Отговори
# 180
И на баня сме съгласни, но трябва да ни дадат поне една по-страстна сцена, толкова дълго време разделени ..
Представям си вече шегичките между двамата: Аз ако знаех на какво си способен/способна толкова дълго време без .... ( по-скоро Ферит да влезе в неговия си закачлив стил)
Нямам търпение за тези две стихии

# 181
# 182
Айде, Афито хареса  Рамо с шампоана в инстаграм!

Последна редакция: пн, 11 мар 2024, 20:57 от BELL-

# 183
Ramooo ❤❤❤❤

HD 😍😍😍😍😍

# 184

❤🧿❤🧿❤

# 185

JoyJoyJoyHeart EyesHeart Eyes 

Ками Hands Thumbsup

Поне граф Зия се надявам за нещо да послужи , не Океш мукеш да се вихри серии подред

# 186
Абе,да си призная,Океши,графове и Кязъмовци по ми се гледат от Пипи-мумията и Невра-травестита.Акънчо и той една шматка,доктор ще става,хора ще спасява пък в тъмни доби ще се вихри с мафията да отмъщава.Триъгълник с три тъпи ъгли.                                                                            Poli_tod Ее,ако и бебето стане в банята,ще има недостиг на шампоан в търговската мрежа.С пърхота просто е свършено.

Последна редакция: пн, 11 мар 2024, 21:57 от mimi 65

# 187
  • София
Супер е фрагът. Ками не се отказвай. И аз колко серии пропуснах и се ядосвах, но сега ми се върна старият ентусиазъм.
Тааа, бомба серия ни чака в петък. Малко разведриха обстановката с Ферит и Хатуч.
В сряда фраг със СейФер се очаква.
В четвъртък на Мерт рекламата.
Изобщооо, много натоварена седмица Joy

# 188
Горкият Мерт. Надявам се, че няма да се наложи отвличането на Шефика някой  ден. Joy
 Като цяло аз чакам развода на КайСун и да й намерят един стар вдовец,като Сафет.  Hug

Продължавам да се чудя дали Ферит ще тръгне да спасява Пелин от Сертер, ако случайно поиска помощ.  Това не ми дава мира, като се сетя,че е възможно пак се вбесявам.Joy

# 189
Според мен сценария не е пренаписан ,а са сгъстили  3-4 епизода , в един за да върнат зрителите си.
Ферит  първо нарами Хатидже ,като свидетел за причините за отмъщението на  Океш.
Сеиран я нарами по същата инерция , за да  я принуди да признае какви  са причините за годежа и с Акън .
Сейран едва ли мечтае да  се връща в Ялъто и няма да остане доброволно, а и едва ли някой, освен Ферит  ще и се радва там.
Харесва ми новата динамика.
Мисля ,че Невра и Акън ще си  останат за да има интрига  до края
Някъде четох ,че Пело ,ще дава /и тя /интервю по телевизията и ще разкаже ,как Сейран  също е имала любовник  преди брака си ,който  се е преместил и живял  в Ялъто заради нея, докато е женена за Ферит.

# 190
Момичета,сега нещо сериозно.Ще ви пейстна един коментар на мъж от фейсбук по повод "отвличането" на Сейран от Ферит.Останах буквално без думи,като го прочетох.Изразих възхищението си и той ми отговори,че вече 40 години се занимава с това.Който иска,нека го прочете!Аз му свалям шапка!
Скрит текст:
Dimityr Melenkov
Сцена, която показва, че когато се реши можем да гледаме по справедливи неща. Така се постъпва с алчните, закостенели престъпници, насилници, които издевателстват над жени, унижават и тормозят. Проблема с домашното насилие е световен. Трябва да се разбере един път завинаги, че жената е майка, съпруга орлица над семейството. Трябва да има уважение, съпричастност към болката, която испитва,когато е наранена. Смятам, че днес се показа, как един мъж се бори за една жена, която е бита, унижавана психически тормозена, въпреки нейната съпротива. Този мъж показа, как ние мъжете трябва да се държим в обществото. Да, Ви кажа наистина има умни жени по добри и от нас мъжете. Благодаря!!!

# 191
Суна ми е най- противна в момента, какво вдигане на ръка...и за минута не е вдигнал ръка срещу нея. Въпреки, че знае какво му върти зад гърба, удари целенасочено стената и просто искаше да разговаря с нея, а тя седеше като пън. Нагла- нагла Суна. Какво ще постигне като тате я вземе от имението, вече дори няма да е и близо до Ферит - новата си любов.
Заслужава да я омъжат за старец, да съгласна съм.
Пък и Сейран, нали и тя беГА от шамарите Феритови пък после с усмивка се завърна при него. Защо нон- стип се бъркат в чуждите семейства ?
Сцената с Хатиджето мн яка. Феро може да се е светнал, че няма шанс Сейран да не дойде да спаси баба си 😂

# 192
Мечтата на Мерт е някои път да режисира филм а той е много добър в импровизациите 😁 което е голям плюс
Дано да стане и видим режисиран от него сериал/филм сигурна съм че ще е страхотен!

Фрага ми хареса на мен! Гледах го няколко пъти 😁
Ще видим третия какъв ще е
Дано има малко по-близки сцени на Сейфер

# 193
Сцената ФерХатт ме разсмя до сълзи,но най-хубавата сцена ми беше прегръдката между Орхан и Нюкет и неговите думи.Дано Орхан наистина се е осъзнал.Ще бъде жалко да занулят образа на този много добър артист.Искам,след всичко което преживя,да застане плътно зад жена си,снаха си и сина си и да не позволява даже и на деде да се меси в живота им.Въпреки всички простотии които му написаха сценаристите аз харесвам Орхан и ще съм доволна поне той да вземе поука от случващото се.А дано!Така и поддръжниците на Сейфер ще се увеличат!

# 194
Добро утро!

Фрагът е доста разнопосочен.
 Не ми харесва как граф Зия насъсква Орхан да си отмъсти на злодеите от затвора пред очите на сина му Ферит, за да покаже на сина си, че не е страхлив. Това, ако не е яка манипулация, здраве му кажи.
Ферит гледаше много уплашено.
Да не би Зия да има и той игра срещу Халис?
Нали уж се погодиха, след цял живот вражда.
Тук ще излезе нещо ново от този Зия. Дано не съм права.
Ударът, който се нанесе с онова дърво си е направо смъртоносен. Не ми се мисли, ако Орхан този път стане убиец.

Общи условия

Активация на акаунт