💕ЕДИН ЗА ДРУГ 💖 Сезон 5 (Тема 2)

• 55 726
  • 924
  •   1
Отговори
# 345
Ако Петя и Дилян са заедно от 9 години и той е на 37, а тя на 24 в момента...Само на мен ли не ми излизат сметките чисти???

# 346
  • София
Според мен трябва да въведат тайно гласуване, като в Сървайвър.
А не явно и като се види накъде духа вятъра, айде и ние с него, да ни е попътен...

# 347
  • София
Коментирали сме го и в предаването го казаха. Била е на 14 години, той е питал майка ѝ, тя се е съгласила, но това си е педофилия.

Ивайло не е мишок, мишок, означава да те е страх, точно той и Христина си казваха мнението и не ги беше страх да си тръгнат. Е, едва ли са искали толкова рано, но другите се скъсват да реват. Харесвам Мишето, но и тя си каза на синхрон, че цяла вечер и сутрин в ревала.

Мисля, че Ивайло и Христина щяха да имат още 1-2 гласа, ако имаха шанс да останат. В случая бяха обречени и затова някои си смениха стратегически гласа. На мястото на Ивайло и Христина не бих се сърдила, помислили са за себе си. Важното е какви емоции имат едни към други, не бих затворила всяка врата.

За новия Ивайло в темата съм пас. Не вярвам, но няма да задълбавам.

# 348
  • Sofia
За мен също "мишок", е този, който пред теб говори едно, а зад гърба ти друго. Да не си изказва мнението, да се сниши, докато отмине бурята. Но не съм изненадана, че Румчо не знае значението на думите, които ползва.

Последна редакция: пн, 11 мар 2024, 19:22 от Crystal_Noir

# 349
За епизодите от тази седмица:

Женската игра беше скучна и сякаш така измислена, че за успешното й вземане бе нужно само да се преодолее страха от високо.

Мъжете се справиха трудно с въпросите, но то като няма предварителни договорки чии отговори ще се вземат предвид плюс другите фактори, а и при някои се забеляза недостатъчно познаване на партньора, особено при Румен и Йоана.

Ивайло футболиста ме изненада приятно с благотворителността и чувствителната си страна. Но отново много ме напрегнаха крясъците му Expressionless

Много необмислен залог на Хриси и в крайна сметка това им изигра лоша шега Sad

Жалко че точно тяхната двойка трябваше да си тръгне и то толкова рано от играта. Но колкото и да ги харесвам, особено в сравнение с Румен и Йоана, съм на мнение, че Румен имаше повече право в техния конфлкт. Нарекъл го е "мишок", но се е извинил веднага. За съжаление Ивайло е злопаметен явно и определено го предизвикваше. Освен това той май е от този тип хора, които обичат да доминират чрез провокациите си, да изпитват границите на останалите и няма нищо чудно, че това ги дразни.

Перничани ме искрено ме забавляват.
Галена ми е много приятна, изглежда ми прекрасен човек.
София ме дразни... при това доста. Тя и Маргото имат едно имитационно тв поведение на тема "как би следвало да се държат двойките пред екран".
Петя и Делян също ме напрагят, някак инфантилни ми идват.
Сияна и Светослав са едни от фаворитите за финал.
Дарина и Денис ми харесват, много са ми сладки.

Успех на Иво и Хриси занапред! Purple Heart

# 350
  • София
Мен ме е яд, че отпадна тази двойка точно. Предпочитам да гледам такива, които влагат някаква мисъл и хъс в игрите, а не "ние сме тук да се забавляваме". Няма лошо и в това де, но лично на мен са ми по-интересни другите, дошли все пак и с идея за победа.
Като цяло тази седмица и трите игри ми бяха скучни, то е ясно, че докато са повече двойки ще има безкрайно повторение и в един момент поомръзва, но поне игрите за двойки могат да ги правят по-разнообразни.

