“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема№2

• 43 206
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Може и жена да е втората жертва на демона, не го изключвам, но по-скоро смятам, че е убита от друг (Солаков, извратения съсед Тишо или да се е оказала на неподходящото място).
Малко ще ви върна назад, заради възрастта на съдийката се сетих за една картичка с надпис
,,Честит юбилей"  (във втора серия Заимова и Харитонов претърсваха кабинета ѝ), бях решила, че е на 50 г. Или съм проспала момента, или не съм чула, но в тази тема прочетох на колко години е и много се учудих. Не е ли странно цели пет години да я държи в кабинета си? Специална картичка от специален човек.

# 571
Не е убита от друг, от Демона е.

# 572
А на мен ми се стори, че това в чувала е съдийката. Нейният труп сложиха в такъв, да не би нещо да им е трябвало да сравнят/видят и да са отворили чувала?

# 573
Всъщност сериалът, докъдето е стигнал, на кой ден е от началото на събитията - трети, четвърти или друго?

# 574
Трупът от анонса според мен е на съдийката, тя беше с насинено око. Още нищят първото убийство и кадъра е от него.
Но чух, Филип да иска от патложката имената всички жени изнасилени от Солаков!?

Последна редакция: чт, 21 мар 2024, 10:25 от Sysly

# 575
Sysly, аз чувам ,,Солаков".

# 576
Аз сега съм на 3ти епизод, да наваксам преди довечера. Каква е тая тъпа среща, тази се държи като надрусана, и трябва ли да се напиваш като казак, когато си поканила мъж? Мн. смотано!

# 577
Sysly, аз чувам ,,Солаков".
Да, да, моя е грешката. Солаков, да. Отивам да се поправя. И аз Солаков чух, но защо си помислих за Смилев и аз не знам. Relaxed

Последна редакция: чт, 21 мар 2024, 13:03 от Sysly

# 578
То е ясно, че Мия и Филип не вярват Демонът да е Солаков. Ще се опитват да го докажат.

# 579
Колеги и колежки , криминалисти, познахме кой е вторият труп. Да си сипем по едно по повода. Simple Smile

# 580
Филипчо, голям сваляч се извъди. И Дора леко хлътва горката.😅

# 581
Дали има шанс Куката да се гръмне и да ни отърве от присъствието си?

# 582
  • на село
А на мен ми щукна, дали може той да е убиеца Blush

# 583
  • Галифрей
Леле забравих,че днеска има епизод . Утре ще го гледам.

# 584
Какво беше това със звънящия телефон и принцът на мухите? Изобщо не го разбрах.

Общи условия

Активация на акаунт