💕ЕДИН ЗА ДРУГ 💖 Сезон 5 (Тема 2)

• 55 809
  • 924
  •   1
Отговори
# 855
Светлозар тих? Аз гледах това предаване,в което е участвал преди,   дето си търси гажде, там  се имаше за секссимвол, и ми направи впечатление, че повече харесваше брюнетките.  Оттогава много е улегнал, станал сериозен човек, забогатял с тия имоти. Мечтаните 2 деца има, че може и още, той още тогава казваше, че си планува на 30 да бъде с деца.  Каза, че е израсъл с майка си и баба си. Малко имаше комплекс, че е плешив, сега го е попреодолял.

# 856
Доста смешно беше когато Ивайло ровеше при мишките и едната избяга 🤣🤣  Май се подплаши от "знанията" му🫣

# 857
  • София
Много ми хареса финалното обобщение на Светльо и Гергана, с голяяма усмивка, с позитивно и искрено излъчване, без грам молби, рев и подсмърчания...Чак накрая при тръгването, тя се разплака. Да са здрави и щастливи, взеха каквото можаха от предаването, но тези игри не са за хора с фобии. Въобще не бива да влизат такива хора, след като знаят, че има такива игри.

Доста смешно беше когато Ивайло ровеше при мишките и едната избяга 🤣🤣  Май се подплаши от "знанията" му🫣
Много смешен беше, а плъшока почна да се разхожда из студиото Laughing
Смешно беше и че на ехидната викат хидна  - Какво е хидна? Laughing

Последна редакция: пн, 18 мар 2024, 16:49 от elix

# 858
  • Melmak
Ивайло имаше реакции на много нежен мъж… ако ме разбирате. Направо не знам Ивана какво е намерила в него.

Умрях от смях да го гледам и тоя плъх беглец много ме разсмя.

Броненосец беше наречен от тях буреносец.
Мармотът снася яйца. Сигурно и мляко дава, за да го правят на шоколад. 😂😂😂😂

# 859
  • София
В двойката Иво и Ивана, тя се държа като мъж, а той като кифла. Но явно е по-нежна душа с комплекс. Паднаха ми очилата като обясняваше, че не й давал да говори с други мъже. Може би по този начин тя се чувства желана и затова е с него. Но ми се струва прекалено.

# 860
Tези панталони  на моделката Петя как ги намирате? С тях беше на хорото в Един за друг.
Скрит текст:

# 861
  • София
Tези панталони  на моделката Петя как ги намирате? С тях беше на хорото в Един за друг.
Скрит текст:
Тази шалвареста мода не ми харесва, ужасно изглежда и прави дебели, иначе слаби и фини хора..Както и на снимката се вижда..

# 862
 Аз не разбирам как след като си се готвил от една година за предаването , не си разбрал,че винаги има такава игра .

# 863
  • Sofia
Tези панталони  на моделката Петя как ги намирате? С тях беше на хорото в Един за друг.
Скрит текст:
Тази шалвареста мода не ми харесва, ужасно изглежда и прави дебели, иначе слаби и фини хора..Както и на снимката се вижда..
Напълно подкрепям! Както и не разбирам модата на дънки, които все едно са обути наопаки (със стърчащи джобове и шевове), както и панталони с два тотално различни крачоли. Но аз явно съм назадничава. 😊
@ Mimmibo, ако наистина са се готвили цяла година според мен са били много наясно, какви игри ще има, но едва ли са очаквали, че ще ги изгонят още на първата отказана игра. Всички помним какво беше миналата година, Иванушка, който се отказваше на всяка втора игра, си стоеше почти до края. За малко и до финал да го добутат! Хем не може, хем седи! Защо за едни да може, а за други не?

Последна редакция: пн, 18 мар 2024, 19:46 от Crystal_Noir

# 864
Аз не разбирам как след като си се готвил от една година за предаването , не си разбрал,че винаги има такава игра .

Разбрали са, ама са заблудени, мислели са, че няма да отпаднат заради тази игра. Миналата година имаше поне две вечноотказващи се двойки (Иван и Сани; Викси и Жоро), които стигнаха доста напред, та като са гледали тях... Пропускат обаче малката подробност, че тези двойки не бяха силни и следователно другите участници нямаха сметка да ги гонят. Отделно, Гери и Светльо до последно се надяваха Емо да каже "днес няма да има изгонени, защото не можем да се разделим с нито една от двете двойки", в погледа им го виждах. Но не всеки ден е Великден.

# 865
  • София
Както и не разбирам модата на дънки, които все едно са обути наопаки (със стърчащи джобове и шевове), както и панталони с два тотално различни крачола. Но аз явно съм назадничава.
Аз не мога да разбера и тази клошарска мода за 425$, която била дегизировка за богати хора Laughing  Май така няма да ми се наложи да се дегизирам..не съм толкова богата.. Joy

# 866
Това, че са се упражнявали естествено означава, че са знаели, че ще има такава игра. Просто моментно са си мислели, че е имало шанс и да я преодолеят, пък кой да ти каже, че още на първите ти елиминации си аут.

# 867
Вярно ли Светльо и Гергана са отпаднали? Харесвах ги като двойка. Ядосах се на политиците и изгасих телевизора след второто прекъсване за брифинги.

# 868
Помня в минали сезони при гласуване съм се възхищавала като казват, че гласуват за силните да останат, за да се борят срещу достойни участници на финала.
Само страхливец би отстранил силна двойка, пък било то и стратегически ход.

# 869
  • Sofia
Помня в минали сезони при гласуване съм се възхищавала като казват, че гласуват за силните да останат, за да се борят срещу достойни участници на финала.
Само страхливец би отстранил силна двойка, пък било то и стратегически ход.
Тц! Не били страхливци,  "стратези" били! 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт