Отговори
# 555

💙❤🧿❤💙

# 556
Е,щом се обичат нека се вземат!Ние,от село,ще помагаме с каквото можем.А бе,момичета,само на мен ли ми харесва тоя Шахмуз?Страхотен симпатяга!И лош,и добър все ми е готин.Как само ги реди всичките!Мнооого добър като актьор.Но мистър Сървайвар не ме кефи нещо.Очаквах повече от него.Пипилотка в мъжки вариант.

# 557
От сторито на Гюнтер!

# 558
Май ще пише 64еп. Много се радвам за сериала . Явно тази седмица ще гледаме весел епизод,нека и фандома си почине от тези интриги и семейни драми. Но според мен вече сценаристите трябва да почнат да чистят всички семейни тайни, толкова врати се отвориха: За Латиф и Халис ,Шефика знае ощ тайни,долните номера на Ифош. Нека малко сега историята се завърти около семейство Корхан,не около Пелин и Невра.
От сторито на Гюнтер!

# 559
Дано е вложил повече мисъл Гюнгер за 64.

Влезнах сега в ИГ, та ме подсетиха, Ифош ли ще одобрява лелята 😂😂😂

# 560
  • София
Дано е вложил повече мисъл Гюнгер за 64.

Гюлчин май е на сета в банята Joy Така ми се вижда от снимката, която е качила. Писаха в Х, че и Афра е там. Вече развиват теории как Феро ще нахлуе да види жена си и лелите ще го изгонят Joy Мерт не се е чуло да е на сета.
На мен ми се гледа сватбата на Халис и Хатуч, много ще ми е забавно Simple Smile

# 561

❤🔥❤🔥❤🔥
Идвааааа!🤘

Последна редакция: пн, 18 мар 2024, 15:50 от BELL-

# 562
  • София
Ето ги и емотиконките Simple Smile

Малко клюки от днес, Гюнгер не е писал сценария на четвърти епизод на новия сериал. Явно от ОГМ ще се съсредоточат все пак върху Рибарчето и възможността за трети сезон Simple Smile

Последна редакция: пн, 18 мар 2024, 16:16 от MysteryG

# 563
Ще има ли - "Съблечи се, пред мен" .. Joy

# 564
Ето един спойлер от Х:

Скрит текст:

# 565
Има сет в някакъв парк в Фенербахче.. Афра и Мерт са там и ще снимат до 3ч. сутринта
Епизод 63 ще бъде много позитивен

На мен ще ми е интересно ако има
годеж/сватба на Халис и Хатуч 😂
Какво пък.. цял живот са се чакали накрая че са стари да не се вземат ли…
Вижте Феро как се бори за жената, която обича време е и Халис да премахне гордостта си и да се сближат с Хатучч
даже като за финал на сериала май всички ще са на масата и Хатуч ще е до Халис .. така си го представям от самото начало, когато разбрах че са се гаджосвали навремето 😂

# 566
ФРАГА И ТОП, МОЖЕЛО ЗНАЧИ 🔥🔥🔥🔥

# 567
# 568
Фрагаааааа е топп 🥹🥹🥹🥹🥹
Заслужихме си такъв епизод ❤❤❤
Гледах го с широка усмивка и сега пак ще го гледам

# 569
Ахххх. Ахххх. От кога чакахме това. Revolving Hearts Nature Fire Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт