💕ЕДИН ЗА ДРУГ 💖 Сезон 5 (Тема 2)

• 55 691
  • 924
  •   1
Отговори
# 585
Мисля, че Ивайло Герасимов, ако беше там, щеше да знае повечето отговори, но дали натискайки бутона първи... Христина щеше да знае?

Знаеше ги. И още как.

# 586
Интересно генерирани отговори, като за неграмотни:
"Първият удар в тениса наричаме: Сервиз, Сервис, Зервис или  Зервиз?"
----
На въпроса: "Какво е приклад?", полицайката се подскочи от радост, ама мъжът и не можа да натисне.
----
Сияна каза, че президентът  е бил артилерист. Simple Smile
----
Галена гледала тенис, София ходи с баща си на лозето - ама не можаха да се изявят точно по тези въпроси.

Тази игра зависеше от бързината на мъжете. Няма  отрицателни точки при грешен отговор, могат да се излагат колкото искат. Важно беше мъжът да натиска бутона и жената да се изявява. Печелят първите 4 двойки с най-висок резултат - в случая, 13, 12, 8  и 5 точки, губят залога с 4 и 0 точки

Маргатита и Кристиян    8323
Дарина Асенова и Денис   7622
Йоана и Румен   7500
Гергана и Светозар   7400
Сияна  и Светослав   7400
Ивана и Ивайло   7000
София и Тихомир   6396
-Михаела и Венцислав   3150
Елизабет и Йордан    3100
Петя и Делян   3010
Галена и Петър   2900

Последна редакция: сб, 16 мар 2024, 02:13 от Pepina_n3

# 587
  • София-Младост
Не си спомням точно на какво не отговори Йоана, че се разсейвах, но не блесна и този път. И тя, и нейничкият "убавец" много ме дразнят! Хвани единия удари другия, кухо, кухо, чак дрънчи. Отвсякъде лъха простащина, а самочувствието им - до висините!
На всичко си отговориха. Два въпроса, ако не бъркам, 8т.
По-скоро тя не се арадва много на залога.

# 588
  • Sofia
Скрит текст:
Чак сега ми се изясни "картинката". 😊 Изгониха Ивайло и започнаха с въпросите, участниците се успокоиха, че са сред себеподобни и могат да се излагат на воля, без да има кой да им се подиграва. 😁 О свещена простота

Става все по-хубаво!
Аз не мога да бъда изгонен, просто едно от нещата, с които не мога да се примиря е тъпотата. А там изобилства от нея.
Мен ме обвиняваха, че съм играел на всяка цена в предишната викторина, а как да им обясня, че отвън имам деца, които ще ме гледат. Как да ги накарам да учат след това, ако аз съм тъп на тарамбука?

Става все по-хубаво 🤣
Съгласна съм, с изключение на болднатото. 😊 Хубаво е да признаваме фактите, дори когато резултатът не ни харесва. А фактите са, че Ивайло и Хриси са втората изгонена двойка от Един за друг. Аз лично бих се гордяла, ако съм отлъчена от едно толкова простовато и елементарно стадо.

# 589
Нищо смешно не видях в Михаела този епизод аз. Хем е проста, без извинение, хем със самочувствие. Не й спря балалайката. И накрая вика на мъжа си Абе, пиле, поне да бяхме взели играта..... се едно той й е виновен.

Петя пък не била ходила в Индия, затова не знаела. Ние щото всички таман от там се върнахме, та затова знаем.

Аз си признавам, че имаше 1 или 2 въпроса, на които, ако нямаше отговори не бих могла да се сетя. За Формула 1 примерно без отговори нямаше да кажа Ферстапен.
Е, и Шумахер нямаше да кажеш, сигурна съм!
Изключително прости...

# 590
  • До морето
Нищо смешно не видях в Михаела този епизод аз. Хем е проста, без извинение, хем със самочувствие. Не й спря балалайката. И накрая вика на мъжа си Абе, пиле, поне да бяхме взели играта..... се едно той й е виновен.

Петя пък не била ходила в Индия, затова не знаела. Ние щото всички таман от там се върнахме, та затова знаем.

Аз си признавам, че имаше 1 или 2 въпроса, на които, ако нямаше отговори не бих могла да се сетя. За Формула 1 примерно без отговори нямаше да кажа Ферстапен.
Е, и Шумахер нямаше да кажеш, сигурна съм!
Изключително прости...

