💕ЕДИН ЗА ДРУГ 💖 Сезон 5 (Тема 2)

• 55 762
  • 924
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Ами то не се иска много акъл да се сети човек Simple Smile Изпраща лично съобщение на другия регистриран потребител и - готово! Свързва се! Едно от чудесата на онлайн общуването. Simple Smile

Сега и ше повярваме, че кандидатът за президент е самозванец. Simple Smile

# 301
  • София
Сега чакаме включване от кандидатът за президент, да се дефинира и обособи кой кой е..🤣 /лафче на Гатьо от ИВ/

# 302
Такива той има, но в крайна сметка сам си е виновен за предишното фиаско и цял живот ще си сърба попарата.
Какво "фиаско", какви 5 евро? Човекът си казва каквото мисли. Това, че на други хора истината не им харесва и им се струва прекалено директно казана... си е техен проблем.

# 303
Айде да кажем между Румен и Ивайло е минал "неприятен" разговор, но изключително селяндурско беше включването му към футболиста. В крайна сметка не от кеф играха с Галена, можеше малко емпатия да покаже. Все пак е здраве. А оправданието му е толкова смешно, да кажеш, че те бъзикат веднага след играта, ами ще те! Той уж здрав не може да вземе игрите.... но тръгнал да плюе ламата му с лама!

А селяндурката "Абе, чакай малко де, поне да стане утре, тогава да го почваш с бъзиците" 🙄

# 304
  • На острова
Показват ли в някоя от сериите с какво дразни конкретно Ивайло? Има ли сцени, че не съм гледала всички серии? Не разбрах защо така ги наказаха.

Фермата не съм гледала, но с нищо не ме е издразнил, даже го намирам за доста интелигентен на фона на останалите, особено след играта с въпросите по обща култура. Хриси също ми е много балансирана, личи си че има любов между тях и много им симпатизирах.

# 305
. Хората, които не са гледали няма как да знаят колко негативна беше реакцията към поведението му от зрителите и съм убедена, че много от участниците в сегашния сезон го помнят оттогава,
Ама ти говориш от името на зрителите ли? Говори от свое име. Аз и хората около мен (семейство, приятели) нямаме подобни наблюдения за поведението на Ивайло във "Фермата". А не е да не сме го обсъждали.  Аз бях отвратен от поведението на Чавдар тогава (във Фермата) и на такива бесни Ганьовци като Румен (сега в Един за друг). А за безхарактерните и за тези "без мнение" аз пък имам особено мнение.

# 306
  • София
Според тукашната анкета И&Х са на четвърто място по харесване, само с един глас разлика от третите в класацията. Така, че са доста по-харесвани от останалите, а тревненската двойка е на дъното с цели 2 гласа.

# 307
Ееее, за съжаление си отидоха. Бяха едни от любимците ми. Надявам се, че ако има връщане на двойка да са Ивайло и Христина. Най-много ме подразни селския бек, като няма аргументи(речников запас), да кажеш че ще го удариш(нещо подобно беше).

# 308
Ама то се оказа, че селският бек първи е казал "мишок", ама ни го дадоха после. Е хубаво, после казал "амчи извинявам СА". Ама бърза да лепва определения.
Йордан е комплексар, който си е намерил жена,защото е малка и наивна. Спешно трябва да се види в огледалото и да се събуди от розовият сън,в който си мисли,че изглежда добре.
И не изглежда ли добре? Дилян и останалите над 10, да не ги изреждам.. изглеждат по-добре ли, като телосложение?
Има и мъже, дето обиколката на бицеспчето им е колкото на китка на момиче. Или викаш, това е уау.
Търпи критика само за диалекта, не е редно да не може да говори нормален български. Но за поведение и визия, не мисля ,че трябва да търпи критика.

# 309
София и Тихомир получили признание заради това, че се натиснали да готвят цяла седмица. Тъй ли? Rolling Eyes
Румбата много ги усеща нещата и щом ги усети, значи е така. Да сА знаЙ!

# 310
  • София
Много лицемерие има на този свят и това се видя в този епизод...
Респект за Галена и Петър, ето това са истински приятели. Който разбрал-разбрал. Останалите се покриха и снишиха...

