Сполучливи имитации на маркови парфюми - 55

• 60 939
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
На Стара Загора.
Черешката още мирише. 😆
Ами да бях се напръскала и за една седмица щях да си спестя парфюм. 😁

# 166
  • BG-DE
Фрау, ако ти се носи Devotion, този на Дивайн е много добър и като прилика и като трайност.

# 167
  • Deutschland
Да. Искам да го видя това чудо. Имат ли опция за плащане с ПейПал?

# 168
  • София
Той нишов ли се води?
Сега ме е яд, че не поръчах Devotion, но със самолет няма как да се оливам. При излитане не са ги проверявали за течности, но за връщане от България не знам. Дано не ми вземат парфюмчетата.
.

Не се води нишов, но пирамидата му е същата.

# 169
  • BG-DE
Да. Искам да го видя това чудо. Имат ли опция за плащане с ПейПал?
Не Пей пал нямат но имат Кларна, а и с бг карта също става.

# 170
Много искам пак от парфюмите на Muscent в Одрин, но само за тях не ми се ходи. Освен Еконт да препоръчате някаква група или жена, която би купила?
50 мл са 22 лв.
Харесах This is her на Мартинез, но не знам защо го искам от другаде.
В Заг също има 2-3 намалени в официалния им сайт, които бих пробвала, но трябва с поръчка.

# 171
Много искам пак от парфюмите на Muscent в Одрин, но само за тях не ми се ходи. Освен Еконт да препоръчате някаква група или жена, която би купила?
Какъв е варианта с Еконт ?!

п.п. Понеже не ми отговарят, сама си намерих отговора. Ето го варианта: https://www.econt.com/news/pazaruvajte-s-0-usiliya-ot-turciya-s-ekont-i-yollando Регистрираш се в сайта  Yollando https://www.yollando.com/bg/anasayfa-bg-y/ и накликваш от турски онлайн магазин нещо, а когато се стигне до адрес за получаване, даваш адреса, който ти дават от Yollando. Цените, обаче не ми харесват: От офис на Еконт Истанбул до България, до 1 кг. тегло на пратката - 26,99 лв.   

Та и аз се присъединявам към въпроса. Преди време ми дадоха имена, но не успях да намеря човека /във Фейсбук беше/.

Последна редакция: нд, 24 мар 2024, 18:18 от solar_fields

# 172
Аз съм ползвала услугите на тази страница
 .Цената на доставката е % от поръчката.Пишете им,тъй като не съм пазарувала отдавна и не знам,колко е в момента. https://www.facebook.com/profile.php?id=100063713401155

# 173
  • Light of Zartha
Здравейте! Някой има ли впечатления от някоя от имитациите на honey aoud на montale? Подуших го в камея, но се чудя да го търся ли и другаде? Не можах да преценя дали е траен, та ще ми е от полза ако някой сподели.

# 174
  • София
Здравейте! Някой има ли впечатления от някоя от имитациите на honey aoud на montale? Подуших го в камея, но се чудя да го търся ли и другаде? Не можах да преценя дали е траен, та ще ми е от полза ако някой сподели.
На моята кожа бързо се прибира, не бих го определил като траен. Но е хубав.

# 175
Здравейте някой може ли да ми каже от къде в Пловдив мога да си купя парфюми на martin lion?
    [/i]
    Магазини Елитис ги зареждат, имат и тестери.

# 176
    • обл. Шумен
    Maya Zhelyazkova,  малко по-назад бях питала, дали някой е поръчвал парфюми или козметика от турски сайтове, та ей го и отговорът! 😆 Благодаря много! 🌺
    Друг въпрос е, че за Дивайн изобщо не се сетих! 😝 Ти имаше ли някакви проблеми, виждам, че имат доста харесвания?

# 177
    • Deutschland
    Здравейте някой може ли да ми каже от къде в Пловдив мога да си купя парфюми на martin lion?
      [/i]
      Магазини Елитис ги зареждат, имат и тестери.

В Пловдив не ги ли затвориха Елитис? Поне този на пощата.

# 178
      Не Пей пал нямат но имат Кларна, а и с бг карта също става.
      Като спомена Кларна, искам сърдечно да ти благодаря за насоките които си дала как да поръчаме от Флакони.
      Успях вчера да пусна поръчка благодарение на твоя труд след няколко неуспешни опита.

# 179
      Maya Zhelyazkova,  малко по-назад бях питала, дали някой е поръчвал парфюми или козметика от турски сайтове, та ей го и отговорът! 😆 Благодаря много! 🌺
      Друг въпрос е, че за Дивайн изобщо не се сетих! 😝 Ти имаше ли някакви проблеми, виждам, че имат доста харесвания?
      От турските сайтове съм поръчвала дрехи и обувки .Парфюми, не.Там цените на оригиналните е по-висока от нашите.А на имитации,с малка разлика.За доставката-мъжът ,който държи групата е точен.Носят ги в Пловдив и ги пускат с куриер.

Общи условия

Активация на акаунт