! Учудвам се на търпението на Дилян.

Пуснах в 20.30 отначало, за да мога да си превъртам рекламите и да не си губя времето

Общи условия

Активация на акаунт