Сполучливи имитации на маркови парфюми - 55

• 60 956
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • Deutschland
Нямам Лира, момичета. Имам Либре под номер 533, вместо 588 Лира. Чудя се аз, че не усещам нищо сладко.
Имам и тестери, като последния КА е много сладък и хубав.

# 181
Либре е много хубав. Такива флакони за първи път виждам

# 182
  • Deutschland
От тия дето ги дават безплатно на фирмени клиенти. В моя случай са ги дали на мъжа ми, защото е накупил парфюми за стотина лева, а не защото е фирмен клиент. Той не е такъв, разбира се.

# 183
За любителите на Доброто момиче,задължително пробвайте това -няма да съжалявате!

# 184
  • BG-DE
Фрау, честити придобивки 😍 313 не е ли Покривната градина ? Преди време някой беше казал, че е спряна, радвам се, че още я имат 😊

# 185
  • Deutschland
Тя е, спряна е. Питах одеве мъжа ми по телефона, дали са му отливки на спрени аромати 😞. Затова са безплатни.
Благодаря ти 💗

# 186
  • BG-DE
Ох, кратка беше радостта ми 😭

# 187
  • Deutschland
И Red tobacco е спрян. Не знам защо спират все още актуални аромати, а повтарят втръсналите ни класики.

# 188
  • Пловдив
Масовият вкус е по-важен. Определени парфюми се търсят и купуват, съответно се произвеждат. Обувката, Олимпея, Ерба Пура, Бакара до втърсване и това е.

# 189
Здравейте, някой случайно да знае онлайн магазин за празни шишета за парфюми, освен burkani.bg, че там искат минимум 33 лв поръчка а толкова шишенца чак не ми трябват.

# 190
  • Сливен
https://prettyzone.net/kehlibareni-stakleni-shishentsa-s-plastmasova-pompichka
Това беше пускано в темата,но не съм пазарила за да дам повече информация.

# 191
  • София
Аз го пусках този линк към въпросния сайт. Но няма да повторя. Историята е следната:
Пускам поръчка по имейл някъде след 22ч., не помня какъв ден се падаше. Минават 2 дни, нито потвърждение по телефон, нито по имейл. Звъня аз. Не знаят за такава поръчка. Връщат ми обаждане малко по - късно - не са я били видяли.
Поръчката ми е за шишета от 5, 10 и 20мл. - казват, че ще я пратят. Звънят няколко часа по - късно, нямало достатъчно наличност от единия вид, съгласявам се на повече от друг вид. Шишетата трябва да дойдат с помпички и капачки, идват с пипети. Звъня директно от Еконт и питам как процедираме. Щели да ми пратят помпички, с доставка за тяхна сметка, сега да платя и да взема пратката. Не било нужно да връщам НИЩО/пипетите/ Звънят ми същия ден късен следобед с въпроса къде живея. Ей, така директно, все едно се познаваме от училище. Защо? Имали колежка в моя квартал, да съм била върнела пипетите, а тя да ми даде помпите. Абсурд казвам. След ден получавам другата пратка, при прегледа липсва една помпа с капачка и въобще като бройка не са съобразени с големината на шишетата и ще трябва да режа, но нервите ми вече издишат, казвам, че ще я взема. Връщам пипетите. Служителката ми казва сумата за доставка. Ококорвам се, пускам най - зловещия си смях и отсичам - Абсурд /пореден/
Няма да коментирам повече 🤡

# 192
Благодаря ви за отговорите, ще си поръчам тогава от бурканите дано там са коректни

# 193
  • Deutschland
В ДМ нямаше ли шишенца за отливки? Или не са подходящи? Просто се мъча да си спомня.

# 194
  • BG-DE
В немския dm има малки шишенца за парфюми, проверете може и в българските да има. Преди години съм купувала празни шишенца и от Рефан.

Общи условия

Активация на акаунт