💕ЕДИН ЗА ДРУГ 💖 Сезон 5 (Тема 2)

• 55 718
  • 924
  •   1
Отговори
# 375
Ще перифразирам: изненада ли те гласуването на Крис и донякъде, това на Светльо? За Галина и Петър е ясно, и не се дължи само общата стая.
Допълвам. Под "селяния", разбирам модел на поведение, а не местонахождение.
Това за совите е ясно! Не съм и очаквала друго. Simple Smile Ще перифразирам: изненада ли те гласуването на Крис и донякъде, това на Светльо?

Да, изненада ме. Не, че не го разбирам, но имах други очаквания.

Не бива да мислиш, че другите хора биха реагирали по начина, по който ти би реагирал.
Урокът е научен 😉

# 376
Понеже виждам, че живо се интересувате от подробности свързани с гласуването.
Не само тук, но в почти всички предавания се гласува предварително. Та след това по време на церемония няма как да си промениш вота. Това е разбираемо, така продукцията може да решава в каква последователност да ги викат.
Това беше много важно уточнение, благодаря. Всъщност има и предавания, в които може да си промениш вота в движение, т.е. няма предварително гласуване. Например в "Игри на волята" като избират кой да е Капитан на седмицата.
изненада ли те гласуването на Крис и донякъде, това на Светльо?
Ами той го обясни ясно това нещо в подкаста при Денислава "Един без друг" още снощи.

# 377
Аз предпочитах да останат Иво и Христина. Имаше бая баласт да се отлющи преди тях.
Не харесвам необразовани хора с никаква обща култура, допускащи правописни грешки. Толерансът ми е нулев, сори!
А относно силикона  - тя и Сиана има.
А Румен ми е един от най- неприятните персонажи - прост, нагъл и търтунест селски бек. Не си мърдал пръста в къщи и много се гордеел с това. Повръщам!

# 378
  • София
Ох, хора, стига с тези спорове за това кой е Ивайло. 😉
Този, който пише в момента (''Здравейте Симпатяги'') е Ивайло от Фермата, Един за друг и 'Извън групата в Ютюб и т.н. Потвърждавам.

# 379
Скрит текст:
Понеже виждам, че живо се интересувате от подробности свързани с гласуването.
Не само тук, но в почти всички предавания се гласува предварително. Та след това по време на церемония няма как да си промениш вота. Това е разбираемо, така продукцията може да решава в каква последователност да ги викат.

Относно зодията, не знам до колко това е от значение, но съм Близнаци.

Нося на критика, както и на НЕхаресване от страна на другите.

И на кебапчета и кюфтета нося.

Двойки НЕ пиша, защото не ми се налага (ме съм част от образователната система)

Не съм и БГ-Мама, макар в днешно време това да е лесно променимо.
И от мен да знаете едно, не виждате огромна част от случващото се. Не само в това предаване, но и във всяко друго.

Скрит текст:
И понеже виждам, че няма избягване от Фермата. Ще ви кажа, че съм в чудесни отношения с всички, с които бяхме “врагове” вътре в предаването.
Изводите си ги вадете сами.

Ахаха, в някакъв момент прочетох ника като Здравейте Селяни Joy
Както и да е, здравей, Ивайло Simple Smile

На мен ми стана любопитно какво от твоето представяне не сме видели, а би искал да сме?

# 380
Ох, хора, стига с тези спорове за това кой е Ивайло. 😉
Този, който пише в момента (''Здравейте Симпатяги'') е Ивайло от Фермата, Един за друг и 'Извън групата в Ютюб и т.н. Потвърждавам.

И този me_for_president е някакъв подстрекател. Аз изобщо не съм вярвала, че е който и да е участник от някое риалити. Имал е и други “забавни” включвания в други теми на различни предавания и риалитита.

# 381
  • Sofia
Дизи, не гледам подкасти, а и Денислава не бих си я причинила! Ако бях, нямаше да спамя темата, надявам се ми е простено? Simple Smile
@ Здравейте симпатяги, благодаря! Точно този отговор очаквах. Simple Smile

# 382
На мен ми стана любопитно какво от твоето представяне не сме видели, а би искал да сме?
[/quote]

Хахаха - Здравейте Селяни 🤣🤣🤣
Не бих си позволил да се обърна така към хора, които не познавам. Виж, към такива, които познавам би било типично в мой стил.

В отговор на въпросът ти, ще кажа, че те реално показаха доста от нещата, които съм казал и направил, в някои от епизодите основно мен показваха 🤣

Относно ситуацията с господинът от Трявна, ще кажа само, че показаха една нищожна част от ситуациите (мн.ч.)
А относно тези “Мъже” които реагираха по този мъжкарски начин, на въпросът ми: “Ако отношението и обидите на господинът от Трявна не бяха насочени към мен, а към вашите деца, дали щяхте да реагирате по същият начин”?
Ненужно е да ви отговарям какъв беше отговорът им 😏

За повече гледайте утре при Гала 😉

Аз съм голям любител на хубавият спор/дебат, но трябва да си луд да си помислиш, че ще се карам с някой просто ей така, щото видиш ли нямам какво друго да правя

# 383
Аз съжалявам, че Ивайло и Христина си тръгнаха (макар отдавна да знаех, че така ще стане). Определено ми бяха интересна двойка и определено бих искала да гледам тях, а не доста от другите, които са си чист фон... при това сив. Внасяха интелект, колорит и провокираща различност. 😊
Не гледам Фермата, но все пак проявявам разбиране към тези, които имат предварително формирано емоционално отношение. Аз например заради такова няма как да харесам другия Ивайло.

# 384
Здравейте Симпатяги , как да се свържа с потребител angel  , който е най -активният в темата за любовта ????
Ха , тоя реалити “герой” Ивайло  наистина си мисли , че общува с Румен в костинбродската махала . Затвърждава с всяка изява ! Наистина е прозрачен  и как само с някоя друга манипулацийка -наглед невинна  успява да внесе негативизъм и да насочи вниманието върху себе си . Ерудит и фин човек е , мдааа ……..За повече гледайте Гала Simple Smile Simple Smile Simple Smile Ab imo pectore от Него Simple Smile
P.S Материалът , материалът е такъв …

Последна редакция: пн, 11 мар 2024, 22:36 от gerido

# 385
  • Варна
Съгласна!

# 386
Аз пък не разбирам, как можете да квалифицирате хора от какъв материал са, след като не отговарят или отговарят на вашето мнение и то за реалити формат. 🤔🤔🤔

# 387
Ако при Гала сте двамата, нека този път говори повече Христина ,плс. Че в предаването на Денислава съотношението беше 90:10 И:Х
в някакъв момент прочетох ника като Здравейте Селяни Joy
Той често употребява думата "симпатяги", и във Фермата, и в подкастовете в тубата.

# 388
Ще си пусна да гледам вчерашния епизод, че ми стана интересно какво е правил този, който още преди да си покаже "блясъка", бях си преценила, че ще го утрепам, ако живеем в една къща с него Stuck Out Tongue Winking Eye
А разбирам защо на повечето хора им е трудно да се разбират с Ивайло.
На тези хора и с мен би им било трудно да се разберат, но пък съм сигурна, че с Ивайло и Христина не бихме изпитвали затруднения в общуването.

# 389
  • Варна
Ивайло, каква "порода" си?

Общи условия

Активация на акаунт