Да, де! Те въпросите, че са лесни, лесни са, но дори и да имаш пропуск, 3 от четирите отговора са толкова малоумно- невъзможни, че няма как да не познаеш.
Шумахер и Хакинен са от детските ми години, Фиго е футболист.

# 591
То пак, че имаше 4 възможни отговори, че иначе никой нямаше да си вземе залога.

# 592
На Дилян жена му и "шурикен" не знаеше какво е. Само като си го представи визуално, ще й хрумне, че и той е за мятане и забиване. Аз имах у нас шурикен. Но хайде, да речем... чужда дума... не е длъжна да знае. Обаче "хиндуизъм"? Религия с толкова много последователи и да кажеш, че това е спорт? Уау, уау, уау...

За "парцуца" не знаех, признавам.

# 593
  • София
Още един срамен епизод, който разкрива нека си го кажем какво е нивото на болшинството хора, защото то е точно такова. Не визирам пишещите тук, а цялостно населението ни.

Жалко, че Петър бе толкова пасивен, защото сега са на дъното на класирането. Не даде шанс на Галена да играе, а тя знаеше доста неща. Поне по реакциите и. Трябваше да дадат само още един верен отговор. Ама той е толковааа бааавееен. Жалко. Дано се спасят, че да не вземат да ги изгонят.

Елизабет и Данчо са юристи? О, Боже, пази ни от такива юристи... Трагедия.
Петя и Дилян бяха ясни, сега лъснаха напълно. Срам и позор.
Маргото също лъсна. Родината на кунг-футо е Япония. А се предполага, че е гледала такива филми предвид възрастта и, както и други отговори на които даде верен отгово. Петя на този въпрос щяла да даде отговор, Мордор. 😂
Мишето не знае какво е балтия?!
Елизабет не знае откъде идва може би най-прочутата реплика в киното.
Но това с хиндуизма на Петя просто изби рибата... 😳 Не знае и приклад какво е милата. Всъщност тя знае ли изобщо нещо?
Кой се изцепи с МартИн Скорсезе?
На Сиси и трябваха четрите възможни отговора, за да се сети, че Артур измисля кръглата маса.
Това май бяха най-срамните изцепки. Имаше и още...
И за Шумахер не са чували явно, че няма как в момента да е начело на класирането във Формула 1 поради обективни причини... Но това там са масово хора, които ги интересува само салата да е сервирана и грима да е направен и до там.

Хареса ми как Галена незнаеше за Колина, че е съдия (тук не е длъжна да знае ако не се интересува от футбол и не гледа, но пък се изкефих, че каза нон-стоп тенис), но даде верния отговор, защото съобрази, че би трябвало да е свързано с футбола, заради половинката и. 😊

# 594
Всичко това е отражение на факта, че за хората общата култура е загуба на време и пространство. Все по-често виждам, когато се коментират подобни предавания, примерно, да се обяснява как тези знания не били важни, само заемали място в мозъка и подобни простотии.

За мен въобще не е маловажно да си нямаш понятие от света, в който живееш. Това може да е само един изключително тесногръд човек и не особено добър професионалист, защото всяка сфера изисква обширни познания, особено ако искаш да израстваш.

# 595
  • Асеновград

Якетоо🥰

# 596
Юхууу... Яна, да си купиш и да се похвалиш после.
Преди време така издирваха откъде са дрехите на Соня от Хелс Китчън 3, когато участваше в Черешката, всяка вечер беше с някакви модерни анцузи и "пижами", както се коментираше (неподходящо за вечеря), пък то се оказа, че всичко е Love Moschino

# 597
В тази игра беше важно да имаш голям залог, защото се предполага, че може много двойки да застанат на първите четири места, и няма значение дали си с 13 точки или с 4 (1 въпросче само познал), и печелиш играта. Тишо е малко скъперник и сега е в средата на класацията с техните 12 точки. Денис пък много смело заложи и се изстреля на първите три места.

# 598
  • До морето
Така е. Ама никой там не мисли.

# 599
  • на село
Някой знае ли предаването дали още се снима, или е приключило Grinning

Общи условия

Активация на акаунт