💕ЕДИН ЗА ДРУГ 💖 Сезон 5 (Тема 2)

• 55 688
  • 924
  •   1
Отговори
# 570
Дилян вика "томахавка беше май едно такова дето се вади и се размахва, а отсреща човекът е с мрежичка пред лицето", той има предвид "фехтовка", о, Джизъс...

# 571
  • София
Ох, това не съм го чула, за щастие... Close Flushed

# 572
  • София
Дилян вика "томахавка беше май едно такова дето се вади и се размахва, а отсреща човекът е с мрежичка пред лицето", той има предвид "фехтовка", о, Джизъс...
  JoyJoyJoy Това и аз съм го пропуснала, ама нали ви казах да не очаквате нищо от тоя нахилен Ташунко.. Само се лиготи и хилосва..

# 573
Аааа, започнах да схващам логиката - Петя не е индианка, затова не знае какво е томахавка. Не е и "рапър", затова не й е известно и рапира какво е. Joy
Тя каза, че не знае какво е хиндуизъм, защото не била ходила в Индия

# 574
  • До морето
Аааа, започнах да схващам логиката - Петя не е индианка, затова не знае какво е томахавка. Не е и "рапър", затова не й е известно и рапира какво е. Joy
Тя каза, че не знае какво е хиндуизъм, защото не била ходила в Индия

Ц! Крикет не знаела, щот не е ходила в Индия.
Изключително ограничени са й двамата с мяукащия й мъж. А имат 2 деца.....

# 575
Чак сега ми се изясни "картинката". 😊 Изгониха Ивайло и започнаха с въпросите, участниците се успокоиха, че са сред себеподобни и могат да се излагат на воля, без да има кой да им се подиграва. 😁 О свещена простота!

Става все по-хубаво!
Аз не мога да бъда изгонен, просто едно от нещата, с които не мога да се примиря е тъпотата. А там изобилства от нея.
Мен ме обвиняваха, че съм играел на всяка цена в предишната викторина, а как да им обясня, че отвън имам деца, които ще ме гледат. Как да ги накарам да учат след това, ако аз съм тъп на тарамбука?

Става все по-хубаво 🤣

# 576
Да, вярно, че беше за крикета. А двете деца ще станат много умни...
Предполагам, че с книжки стават и с книжки лягат Grinning

# 577
  • София
Има и виц по темата:
Скрит текст:
Едно малко циганче пита баща си Асан, който гледа ТВ:
- Тате, тате, какво е слон?
- Е*а ли му мамата тате! - казл Асан.
- Тате, тате, а какво е пустиня?
- Е*а ли му мамата тате! - пак казл Асан.
- Тате, тате, а далече ли е Америка?
- Е*а ли му мамата тате! - казл Асан.
В това време се обадила Айшето и казала:
- Абе ей цигане такова, остави баща си да гледа телевизия, какво само разпитваш?
А Асан се обадил и казал:
- Остави го ма, нека пита, нека знае!

# 578
Признавам си, гледах епизода през пръсти, ще наваксам утре. Някоя мила душа, може ли накратко да разкаже, на какво не отговориха Румен и Йоанна? Видях им само начумерените им физиономиЙ 😬.

# 579
Но този, който ме втрещява и буквално съм с отворена уста е Делян. Той дори и като сподели за нещо, че уж го знае и поглежда към жена си за потвърждение дали е така. На нея чака, че не е сигурен. Изумява ме този човек.
Хаха, Дилян е номер едно. Казва нещо и в началото започва с някаква убеденост и към края на изречението вече се усеща един несигурен тон, забавя темпото, поглежда към жена си и вика ... "нали"? Grinning Grinning

# 580
Не знаят какво е приклад?! В абсолютен потрес съм! Срам ме е заради тях.
Е ..и аз, ама това са хора на по 20-25г, не ходили в казарма, а жените само гримчета и прически ги интересуват.
"Юристите" цепят мрака с тъпотата си..
И аз съм млада на 25-26 години, но знаех 90% от нещата. Може би ги знам, защото съм чела, интересувала, използвала тези неща или съм слушала мъжа до себе си. Така, че не винаги годините са фактор, а и интересите на даден човек и неговата памет.

# 581
То не е за хвалба , че някой си щял да знае отговорите . Въпросите са под критичния минимум . То и да се запишеш в такова предаване за мен предполага интелектуална немощ , но положението е отчайващо . Признавам си и гледането му не носи удоволствие и е пълна загуба на мозъчни клетки.

# 582
Мисля, че Ивайло Герасимов, ако беше там, щеше да знае повечето отговори, но дали натискайки бутона първи... Христина щеше да знае?
  JoyJoyJoy Това и аз съм го пропуснала, ама нали ви казах да не очаквате нищо от тоя нахилен Ташунко.. Само се лиготи и хилосва..
В 21.06, веднага след рекламите.  Взимай пуканките и гледай, хахаха

Иначе той и за Ташунко Сапа не е чувал, убеден съм...

# 583
  • Sofia
Не си спомням точно на какво не отговори Йоана, че се разсейвах, но не блесна и този път. И тя, и нейничкият "убавец" много ме дразнят! Хвани единия удари другия, кухо, кухо, чак дрънчи. Отвсякъде лъха простащина, а самочувствието им - до висините!

# 584
  • София

И аз съм млада на 25-26 години, но знаех 90% от нещата. Може би ги знам, защото съм чела, интересувала, използвала тези неща или съм слушала мъжа до себе си. Така, че не винаги годините са фактор, а и интересите на даден човек и неговата памет.
Поздравления! Flowers Hibiscus И ние искаме да гледаме такива млади и знаещи хора, като теб, но други ни сервират. Ти си изключение от правилото, за което много се радвам.

Общи условия

Активация на акаунт