💕ЕДИН ЗА ДРУГ 💖 Сезон 5 (Тема 2)

• 55 703
  • 924
  •   1
Отговори
# 450
Никъде не виждам обаче "нездрав интерес" към Ивайло Герасимов, тоест интерес, който

"Който нарушава обществените или моралните норми."

Grinning

# 451
Днес ги засякох за кратко при Гала, ами Хриси трябваше да разкаже една история ииии не успя бавно, трудно и тече мисълта и Ивайло я прекъсна и разказа. Естествено оплакаха се колко била тегава и нагнетена атмосферата във къщата и единствено игрите им били интересни.

# 452
Тънковеждов, Скубивеждов... Ах, Крушарски, дано прочете коментарите и си оправи веждите.
Румен е с черен хумор, което не е ок...
То това и за Наум Шопов важи с пълна сила.

# 453
  • София
Никъде не виждам обаче "нездрав интерес" към Ивайло Герасимов, тоест интерес, който

"Който нарушава обществените или моралните норми."

Grinning
На мен нищо не ми нарушава, просто едно и също се повтаря на всяка страница, все едно той е център на света..

Очаквам с интерес играта със свински ушички и очички.. миналата година с Алекс и Фео паднах от смях..

# 454
  • София
Доволна съм, че Ивайло и Христина отпаднаха. И двамата показваха доста надменно поведение, а тя в последните синхрони сподели какво мисли за останалите. Явно преди това добре се е прикривала. Ивайло показа някаква обща култура на фона, на която изпъкна пред невероятните тъпотии, които останалите дрънкаха. Но това със сигурност не го прави страшно интелигентен. В този тип игри трябва да имаш съмишленици иначе не се получават нещата, а фактът, че те не намериха такива, е показателен. Така както разбирам те са били и в други формати, явно ги влече и отново ще ги видим.
Няма двойка, която сериозно да ме дразни. Мисля си, че другият Ивайло е от типа - комплексар със слаби нерви. С Ивана в момента, в който отидат на телевизора ще излетят със страшна скорост.

# 455
Обсъждате сякаш обсъжданията ви имат някакъв смисъл и значение. Всяко чудо за три дни. Докато Ивайло или жена не се кандидатират за народни представители или президент ми все през оная. Joy

# 456
И аз не съм им привърженичка, но сега ще видим накъде ще тръгнат нещата, при положение, че главният дразнител е отстранен. Трябва да се яви нов. Като гледам, следващите фаворити ще бъдат Ивайло и Ивана. Ако допуснат да останат последни в игрите, предполагам, че с радост ще ги изритат.

# 457
  • София
Ивайло и Ивана ги дразнеха повече, даже Ивайло и Христина щяха да останат пред тях. Спасиха се с игрите, но не вярвам да продължат още много. Едва ли Ивайло е агресивен само в игрите, 100% е имал и вътре някоя проява. То и Ивана с тази шина сигурно няма да може да се представя добре.

# 458
Аз залагам на това, че се различават от общия типаж на участниците.

# 459
Масата не обича да се демонстрират знания, самочувствие, претенции, възможности. Независимо с покритие или не. Това по принцип , но и като предположение защо Герасимови бяха недолюбвани от компанията вътре.

# 460
Ивана и Ивайло май нямат вътре много фенове, но са физически добре подготвени и най-вече заради това ,ако застанат пред телевизора и ще са аут. От това което дават Ивана  изглежда е харесвана сред жените, но при номинация останалите двойки почти сигурно ще ползват като довод кофти характера на Ивайло,но реално ще ги изгонят защото са силни

# 461
Христина, особено Ивайло, показаха знания, но всичко това, защото знаеха как да се успокоят. Ако забелязахте, те първо вдишваха и тогава отговаряха, докато другите от бързане даже не изслушваха края на въпроса. А и им се зададоха сравнително малко въпроси, отколкото на други.

Трябва да променят правилата и не участниците да решават кой да остане и кой да напусне. Защото до този сезон винаги първи са напускали възрастните, защо ли, не изключвам и техни грешки, но ще е интересно да гледаме и хора с по-дълъг брак. И аз мисля, че сега ще погнат Ивана-Ивайло, не знам какъв е проблема с ръката, но ако е нещо от сорта на 1-2 седмици, продукцията трябва да ги защити, да са внимавали да не осакатят участниците! Не мисля, че причина за погването е тяхното странене от другите, по-скоро може би нетипичността им. Ивана е много силна физически и може да ги отстрани при такава игра.

# 462
  • Sunshine state
Масата не обича да се демонстрират знания, самочувствие, претенции, възможности. Независимо с покритие или не. Това по принцип , но и като предположение защо Герасимови бяха недолюбвани от компанията вътре.
Никой не обича хвалипръцковци, които при всяка възможност гледат да се самоизтъкнат, да. Дразнещо е и съм имала подобни индивиди в обкръжението. В минало време, де, че трудно се изтърпяват с постоянното си филосовтсване и самоизтъкване типично за нарцисистите.
На мушката и аз предполагам, че ще попаднат Ивайло и Ивана, ако не излязат заради травмата й, че не виждам как е честно на всяка игра да има заместник.
Иначе съм съгласна, че трябва да се промени начина на гласуване и гонене. Може и по-простичко да е - който е последен отпада и толкова.

# 463
Не казвам, че Ивайло е тъп, но не е редно да се изхожда само от тази игра. Въпросите бяха елементарни на ниво “6-ти клас”. Това, че другите бяха прости, не го прави него гений. Знанията му, базирайки се на тази игра, бих определила като на средностатистически грамотен човек. Просто нивото там е ниско и той изпъква.

# 464
Не знам, но ми се струва изключително грозно да кажем "прост" на някого, който дори не познаваме лично, а сме гледали в реалити. Имаше си доста причини някои да изглеждат "тъпи". Видяхте как Диляновица чак падна от бомбата, тук говорим за страх и то неочакван. Всеки си се панира, особено когато вече са минус минус еди си колко, и двата минуса не стават плюс, да кажа само! Лесно е да се коментира от диванчето, без таймер, без камери, без бомба, без притеснение, че всичко зависи от теб.

Общи условия

Активация на акаунт