💕ЕДИН ЗА ДРУГ 💖 Сезон 5 (Тема 2)

• 55 705
  • 924
  •   1
Отговори
# 405
  • Враца
Радвам се, че отстраниха тези участници.
Добре , че му попречиха да "окепази" и това предаване.
На такива, вербални агресори, не трябва да им се дава поле за изява.
Ивайло е като въглен, не може да те изгори, само може да те очерни.
Но, толкова му е капацитета.

# 406
Gerido, Вие сериозно ли ми казвате да се връзвам по-малко след ферманите , с които ми отговаряте? 🤣🤣
Ще ви цитирам : " ...странична гледна точка никога не е излишна или е късно за такава препоръка..."

# 407
  • Варна
Ивайло, имах предвид коя зодия си . 🤣

# 408
Написа го по-горе. Четете първо преди да питате.

# 409
  • Варна
Ми четох и не видях. Хайде да не ми се караш.

# 410
Ох, стига с тоя Ивайло...
Кофти характер, никой не го хареса във формата, логично го изгониха с половинката му.
Пък и не бяха толкова интересни.
Дано не ги върнат отново.

# 411
  • У Диспансера ...♥♥♥
Близнаци е, то май отдавна се знае, че и аз съм тази зодия и съм го запомнила.
Аз от фермата ми беше толкова противен, ма толкова. Един от  най-противните ми участници в реалити формат. Тук не беше блеснал още, и истината е че правеше предаването по-динамично. Елизабет и мъж са супер безинтересни и колкото да не понасям Ивайло, бяха за предпочитане пред тези. Селски бекове са ми и на мен Румен и на Елизабет, мъжа ѝ.

# 412
Последната игра беше толкова скучна и никаква. Поне да им бяха задавали и въпроси, а не да гледаме как някакви хора хамалстват.

# 413
Ми четох и не видях. Хайде да не ми се караш.

Не ти се карам, но във всяка тема едно нещо се повтаря по 5 пъти. Специално за зодията на Ивайло Герасимов беше спомената още преди и той да я каже. То и какво значение има? Аз първо чета всички мнения и тогава коментирам, защото не искам да се повтарям. Но хора разни. Специално зодията вчера си я написа.

# 414
Някой  гледа ли Христина и Ивайло в "На кафе"? Мисля, че добре се представиха, но ги прекъснаха, за да дават Копейката и Румен Радев на живо.
Ивайло, имах предвид коя зодия си . 🤣
В подкастовете го е казвал доста пъти: зодия Близнаци. А и тук го написа вчера. Б-л-и-з-н-а-ц-и. Погледни стр. 25, коментар 367. Утре може още някой да попита за зодията.

@pupitka, жена му е готина и не е конфликтна,  не знам кое не ти допадна. Не влиза в разправии и не е устата като него. Мисля, че и жените в къщата я харесваха.

# 415
  • София
И аз мисля, че са я харесали Хриси, сигурно ги е гримирала и ги е учила на грим-техники и трикове..

# 416
Не само, тя е доста кротък човек, доколкото виждам... и в предаванията, в които гостува,  се държи на ниво, не натрапва мнението си и не е казала лоша дума за никого. Ивайло е повече цапнат през устата.

# 417
Добре, че Ивайло отпадна. Съгласна съм, че щеше да очерни предаването, нямаше още дълго да задържи конфликтния си чепат характер. Умен, умен колко да е умен - има добра памет  и е запомнил прочетеното. Образование някакво??? Развитие в някаква област????

# 418
  • Sunshine state
На мен не ми харесаха и двамата - тя една мудна, заспала и "хранеше" злобно участниците зад гърба им подобаващо наред с него. Добре, че излязоха и то с мнозинство.
Честно казано нямам любима двойка все още. Имам симпатични такива, но някоя да ми е любима - не. Минали години все си харесвах, но тази ми е трудно.

# 419
  • София
На мен ми харесват Ивайло и Христина. По-зле от Плиткови не може да има. Точно те очерниха предаването миналата година.

Общи условия

Активация на акаунт