💕ЕДИН ЗА ДРУГ 💖 Сезон 5 (Тема 2)

• 55 779
  • 924
  •   1
Отговори
# 390
  • Sofia
Руменчо отдавна е ясен. Не е нужно много време за да си извади човек изводите. Неслучайно повечето потребители тук, вкл и аз му лепнахме прозвището "селски бек".  Заспа му като ръкавица. Simple Smile

# 391
Аз пък не разбирам, как можете да квалифицирате хора от какъв материал са, след като не отговарят или отговарят на вашето мнение и то за реалити формат. 🤔🤔🤔
Това въпрос риторичен ли е , опитвате се да изискате мнение , демонстрирате позиция или показвате старание да сте контрапункт на мнението ми ????
Мнение  мога да изразявам най -малкото защото темата и секцията  на форума е да коментирам герои от реалити формати . Вие ентусиаст по кои теми сте ? Ценният материал от Jwaneng ли е темата ви?

Последна редакция: пн, 11 мар 2024, 22:29 от gerido

# 392
Че кой пък Ви е спрял да изразявате мнение!?!?
Изразявайте колкото си желаете за реалити формата. Странно е когато от изразяване на мнение за реалити формата, преминете към квалификация към останалите коментиращи.

# 393
Не бих си позволил да се обърна така към хора, които не познавам. Виж, към такива, които познавам би било типично в мой стил.
А, нямах това предвид, изглежда ми повлия четенето дискусията във форума кой бил селянин и т.н., някак ми се заби думата JoyНо си помислих, че много би ти отивала репликата и ето че познах.

В отговор на въпросът ти, ще кажа, че те реално показаха доста от нещата, които съм казал и направил, в някои от епизодите основно мен показваха 🤣

Минути за реклама, хитро измъкване Wink
Въпросът ми беше има ли нещо пропуснато при излъчването, което би показало теб и случилото се в различна светлина или нещо, което би искал зрителите да знаят за теб и Хриси, пък е останало неизъчено. На който въпрос в някаква степен отговори в следващия цитат:

Цитат
Относно ситуацията с господинът от Трявна, ще кажа само, че показаха една нищожна част от ситуациите (мн.ч.)
А относно тези “Мъже” които реагираха по този мъжкарски начин, на въпросът ми: “Ако отношението и обидите на господинът от Трявна не бяха насочени към мен, а към вашите деца, дали щяхте да реагирате по същият начин”?
Ненужно е да ви отговарям какъв беше отговорът им 😏
От което разбирам, че е имало повече обиди от един "мишок" Rolling Eyes

Аз съм голям любител на хубавият спор/дебат, но трябва да си луд да си помислиш, че ще се карам с някой просто ей така, щото видиш ли нямам какво друго да правя

Ами вие не се карахте, а ти го провокираше, нещо което според мен обичаш да правиш и ти идва отвътре. Явно е имало повече причини от видяното... Пък и доколкото разбирам двойките, от които сте очаквали подкрепа, са били по-загрижени да разчистят конкуренцията и са по-амбициозни, отколкото изглеждат. Макар да изглеждат доста амбицирани и без това Grin

Благодаря за отговорите и участието в предаването и тук. Определено щоуто ще стане няколко идеи по-скучно без двойка като вашата! Ще ви гледаме при Гала Simple Smile

# 394
Че кой пък Ви е спрял да изразявате мнение!?!?
Изразявайте колкото си желаете за реалити формата. Странно е когато от изразяване на мнение за реалити формата, преминете към квалификация към останалите коментиращи.
Това , че сте го приели лично за материала , като отношение към Вас  “-останала коментираща” си е ваша асоциация . Нямам такава реплика .

# 395
Отговори Ивайло на почти всички зададени въпроси, за което благодарим. Сигурно и още ще му се зададат. А и критики си има и положителни мнения.Вярвам, че си е направил изводите от тези риалита, най малкото можеш да се видиш отстрани, след като излезеш. И в реала е така не можеш се хареса на всички. Важното е да те харесват важните за теб хора.

# 396
Хаха,но имахте друга, за това, че ако още някой Ви каже, че Ивайло е интелигентен....

Нищо лично не приемам. Твърде кратък е живота, за да се връзвам на непознати хора.🙂

# 397
Пишете си,тя анкетата казва всичко Grinning

# 398
Здравейте Симпатяги , как да се свържа с потребител angel  , който е най -активният в темата за любовта ????
Ха , тоя реалити “герой” Ивайло  наистина си мисли , че общува с Румен в костинбродската махала . Затвърждава с всяка изява ! Наистина е прозрачен  и как само с някоя друга манипулацийка -наглед невинна  успява да внесе негативизъм и да насочи вниманието върху себе си . Ерудит и фин човек е , мдааа ……..За повече гледайте Гала Simple Smile Simple Smile Simple Smile Ab imo pectore от Него Simple Smile
P.S Материалът , материалът е такъв …

With all due respect @gerido не съм много на “Ти” с Латинския, но пък живеем във времето на гугъл, който знае почти всичко, та относно мат’Рялът съм склонен да се съглася с теб. Само да вметна нещо, аз никога не съм се самоизтъквал че съм много умен, просто околната среда беше такава, че аз със скромният си умствен багаж изпъквах. Както казах многократно в предаването въпросите и темите бяха обидни за интелекта!
Относно израза “реалити герой”, нищо героично не виждам в това, че съм участвал. По-коректно е да използваш думата участник.