Румен първо, че използва думи като 'мишок' а после заплаши и с разбиване на зъбите или мутрата не помня вече и няма и смисъл да помня... Такъв примат досега не е гостувал в Един за друг. Когато и да ги изгонят с Мери Попинз все ще е късно...

Много двойки ме разочароваха в този епизод.

Жалко за нас като зрители. Или хайде поне за мен, естествено не е редно да пиша от името на други хора.
Ивайло беше най-интересния участник този сезон сред мъжете, повтарям се, но това е положението. От останалите не виждам какво интересно или нестандартно бих видял.
Природния интелект и поразяваща уста бяха демонстративно наказани от едни откровено неуки и елементарни хорица. Както се казва, сега ни е паднало.

# 311
София и Тихомир получили признание заради това, че се натиснали да готвят цяла седмица. Тъй ли? Rolling Eyes

С какво ли друго да се изявят те...че и изтъкнаха как първи влезли в къщата, затова щели да са домакини. Много са дразнещи тези байганьовци Тихомир и Румен, дано не властват дълго във вилата. Румен веднага след играта си намери повод да се заяде безпричинно с Ивайло Футболиста, та така дори и за 5 секунди да сме си помислили, че е невинен за конфликта с Ивайло Фермата, разбрахме, че няма как да е.

# 312
Аз не знам, двойките предварително ли заявяват на продукцията за кого ще гласуват (с цел да не си променят гласа после)? Или директно го решават на самата "церемония", та... могат и да решат да променят гласа си в движение?
Защото дори и да си решил да подкрепиш Ивайло и Христина, ако виждаш, че всички останали гласуват за другата двойка, тогава ти нямаш сметка да не гласуваш също за тях, защото ще дойде време и те евентуално да гласуват за тебе и да избират ... А примерно Ивайло и Христина така или иначе вече са си отишли. Питам, защото по едно време Емо каза "вече е 6:1 и резултатът е ясен, но все пак.. да видим и вота на останалите". Та тези останали двойки, знаели, че е безмислено да гласуват за Иво и Христина, просто защото не е в техен интерес после в играта.. могат ли да си променят гласа? Или са задължени предварително да заявят на продукцията коя ще е двойката, за която ще гласуват?

# 313
  • UK
Ох, аз имам такава непоносимост към Ганьовци като Румен и Йордан, че направо не мога да гледам обективно на ситуацията.

От излъченото, не става много ясно как Ивайло Фермерски е провокирал толкова много мъже да се настроят срещу него. Виждам, че очевидно е човек със самочувствие, който не се бои да каже на останалите мъже да се грижат по-добре за жените си (не знам той реално как се държи с нея извън камера), но ми направи впечатление, че като цяло се опитва да се грижи за Христина и да ѝ помага, въпреки че си имаше моменти на избухвания и той.  Но за разлика от един селски бек като Румен и Йордан, или онова мрънкало Тихомир, на когото София все му е черна, той поне после се опитваше да се извини или да не се цупи.

Вижда се обаче, че Румен си е един дразнител, който също има голяма уста, само че тук се появява и типичния балкански манталитет - ей, мишок, дразниш ме, ще ти разбия зъбите. Уникален селски бек.

Вторият селски бек - Йордан, голям спортист, няма що. Не стига, че прилича на неандерталец, не стига, че с хиляда претенции, ами и най-бавен. Най-много ме дразни, че не само, че не се държи добре с Елизабет, ами и се гордее с това. Селяндур.

Честно казано, и аз бих предпочела да гледам игрите на Христина и Ивайло, отколкото да гледам цупенето на Тхомир или тарикатските физиономийки на Данчето и Румката и ограничената му жена. Тези двамата - Йоана и Румен, са си лика-прилика селяндури - прости, злобни, агресивни и ограничени. 

Браво на Галена, постара се момичето много и за чуждата игра.

Въпреки че Гери и Светозар са ми фаворити, имам чувството, че и там има някаква ситуация тип "тихите води са най-дълбоки", ама да видим.

# 314
  • София

С какво ли друго да се изявят те...че и изтъкнаха как първи влезли в къщата, затова щели да са домакини.
Това май са новите Санчопансови..Миналата година Санчето беше майката на вилата, правеше им банички, закуски и си ги къткаха, нищо че читава игра от тях не видяхме..

Общи условия

Активация на акаунт