Сполучливи имитации на маркови парфюми - 55

• 60 939
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • Deutschland
Намерих си Адикта. В този сайт е почти пълният им асортимент на нормални цени. https://emporium.bg/product/roxanne-roksan-toaletna-voda-damski-aromati

В малката опаковка беше най-хвален.

# 151
Никога не съм ползвала в малка опаковка. Едни пъстри шишенца ли?

# 152
Здравейте, отдавна не съм се включвала. Изкарах зимата предимно с арабчета и с цъфването на дръвчетата ми се иска да успокоя малко топката.

Може ли да споделите мнение за чист дамски аромат, носещ усещането за чистота, простор, спокойствие.
Лаленцето съм го набелязала, имам си останало мъничко количество. Иска ми се нещо ново.
Благодаря.

# 153
  • Deutschland
Никога не съм ползвала в малка опаковка. Едни пъстри шишенца ли?

# 154
Да се отчета. 😆
Не знам какво купих ,но парфюмите ми  харесаха много.
Исках да е нещо ,което съм нямала.
Купих си 3 х 30 мл. в началото на центъра в едно малко магазинче.
Единият със сигурност е one million на Пако Рабан.
Ако не бъркам е под номер 112.
Другият е 273 ,нямам идея как се казва.
Ако някой знае ,моля да ми каже.
Също супер свеж и ми хареса много. Пръснаха ми от черешката на Том Форд. Това нещо е атомна бомба в добрият смисъл ,но е по-скоро за хладно време. Още мириша на нея.
Третият е също много хубав на My Way /Armani. Също много свеж и перфектен за всички сезони.
Него съм го имала ,но не ми е омръзнал. Много съм доволна.
Има по центъра поне 2 магазина на Зак Зодиак. Много хубаво си изкарахме.

Последна редакция: сб, 23 мар 2024, 20:34 от mavina1380

# 155
  • Deutschland
273 е One million royal.
Иначе и аз все искам нещо дето съм го нямала.

# 156
273 е One million royal.
Иначе и аз все искам нещо дето съм го нямала.
Много ти благодаря Фрау.
Много свеж и приятен аромат. Харесах го много.

# 157
Адикт на Dior от роксан в металните шишенца също е много добър, то всъщност отвътре е стъклено шише, пак капсуловано

# 158
  • София
Някой ще разгадае ли?
 Очаквайте съвсем скоро два нови нишови парфюма само в нашата лимитирана колекция.

1. Сладък и стилен флорално-кехлибарен дамски аромат.
2. Опушен и наситен дървесно-кехлибарен аромат, подходящ за него и за нея.

Ох, този първия трябва да е Alien Goddess Expressionless

# 159
  • Deutschland
Той нишов ли се води?
Сега ме е яд, че не поръчах Devotion, но със самолет няма как да се оливам. При излитане не са ги проверявали за течности, но за връщане от България не знам. Дано не ми вземат парфюмчетата.

# 160
Ако всяко е до 100мл и общия обем на всички течности не надвишава 1л, няма да има проблем.
Понякога не изискват да се вадят, но на рентгена всичко се вижда и ако не се извадят се започва едно ровене..

# 161
Той нишов ли се води?
Сега ме е яд, че не поръчах Devotion, но със самолет няма как да се оливам. При излитане не са ги проверявали за течности, но за връщане от България не знам. Дано не ми вземат парфюмчетата.
Извинявам се, но Заг ли имат имитация на Devotion, защото нещо май съм пропуснала?

# 162
  • Deutschland
По напред в темата качих актуален списък, имат го Devotion, но не знам как е направен.

Катнис, имам три броя по 50 мл и един на мъжа ми от 50. За Луфтханза става въпрос. За парфюми не знам, но сладките неща (бисквити) са ги тествали за дрога.

# 163
За 4 парфюма по 50 мл няма никакъв проблем, регулациите за течности важат за всяко летище, като има някои изключения. Иначе са в пълното си право, ако искат и парфюмите да тестват, освен храната, може би имат засилени мерки за сигурност, понякога и служителите са по-взискателни.

# 164
Да се отчета. 😆
Не знам какво купих ,но парфюмите ми  харесаха много.
Исках да е нещо ,което съм нямала.
Купих си 3 х 30 мл. в началото на центъра в едно малко магазинче.
Единият със сигурност е one million на Пако Рабан.
Ако не бъркам е под номер 112.
Другият е 273 ,нямам идея как се казва.
Ако някой знае ,моля да ми каже.
Също супер свеж и ми хареса много. Пръснаха ми от черешката на Том Форд. Това нещо е атомна бомба в добрият смисъл ,но е по-скоро за хладно време. Още мириша на нея.
Третият е също много хубав на My Way /Armani. Също много свеж и перфектен за всички сезони.
Него съм го имала ,но не ми е омръзнал. Много съм доволна.
Има по центъра поне 2 магазина на Зак Зодиак. Много хубаво си изкарахме.
На кой град центъра?

Общи условия

Активация на акаунт