“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема№2

• 43 811
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
  • Melmak
Може. Дори звучи доста адекватно. Съдийката беше на около 45 по спомен. Напълно възможно е да има 25-27 годишен син. Може да е родила в ученическите години и да са я принудили да изостави детето.

# 151
Може и това дете да е аутиста от библиотеката. Изглежда 20-25 годишен. Може да е имала и връзка с професора в миналото. Реално сценариите са много, най-малкото колкото сме пишещите в темата.

# 152
Може и това дете да е аутиста от библиотеката. Изглежда 20-25 годишен. Може да е имала и връзка с професора в миналото. Реално сценариите са много, най-малкото колкото сме пишещите в темата.
Понякога коментиращите имат повече гениални идеи от самите сценаристи съм забелязала . Може би имаме по богато въображение не знам .

# 153
Със сигурност могат да сглобят един интересен сезон от нашите идеи. За съжаление мисля, че повечето неща в сериала са “манджа с грозде” и не очаквам кой знае какви свързани символики. Прекалено много се вторачваме, а нещата са по-прости, според мен.

# 154
Е ако е дете, което е дала за осиновяване ще е адски тъпо - ми то и в първи сезон беше така!

# 155
Тъпо,но така си обяснявам факта,че събра Мия и Филип отново заедно...😉

# 156
Този брадатия полицай също може да мине за 25-27 годишен син на съдийката.

Факт е, че тука имаме голямо въображение и можем да измислим какви ли не интересни сценарии. Да видим как ще ни изненадат създателите на филма. Аз не се напрягам да мисля кой е убиеца, даже ми е приятно. И ми е интересно да чета тук какви ли не теории.

# 157
Тя тая съдийка би трябвало е родила на 15 год. за да има толкова голямо дете. Smiley Абсурдно е.

# 158
  • Melmak
Не е толкова абсурдно. Може да е забременяла в училищна възраст, да е било срам за родата и да са я накарали да остави детето или да й кажат, че е мъртво. Аз по-скоро подозирам, че помощника на библиотекаря й е син.

Дори да не е родила на 15, дете с недъг.. оставя го и продължава напред да прави кариера. Не казвам, че той е убиеца, а по-скоро, че това може да е сюжетна линия.

# 159
Съвсем възможно е съдийката да има дете и не е нужно да е родила малка. Ако сега е била около 40-45 годишна, съвсем възможно е да е родила на 20 години (нормална възраст) и сега детето да е 20-25 годишно.

# 160
Този, който изтезаваше жертвата обаче изглеждаше едър и синеок от това, което се виждаше от него.

# 161
Този, който изтезаваше жертвата обаче изглеждаше едър и синеок от това, което се виждаше от него.

Е, сега, подробности Grinning
Сигурно аутистът от библиотеката някак го е прилъгал да убива, нищо, че бил невербален и не можел да се изразява Grinning Grinning

# 162
То и това дали е невербален и не може да се изразява не е сигурно. Може да е роля. Варианти бол, но със сигурност ми е интересна историята около професора и момчето.

# 163
Наказанието за похотта може да е наистина заради извънбрачно дете , обаче то няма ли по -скоро да иска да се презентира и ‘указакони’, за да прилапа наследството Simple Smile гледам практически на нещата Simple Smile  Освен това втори сезон с подобен мотив не ми се вярва, банално ще дойде.

# 164
То и това дали е невербален и не може да се изразява не е сигурно. Може да е роля. Варианти бол, но със сигурност ми е интересна историята около професора и момчето.

Просто констатирам несъответствия в тезите. Хем се твърди, че той е невербален и не може да се изразява, хем обаче се подозира в убийство, зад което ясно стои здрав, прав, як мъж, видно с ума си, боравещ вещо с техника, история, психология и т.н.
Да не говорим за наличието на пари, ама сигурно библиотекарчето е пробутвало читателски карти на по-високи цени срещу достъп Grinning

Общи условия

Активация на акаунт