💕ЕДИН ЗА ДРУГ 💖 Сезон 5 (Тема 2)

• 55 665
  • 924
  •   1
Отговори
# 435
  • на село
Оф, наистина не се чете в тази тема. Преди няколко страници се написа, че Христина в подкаста е казала, че жените непрестанно ревяли. Това не е показано...

Ами точно, не е показано, а се коментира, че предаването било почернено от РЕВАНЕ.

# 436
  • Sunshine state
И мен ме дразнят с тия ревове по време на гоненето - разбирам, че са изолирани и тн., ама някои прекаляват и ще кажеш, че човек е умрял. Това с тия прегръдки и изобщо цялата церемония трябва да я променят.

# 437
Аз пък харесвам Ивайло и Христина. Въпреки че, във Фермата не го харесвах особено заради държанието му спрямо Ваня, после гледайки нейни изяви в интернет и "съвети", които дава на публиката си, смея да твърдя, че Ивайло е бил прав в коментарите си. Най-вероятно е прав и в коментарите си спрямо Румен. Може би подходът му не е най-правилният, но в крайна сметка, никой не е перфектен, всеки има трески за дялане.

# 438
Тенденция напоследък е мързеливи, некадърни и нереализирани професионално мъже да разчитат, че ще направят грандиозен имидж, държейки се брутално и безпардонно с по-слаби от тях.. А каква по-подходяща сцена за това от реалити форматите. Запаметили 10 банални клишета от рода на "ако живота ти поднесе лимони.." "имам пари, угаждам си" и прочее ФБ мъдрости, те блесват на мига с "остър ум" и "интелект" Иронизирайки, демонстрирайки превъзходство дърдорковци, без професия и реализация в живота. Тези "герои" получават възхищение от хора, за които да бъдеш лукав, циник, постоянно търсещ внимание, демонстриращ превъзходство и незачитащ чуждото достойнство, са страхотни качества.
За всеки случай прави впечатление, че Ивайло и в този формат си избра доста невзрачен противник като Румен, а не примерно Кристиян 🤔

# 439
Catfish, сподели мнение за другите участници, само за Ивайло , мелиш едно и също и започва да става досадно.
Не мисля, че някой му се възхищава, по- скоро е симпатия. А дори и да си права всеки има право на това, нали?

# 440
  • Sunshine state
Всеки да си пише за когото си иска, не разбирам защо се прави забележка на тоя и оня. Ивайло Герасимов е един завършен нарцисист и егоист - все аз,аз,аз му е в устата..
Ивайло на Ивана на мен ми е глуповат до нея. Тя учудващо не ме дразни, а в Сървайвър не я харесвах, жалко за ръката й...
Сияна не ми харесва никак - глупава и лигава ми е, а на представянето си още ми направи лошо впечатление като се хвърли на свекърва си на гърба да я разнася нагоре надолу. И полицаите не ме кефят.

# 441
Оф, наистина не се чете в тази тема. Преди няколко страници се написа, че Христина в подкаста е казала, че жените непрестанно ревяли. Това не е показано. Всеки избира дали да вярва или да не вярва на участник, който издава "нещо от кухнята".
Не става ясно за какво реват - за това, че има вероятност да отпаднат, за тези, които отпадат или за нещо друго. Може да са се събрали само емоционално нестабилни участнички тази година....Може и за децата си да реват ...

90% от участниците във всякакви риалитита, после обясняват, че когато си затворен с хора на едно място всичко се умножава по 100 като емоции и чувства. Усещат специална връзка помежду си. Така че аз приемам, че не са лицемерни и наистина им е тъжно когато някой си заминава.
За Ивайло и Христина -не ми харесват, но според мен са намерили формулата на успешната връзка и са се намерили двамата. Той е експанзивно, многознаещо плямпало, тя е тиха, спокойна и умерена. Такива са и Галена и Петър. Ако и двамата бяха като нея, щяха да са умрели от скука, ако бяха като него, щяха да са се избили. Намерили са баланса.

Малко е извън темата, но относно удебеленото искам да потвърдя на 100%, че е вярно. Аз попаднах в такава затворена среда/не е предаване или подобно/ и бяхме 40 българина за 4 месеца заедно. Искам да ви кажа, че наистина след някво време направо все едно някакво моментно семейство ти стават, но пак имаш едно на ум, че част от тях излизат схемаджий и все нещо да те прецакат, но като цяло се запазихме група от 10-15 човека и все още поддържаме връзка, но не както преди естествено. Та това с емоциите за мен е напълно разбираемо, защото знам аз как се чувствах като след 2 седмици д/г 2ма близки от тая група заминаха някъде другаде и малко беше тъпо, но минава де Grinning

# 442
Catfish, сподели мнение за другите участници, само за Ивайло , мелиш едно и също и започва да става досадно.
Не мисля, че някой му се възхищава, по- скоро е симпатия. А дори и да си права всеки има право на това, нали?
Мисля, че това е лично мой избор за кого да пиша. Като гледам последните постове, не виждам голямо разнообразие..

# 443
Така е всеки да пише за когото си иска, но потребителката си позволява на няколко пъти да определя и коментира пишещите тук, което не е ок.

# 444
Сега погледнах, че Ивана е с две години по-голяма от Христина, а изглежда с 10 години по-млада от нея. Явно затова се е гаджосала с по-малкия Ивайло Joy

# 445
Е добре, де, с какво пък са толкова интересни като двойка Христина и Ивайло? Не се заяждам, наистина ми е чудно. Той плямпа високомерно  и се държи снизходително с нея, тя мълчи през повечето време. Посредствени са в игрите, посредствени са им и отношенията. Не виждам някаква уау любов и страст, само кухо величаене от него към нея, което на фона на "аз не обичам погребения и никой няма да ме накара да отида" е лишено от всякакъв смисъл. Предполагам, че всички тези посрещания на летището а плакати за най-красивата жена и изненади са били някакъв вид извинение или реванш. Но само предполагам.

# 446
  • София
Аман вече от тоя нездрав интерес към Ивайло, едно и също верно се меля от 10 страници... Кажете си мнението два-три пъти и приключете..

# 447
Забелязвам, че много симпатизант/ки на Ивайло започнаха да се дразнят от "нездравия" интерес към него в момента, в който се изказаха повече критични мнения за него 🤨

Последна редакция: вт, 12 мар 2024, 16:10 от Catfish

# 448
  • София
Внушаваш си.

# 449
  • España
Ох, хора, стига с тези спорове за това кой е Ивайло. 😉
Този, който пише в момента (''Здравейте Симпатяги'') е Ивайло от Фермата, Един за друг и 'Извън групата в Ютюб и т.н. Потвърждавам.
Дяволо, отдавна съм ти фен, да те очакваме ли в подкаста?
Ааааа….аз не бих искала . Уважавам и харесвам много Дяволчето , за мен лично той е  звезда във форума , а “звездите са звезди, защото са високо” ! Не искам да бъде употребен в разни под-над-пред итнт касти ! ✌🏻

Иначе , след напускането на Ивайло и Христина,  във “вилата на любовта “ остана само отбор : “влязохмИ да сА забавлявамИ “ ….аз съм аут !

Общи условия

Активация на акаунт