“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема№2

• 43 788
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Горкият "чехльо" на съдийката...
А как ви се струва - някъде малко преди края, убиецът е известен вече на зрителите и на само един-двама от героите от добрата страна. Мислят как да го закопчаят. Тогава нашият "джъдж шедоу", на когото животът е достатъчно разбит (освен, че самият той е многократно набит), се докопва до злодея и го убива.
Подготвил е крадени артефакти от музея, взима със себе си и томче на Достоевски, едни гащи на Мия Язова и бърдучето на Филип, отвързва и надува балона за въздушни екскурзии над Царевец и... отлита към отворения финал на сезона.
А следващият започва от Петричко - където около Рупите е намерен спихнатия балон, но не и тялото му. Разхищения около строежа на църквата на Баба Ванга дават началото, а нейни пророчества - пълнят сюжета нататък.

# 166
Твърдението, че е невербален може да е само за заблуда. Това ни се представя сега, това твърдим, но може да не е така. А, колкото до парите - те не са проблем във филмите 😃Както нямаш и изведнъж изскачаш с някакво наследство.

# 167
Горкият "чехльо" на съдийката...
А как ви се струва - някъде малко преди края, убиецът е известен вече на зрителите и на само един-двама от героите от добрата страна. Мислят как да го закопчаят. Тогава нашият "джъдж шедоу", на когото животът е достатъчно разбит (освен, че самият той е многократно набит), се докопва до злодея и го убива.
Подготвил е крадени артефакти от музея, взима със себе си и томче на Достоевски, едни гащи на Мия Язова и бърдучето на Филип, отвързва и надува балона за въздушни екскурзии над Царевец и... отлита към отворения финал на сезона.
А следващият започва от Петричко - където около Рупите е намерен спихнатия балон, но не и тялото му. Разхищения около строежа на църквата на Баба Ванга дават началото, а нейни пророчества - пълнят сюжета нататък.
Горкият който го хване все го бие !! 🤣🤣

# 168
Има ли психо, не е той убиеца. Особено пък, когато така се натъртва на него от епизод 1. Със съпруга същата работа.

# 169
  • София
Откъде дойде това, че библиотекарят е невербален? Във филма ли го казаха, или са някакви предположения?

# 170
  • София
То и в Обичайните заподозрени все биеха Кевин Спейси 🤣

# 171
  • Melmak
Откъде дойде това, че библиотекарят е невербален? Във филма ли го казаха, или са някакви предположения?

Мии за сега така го представят. Изглежда като с аутистичен спектър. Не говори, но помни много, има качества, които “нормалните” нямаме.

# 172
  • София
Да, не говори, но дали не може или просто не иска?

# 173
  • Melmak
Може. Тук нали обсъждаме хипотези.

# 174
Елдъров не е безобиден чехльо и мъж на жена си.Според мен играе тази роля,за да се прикрива. Имаше един кадър,в който го дадоха да гледа озлобено,беше мисля,в колата си..
Има нещо покрай него,което ще се разкрие в последствие.Няма да се изненадам ако се окаже убиеца,макар да сме в баналностите - мъж,разбира,че съпругата му изневерява,също така е замесена в мръсни сделки и я убива.
И ти ще гледаш озлобено, ако кой от където дойде ти се отвика и оттепа. Simple Smile Те го съсипаха тоя човек. В момента, в който научи за смъртта на жена си, го напердашиха, Мия и Филип и те му се отвикаха и го заляха с брутални с подробности. На всичкото отгоре не може да има деца, а научава, че жена му е била браменна... Не ще гледа озлобено, очаквам накрая да му писне и да пребие някого. Simple Smile

Той ги гледаше злобно преди да го посетят- дадоха му визитка като се качваше в колата и той пред тях беше мил и след това като се качи така ги погледна в огледалото че тръпки ме побиха. Има нещо в този човек.

# 175
  • España
Изобщо не се напрягам отсега да мисля кой е убиецът, то ще е тото на този етап ….да видим следващата жертва ( Боже, как само звучи) …..накъде ще наклонят нещата ….символиката….

Елдъров е учител по български език и литература : предполага се , че назнайва стари езици ….митология…..

Иначе , актьорът , който играе аутистът от библиотеката във “Войната на буквите “ беше син на героинята на Духовникова (Йоан).

Нещо веселичко , в ресторанта , до бара на хотела , където са отседнали Мия и Филип има следния  стенопис :
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 12 мар 2024, 16:28 от Воден пъпеш

# 176
Хахаха, тука символиката е пределно ясна Grinning

# 177
  • España
Хахаха, тука символиката е пределно ясна Grinning
Налиииии?! На Филип Чанов направо му лЕпва ….Сигурно за това е някак закачливичък в този сезон …🥴

Последна редакция: вт, 12 мар 2024, 17:38 от Воден пъпеш

# 178
Ох, на мен ми е много неуместен в този сезон, гледам в промото пак ще разпитва някой - като какъв ? Съжалявам, че го разжалваха, много не на място ми е.

# 179
Жената в края на промото Филип ли обвинява?

Общи условия

Активация на акаунт