Това, с препратката как да се свържа с Ангел, ще го подмина защото съм великодушен 😁

Аз винаги съм твърдял, че всеки може да прави каквото си иска, стига да не нарушава закона.
За това е свободата на словото.

Някой ме пита каква порода съм.
Източно Европеец/Балканец  ми е породата.

А, за Костинброд, аз съм роден и израстнал в София, не, че имам заслуга за това, но такава е фактологията. Христина е от Костинброд, ме знам, кое е Костинбродската махала, но предполагам, че географията просто не е най-силната ти страна, за разлика от сърказма 😉

Някой споменаваше за отношенията между двойките вътре. Ще кажа само, че ако направят All Stars сезон на сървайвър и игри на волята взети заедно и ги изправят срещу кастинга на Един за друг от тази година, не съм сигурен, че първите имат шанс.
Схеми, сметки, стратегии от ден едно.
Важното е да сме щастливи, другото са подробности 🙂

# 399
Само едно не ми е ясно. Колкото реалити формати съм гледала, в темите винаги искат да бъдат изхвърлени дразнителите. Да, но като ги изхвърлят става скучно. Винаги всички са на страната на някой скромен и безличен. Добре, в живота по-лесно се контактува с такива хора, но те ли са най-интересното по телевизията?

# 400
  • София
Само едно не ми е ясно. Колкото реалити формати съм гледала, в темите винаги искат да бъдат изхвърлени дразнителите. Да, но като ги изхвърлят става скучно. Винаги всички са на страната на някой скромен и безличен. Добре, в живота по-лесно се контактува с такива хора, но те ли са най-интересното по телевизията?
Примерно миналата година, мен не ме дразнеха само дразнителите, а това, че яко ги подпираха от продукцията. Ще откраднат точки/пари, ще им зачетат игра, която са изгубили, няма да има изгонване, когато те са на телевизора и т.н....помниш.. Ако са си обикновени дразнители, няма чак такава драма. Тук сега има някои, които тепърва ще изпъкват, но засега никой не ме е изкарал извън кожата Sunglasses

# 401
Трудно може да ме изкара от кожата ми телевизионно предаване. Истината обаче е, че тази година е доста скучно. Игрите са много еднообразни и се повтарят до безкрай. Както и въпросите. На кой му е интересно какво иска една жена, когато й е тъжно, например? Или какво иска сутрин? Аз искам кафе и изобщо не ме интересува какво иска София или Маргото. И това, повторено n пъти! По-интересен ми е Ивайло като дразнител. Дано нататък да се пораздвижи предаването.

# 402
  • София
Сега се сещам, че и тук е възможно да е имало манипулация. Не ни показаха времето, а и двойките не си го знаеха, така че може да са си го нагласили,  така че И&Х да изхвърчат. Бяха втори..уж, а може пък да са били първи, но това е недоказуемо. Каквото ни покажат с монтажите, на това сме длъжни да вярваме...

# 403
Хаха,но имахте друга, за това, че ако още някой Ви каже, че Ивайло е интелигентен....

Нищо лично не приемам. Твърде кратък е живота, за да се връзвам на непознати хора.🙂

Последно как приехте репликата  за материалa::  за вас , за Ивайло или като определение на народопсихология? Репликата за интелигентността я изтрих ,защото Ивайло беше писал пост 2 мин .преди мен и не исках да съм чак толкова груба . Но колкото сте разбрали за материал, интелект ,толерантност-  толкова. Материал ценен и безценен..... тепърва няма ви променям представите и ценностната система . Препоръка - връзвайте се малко , странична гледна точка никога не е излишна или е късно за такава препоръка Simple Smile .

На Ивайло , който постига целта си да става симпатичен , влизайки в пряка комуникация с потребители на форума мога да отговоря на репликата  :
" но предполагам, че географията просто не е най-силната ти страна, за разлика от сърказма 😉"
Географията ми е мнооооооого силна ( поне практически Simple Smile ) и Костинброд е нарицателно ( никаква идея нямам кой от семейството ви от кой град е , имам прекрасни приятели от там ) , но правописът ти е очевадно куц Simple Smile
Бъди здрав, но според мен  опит за  разбиране на другостта  и толерантността са по-добрите качества, които ще ти помогнат в посоката известност и инфлуенсърство.

Последна редакция: вт, 12 мар 2024, 05:13 от gerido

# 404
  • Sunshine state
Супер! И аз да се включа в дискусията най-сетне, че напоследък времето ми е много кът. Радвам се и стисках палци това леке Ивайло и жена му да отпаднат. И тук се ос*а. И Христина не е толкова тиха и кротка, злобна е и тя колкото него. Радвам се искрено, че няма да им гледам физиономиите повече на "много интелигентните". 🤓 😁
"Ключът към разковничето" - реплика на Ивайло-умното. 😅
Неговото е на калпава ракета, космосът й крив. Никъде не му изнася и накрая като му посочат вратата, все другите му криви, а той бил неразбран. Във Фермата намери "съмишленици", разбирай същите заядливци като него, ама тук му дадоха отпор, понеже вече са му гледали етюдите и веднага селяни били, не знам си какви били. 😂

Последна редакция: вт, 12 мар 2024, 02:16 от Pupitka

Общи условия

Активация на акаунт