# 351
  • До морето
Ей сега изгледах общата игра - няма на кого друг да се ядосва Ивайло, освен на жена си. Изключително флегматична е, милата.
И какво толкова ги превъзнасяте, че била си тръгнала силна двойка. Силна, силна, колко да са силна -за 3 седмици 2 пъти са на дъното.

Сияна и Светослав ми стават все по- симпатични

# 352
Христина, в подкаста каза, че наричала другите жени  "Църквата" , защото "само се ревеше", имали буря от емоции след игрите и не издържали емоционално, всяка хвалела нейния мъж.  Христина имала идея да поиска от екипа свещи, та като станат сутрин,  да започват да реват.

Тя обясни, че назрявала коалиция "Великолепната четворка" - Христина/Галена/София/Сияна - и останалите участници "Стадото" се дразнели, не ги възприемали,  и им казвали да не се делят.

Нямам думи.

Последна редакция: пн, 11 мар 2024, 16:36 от Pepina_n3

# 353
Силна двойка бяха като присъствие и придаваха цвят на отношенията в къщата. Като игра хич ги нямаше. (:

# 354
Христина, в подкаста каза, че наричала другите жени  "Църквата" , защото "само се ревеше", имали буря от емоции след игрите и не издържали емоционално, всяка хвалела нейния мъж.  Христина имала идея да поиска от екипа свещи, та като станат сутрин,  да започват да реват.
....
Тя кой очаква да хвалят нейния Ивайло ли?!??
Гледах подкаста, доста високомерно се държаха и двамата. Да, доста интелигентен изказ има Ивайло, но това не го прави като цяло интелигентен. Незнам как не им светна лампата и на двамата, че за да не ги харесват всички явно и в техния телевизор има някакъв бъг. Като игра не видях да са голяма заплаха за другите, най-вече им куцаше социалната игра. А тя не е никак без значение в подобен тип предавания.

# 355
И в “Един да друг” и във “Фермата” не можех да трая Ивайло! Много ме дразнеше, чак не ми се гледаше като знам, че е там. Злоба лъха от погледа му!

Много бих искал в обкръжението си човек, който може да чете погледи. Би било много полезно.
Впрочем аз съм Ивайло. 🙂

# 356
Изтрито ми е мнението, въпреки че пиша за участник в предаването. Пак ще кажа, че във Фермата, Ивайло беше единият от двамата най-неприятни участници в сезона, а може и в историята на предаването. Благодарение на него и друг участник, Фермата беше натоварваща и трудна за гледане, и имаше доста сигнали до СЕМ.
Ако той и жена му бяха останали в Един за друг, щеше да покаже какво представлява всъщност.  Доволна съм, че ги изгониха. А и така има шанс тези, които не са го гледали в другото реалити, да останат с добри впечатления от него. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 357
Изтрито ми е мнението, въпреки че пиша за участник в предаването. Пак ще кажа, че във Фермата, Ивайло беше единият от двамата най-неприятни участници в сезона, а може и в историята на предаването. Благодарение на него и друг участник, Фермата беше натоварваща и трудна за гледане, и имаше доста сигнали до СЕМ.
Ако той и жена му бяха останали в Един за друг, щеше да покаже какво представлява всъщност.  Доволна съм, че ги изгониха. А и така има шанс тези, които не са го гледали в другото реалити, да останат с добри впечатления от него. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Това го разбрахме, ти вземи сподели нещо за Петър. Знаем коя си 🙂

# 358
Ако той и жена му бяха останали в Един за друг, щеше да покаже какво представлява всъщност.  Доволна съм, че ги изгониха. А и така има шанс тези, които не са го гледали в другото реалити, да останат с добри впечатления от него. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Това го разбрахме, ти вземи сподели нещо за Петър. Знаем коя си 🙂

?!?!
Да ме осветлиш коя съм, че досега съм била в заблуда.

# 359
  • София
Аз ако не знам как се пише "не знам" не бих тръгнала да определям дали някой е интелигентен или не. По принцип в играта за обща култура се видя кои са тези с най-големите пропуски.

Общи условия

Активация на акаунт