Отговори
# 195
Дали с един епизод ще може да се заличат 20 епизода помия 🤔
Искам си фъстъчетата. Нежни, влюбени, несигурни, но изгарящи.....
https://www.instagram.com/reel/C4YpokGt1cr/?igsh=MWF3amR2YmdsNzlpNA==

Гледайки този клип се сетих за нещо което ми беше казла баба ми.
-" никога не се оплаквай от мъжа си на родителите си и на сестра си, ако мислиш , че още имате път заедно. Твоето сърце дори и да прости, умът ти да забрави, родителите ти ще помнят и няма да го гледат със същите очи. Родитеите ако не харесват зетя/ снахата винаги се усеща, колкото и добър театър да играят ..."

Последна редакция: вт, 12 мар 2024, 13:33 от Ela1

# 196
Усещате ли как като че ли са им казали на много от актьорите да бъдат активни в социалните мрежи. Тагове, харесвания, снимки зад кадър от сетовете. Със сигурност искат да събудят зрителите от дълбокия сън.
Някой беше дал спойлер за снимки в някаква гора..пак ли ще бяга някой, какво ли може да снимат..
Освен за снимките в имението, знаем ли нещо друго, има ли някакви пресни спойлери момичета?

# 197
Poli_tod    Не ние зрителите спахме зимен сън, а те. Докато ние гледахме, а те се величаха и ни помислиха за даденост, за жалост са правили сметките си без кръчмар. Дано успеят да върнат зрителския интерес..

Като се сетя преди година, колко бавно минаваше времето за мен в трепет до новия епидоз. Сега след 20 епизода във втори сезон, моето вълнение почти липсва. Сигурна съм, че не съм единствената. Колкото и да е добър епизода или да има комични моменти, не виждам как успешно, ще заличат глупостите  които сътвориха,  като с "гумичка." на лист.

Затова мисля, че ще следват стария принцип все едно нищо не се е случило. Дано и зрителя не бъде злопаметен, а опиянен .

# 198
  • София
Пишат, че ще има СейФер, това са спойлерите Joy ако изобщо могат да се нарекат спойлери Joy
Няма как с един епизод да заличат цял сезон, но се надявам да е добро начало.
Айде и ние малко да видим снимки зад кадър и хубав ПР.
Те сега трябва да се постараят и да вдигнат рейтингите. Йомер още повече е паднал, явно и там сценарият много е зациклил.

# 199
Кой, освен Ферит Корхан може да е хем неуместен, хем забавен 😂

Това разнасяне на грандамата Шанлъ е точно такъв момент 😂

Есме в очакване на трети фраг и евентуално нейният ред 😏

Вземи ги всичките Феро 😂

Във всеки случай имам апетит за следващия епизод😊 Само трябва да намеря време да изконсумирам предния, че още го отлагам, а мразя да пропускам.

Сейран, май наистина и се плаче 😊

# 200
Джули, искрено ме разсмя 😀
То освен Суна и Есме, наистина всички ги е мятал/носил (Кязъм) на рамо..😂
Феро бей е един с цялата си доброта и с всичката си дяволия..

# 201
Джули, искрено ме разсмя 😀
То освен Суна и Есме, наистина всички ги е мятал/носил (Кязъм) на рамо..😂
Феро бей е един с цялата си доброта и с всичката си дяволия..

Ферит е носил Суна, но не на рамо, а увита в килим Joy
Тя, нали си е по- специална Grinning

# 202
Трети фраг утре:

# 203
Добро утро!

Фрагът е доста разнопосочен.
Не ми харесва как граф Зия насъсква Орхан да си отмъсти на злодеите от затвора пред очите на сина му Ферит, за да покаже на сина си, че не е страхлив. Това, ако не е яка манипулация, здраве му кажи.
Ферит гледаше много уплашено.

Да не би Зия да има и той игра срещу Халис?
Нали уж се погодиха, след цял живот вражда.
Тук ще излезе нещо ново от този Зия. Дано не съм права.
Ударът, който се нанесе с онова дърво си е направо смъртоносен. Не ми се мисли, ако Орхан този път стане убиец.
Привет Simple Smile
Димана, преди репликата на Зия към Орхан, има една друга, предполагам е към Ферит - "Ако той сега не се изправи лице в лице със своя дявол, няма да се излекува. Разбра ли?" И това прилича на манипулация, ама се обаждам да кажа, че тоя граф Зия го раздава психотерапевт Joy Има такава психотерапия - бихевиористичната, която лекува травми на принципа: "Клин клин избива". Ако имаш клаустрофобия, лечението е влизане в асансьор докато преодолееш травмата - жестоко и неефективно, както се установява по-късно. С Орхан в сегашното му положение могат да правят каквото си искат, ама Ферит и неговата реакция ... ще ми е интересна. Ако просто мълчаливо гледа, отиде му добрата душа на кино...

# 204
Кате, благодаря, че уточни кога Зия какво е казал. Не го бях чула правилно , по-точно в последователност това му изказване.
За бихевиористичната психотерапия Hands Plus1

# 205
# 206
Сейран тъкмо беше влязла в синхран с аутфита на Ферит ииии, замина коня У рЯката 😄😄😄.
Много харесвам Сейран облечена така по младежки.

# 207
Благодарение на фантома, Ялъто пак е първи!

# 208
Снимките от днес. Акън си носи годежният пръстен...

# 209
Здравейте,отдавна ви чета,но не съм писала досега.Да, Акън е с пръстен но на лявата ръка,нали женените в Турция носят на лява ръка халките?

Общи условия

Активация на акаунт