Отговори
# 105
  • Ямбол
Рокси, майката на Акън е жива, но явно се е побъркала жената. Не мисля, че Оккеш излъга Акън. Не е и безсмислена саможертвата на Сейран. Ако тя не беше се съгласила, Орхан щеше да продължи пребиваването в затвора. Сега Оккеш играе и с двамата. Както каза на племенника си, той взел половината акъл на Орхан в затвора, който се съгласи да предаде баща си, а сега е дълг на Акън да вземе най-ценното на най-ценния за Халис Корхан. Да вземе Сейран от Ферит.

Еванджелин благодаря ти,че ми каза. Аз не съм разбрала, малко съм се объркала явно с майката на Акън.🤗

# 106
Рокси, майката на Акън е жива, но явно се е побъркала жената. Не мисля, че Оккеш излъга Акън. Не е и безсмислена саможертвата на Сейран. Ако тя не беше се съгласила, Орхан щеше да продължи пребиваването в затвора. Сега Оккеш играе и с двамата. Както каза на племенника си, той взел половината акъл на Орхан в затвора, който се съгласи да предаде баща си, а сега е дълг на Акън да вземе най-ценното на най-ценния за Халис Корхан. Да вземе Сейран от Ферит.
Hands Plus1
Еве, всъщност нали Акън благодари на вучйо си, че се е погрижил за майка му, която му е сестра,  и него.  Нали така? Акън каза нещо от рода, че макар да са били на разстояние грижите на Йокеш винаги са били навременни и постоянни.
Паради тази причина Акън ще бъде винаги благодарен и явно ще се подчинява на Йокеш, което стана факт.
Интересно кой беше този мъж, който всъщност поиска Сейран, може би бащата на Акън.
Така е, не е безмислена саможертвата на Сейран, защото ако тя не я изпълни Орхан отново ще се озове в затвора, преди съдебните дела. Значи той сега е освободен под някаква гаранция, така предполагам аз,  до назначаването на съдебния процес. Това каза Акън на Сейран, когато тя го попита, а той отговори, че трябва да се сгодят.
Акън и каза също, че не знае защо се отмъщава на Корханови, но те трябва да изпълнят желанието на  Йокеш.
Тук вече Акън излъга и изманипулира Сейран.

Последна редакция: нд, 10 мар 2024, 20:04 от Dimana-nova1

# 107
Най-прекрасните АфРам!💙🧿❤🧿💙

# 108
А какво са ревизирали на 62 серия пак?

# 109
Сташе, ти кажи?

# 110
Е, не знам аз. С недомлъвки пишат.
Например този профил, плюс още няколко мернах, а и от коментарите отдолу не ми става ясно. А и то моето разбиране с автоматичния преводач е толкова 😂 кой знае какво ще разбера 😂

# 111
  • София
Емре е качил снимка на сценария и пише епизод 62 - рев.
Според мен от 60-ти насам ревизират яко. Имаше видео на статистката да си тръгва от имението преди две седмици. Метресата писа, че е била за малко и не е снимала, а трябваше да има сцени в имението, явно са отпаднали. Мерт снима с нея и друга сцена, която не излъчиха.
Спойлерите с катеренето бяха от сигурни източници. Чай, асай боул, това явно пак са преработени работи.
Та Кюбра е супер ядосана и ги хейти яко, но явно в момента работят по ревизираната 62-ра серия и Сейран се завръща в имението, очевидно.

# 112
Аз сега се сетих, че вчера онзи със спойлерите, със заключения профил, беше пуснал спойлери и след часове май писа, че се отменят. Може и на това да реагират, ама защо чак сега, а не вчера.

# 113
  • София
Аз сега се сетих, че вчера онзи със спойлерите, със заключения профил, беше пуснал спойлери и след часове май писа, че се отменят. Може и на това да реагират, ама защо чак сега, а не вчера.

Защото скучаят JoyJoyJoy
Дано още утре сутринта пуснат рекламата на Мерт, да се кротнат малко.

# 114
Мистери, сега виждам, че си дописала. Добавила си стори, явно затова реагират. Този потребител се е кръстил метресата от имението ли? 😂😂😂

Значи в петък снимат сцена от епизода, чийто сценарий е предаден на 05.03, за фраг, в събота виждат рейтингът и в неделя има промяна в епизода 😁 а Гюнгер кога беше качил сторито с Ренесанса?

Последна редакция: нд, 10 мар 2024, 19:24 от stasha_s

# 115
  • София
Ами, нямах това предвид. Мисля, че самата 62-ра е ревизирана и това от фрага си е по ревизията. Няма да го променят повече.
А Метресата дава много верни спойлери и инфо.

# 116
Емре одеве качи снимка на сценария, та реших, че е сега правена промяната.

# 117
  • София
Сторито на Гюнгер за Ренесанса в 62-ри епизод е от пети март, това е и датата на сценария.

# 118
Ревизии, сценарии, промени, но аз си искам вече повече сцени със Сейран и Ферит.
Стига вече затвори , мафии, метреси и манипулации.
Има толкова  други интересни сюжетни линии за развиване.
Само се загатна темата за Латиф, огърлицата на Хатуч, миналото на Халис, историята
на Абидин, обучението на Сейран и още други, но уви. Трябваше да се "наслаждаваме" на
историята на една метреса, сътворила редица гадости и на края си отиде по живо по здраво,
ненаказана  и дори ненаплюта което й се полагаше.
И защо беше всичко това. Да се срине авторитета на сериала и в частност на главната двойка.

Искам вече да има подобни паралелни епизоди, съответстващи на младостта им
https://twitter.com/i/status/1766743918870233096

# 119
Хайде дано всички промени са за добро и да стане нещо смислено в този сериал. Аз ви пращам поздрави от Рамо и Сейран. Тук е Рамо хаха

Общи условия

Активация на акаунт