Отговори
# 165
Еееее хайде поне един път да се зарадваме на един фраг независимо какъв е той 😁
Като в Х станахме само сме недоволни каквото и да ни дадът
Има малко от онова малко и от другото 😁

# 166
Май Ферит като открадна Сейран,на мушката на Океш е леля Хаттуч.Според мен Океш удари Акън защото не е опазил Сейран.След като Сейран разказва на Халис кой е врага му,Халис знае за какво има да му отмъщава и се сеща,че и Хаттуч ще е следващата.Може би затова Ферид отиде да я краде.Този,вързания на стола ми се стори,че е Океш.Все пак трябва да се елиминира мафията за да могат спокойно да се съберат Ферит и Сейран.Само заключване в стаята няма да ги спаси от нея при положение,че и Кязъм е там с двата крака.Това не е спойлер,а мое сглобяване на пъзел.

# 167
Настроението ми след двата фрага:
Любимият ми сериал се завръща, ohhhhhh yeeees 🔥🔥🔥🔥🔥🔥

# 168
Нито ми е смешно , нито ми е забавно. Как можаха да приравнят отвличането на Сейран , с отвличането на Хатуч. Халис 40 години чук..л наляво и надясно  , изведнъж се сеща , че не се  оженил за Хатуч.Имаше такава индикация. Пълна немощ сценаристка. Другото добре , ама това Ферит да отвлича Хатуч...........много ниско ниво за мен. Ако е за да защитят Хатуч , няма ли други хора за това.? Това мятане на Хатуч на рамо , ми напомня на подскачането на Феро при освобождаването на баща му - хем ми е смешно , хем ми е жалко.
  И Орхан и той голям го вади. Забрави как пълзеше в краката на Халис и плачеше на рамото на Феро.  Халис не можа да извади сина си от затвора , ама сега е много "силен".
Пресолиха яко манджата.
Как ми се иска да видя нещо хубаво , да не съм толкова черногледа , но няма за какво да се хвана. Тия глупости ми засенчват дори СейФер.
В петък ще дам последен шанс на дизито. Ако епизода не става , просто спирам.

Последна редакция: пн, 11 мар 2024, 19:55 от Kami_J

# 169
Мисля си, че Мерт много се е забавлявал в сцената с леля Хатуч и не само той, а и всички от екипа, гледайки го него какви ги върши и как.
Ками, не се заричай! Магията на Мерт и Афра е голяма и до петък вече ще си в нетърпение да започне серията.
Поне при мен е така, а и виждам, че и при другите съфорумки е почти същото, с малки изключения.
Не се кахъри за нещо, което е измислица, визирам кинопродукциите. Нали сме тук за забавление, отпускане,
релакс, а не за нерви. Спокойно, всичко ще си дойде на мястото.

Последна редакция: пн, 11 мар 2024, 19:58 от Dimana-nova1

# 170
Мисля си, че Мерт много се е забавлявал в сцената с леля Хатуч и не само той, а и всички от екипа, гледайки го него какви ги върши и как.

Абсолютно 😂
Аз много бих искала да видя backstage на тази сцена 😂

# 171
Kami_J Нали знаеш,че Ферит си обичка леля.То целувки ли не и праща,то сърчица ли не и сглобява!Той за Кязъм не се поколеба да спасява пък какво остава за лелинка.И нали си е козле,все с рогата напред та затова си я грабна на рамо,нищо че тя го поступа след това.Нека малко се посмеем,стига сме го гледали тоя сериал с "розови хапчета"!

# 172
Kami_J Нали знаеш,че Ферит си обичка леля.То целувки ли не и праща,то сърчица ли не и сглобява!Той за Кязъм не се поколеба да спасява пък какво остава за лелинка.И нали си е козле,все с рогата напред та затова си я грабна на рамо,нищо че тя го поступа след това.Нека малко се посмеем,стига сме го гледали тоя сериал с "розови хапчета"!

Да се посмеем , добре! Но ......Две отвличания в един епизод на мен са ми множко , дори и за Феро.

# 173
Вие за Мерт се притеснихте, че тежко носи с лелята, ама мен дерт за нея ме хвана. На възраст е жената, да не вземе да й стане нещо от подмятане, ама пак добре, че не я метна баш на рамо 😂

# 174
  • Ямбол
Олеле момичета олеелее.Фрага е страхотен.Хаха хайде и леля Хатууч в ялъто 🤭😂.Ей малко и ние да се посмеем,че то голямо реване беше.Супер..нямам търпение,че и трети фраг ще има уау 🔝💥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

# 175

Да се посмеем , добре! Но ......Две отвличания в един епизод на мен са ми множко , дори и за Феро.
Е,другото не беше баш отвличане,а "прибиране" на законната съпруга където и е мястото.Там вече си беше спонтанно и яростно.

# 176
# 177
Да ви кажа,аз чакам не рекламата,а сцената в банята,/ако я има де/.Да разберем има ли пърхот Ферит или няма?Сейран,след проверката,ще се навие ли да ползва същия шампоан или не.Няма само Султан да е експерта в тази област я!

# 178
На Мерт смеха му е много сладък 😁
Същия като на Феро хаха
Много е сексииии 😍😍😍

# 179
Момичета,гледах сега фрага с руска озвучка.Точно Хаттуч е проблема.Ферит казва на деде,че ако наистина той е наследника на това имущество,/не разбрах какъв наследник и на какво имущество/,ще му разреши да доведе леля цяла и невредима.

Общи условия

Активация на акаунт