Отговори
# 2 025
Честита да си, Копче! Пътешествай и се забавлявай!
ДХЗ, дай пример за класически модел пръстен! Ще ми е интересно.
Днес почиваме на гръцкия бряг. Доволна съм.

# 2 026
Мари, завиждам за гръцкия бряг! Ние на Турския...

Последна редакция: нд, 31 мар 2024, 22:32 от mimi.7299

# 2 027
  • Бургас/Пз
Със сигурност е прекрасно и на гръцкия и на турския бряг Simple Smile
Мими, мъжът ти вече е ударил късите ръкави, а ти с поло 🥰
Ей такива уикенди развалят линията , но важното е човек да му е хубаво . Един живот живеем я.

Момичета , разчиствам и аз гардеробите и намерих ей този колан. Я дайте идея с какво маже да се носи. Нямам спомен с каква идея съм го купила, вероятно е едно от малкото неща , за които не съм имала визия с какво ще го комбинирам .

Това , което ме притеснява и , че оптически увеличава талията май или поне така ми се струва.

# 2 028
  • Sofia
И аз съм си обещала, че ще нося само удобни дрехи и обувки, всичко останало ще разчистя. Хем го правя често, хем съм запазила неща, които уж да ми стават пак🙄
Отворих чантите - 3 изхвърлих. Две Roncato от текстил бяха със странни петна...Третата лачена, странно се беше нацепила...
Показвам 2 раници, естествена кожа, по веднъж са носени🤨
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 31 мар 2024, 18:07 от Vesana

# 2 029
Аз я искам първата Веси, червената ! Имам боти и сандали със червен акцент!

Последна редакция: нд, 31 мар 2024, 14:58 от mimi.7299

# 2 030
  • Sofia
Аз искам първата веси!
Твоя е, Мими!
Другата е черна:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 31 мар 2024, 18:06 от Vesana

# 2 031
Сетих се, че имам няколко рокли на дребни цветя, след като видях поста на Ал Георгиева. Показвам единия десен

Лилавото е една идея по-лавандулово.

# 2 032
Честит рожден ден, Копче! Здраве и още много пътешествия пожелавам😊
Предните ми диоптрични очила са Kwiat и наистина са много сполучливи, за разлика от сегашните ми. Даже още са здрави и стават за носене, но са ми слаби вече🙂
Сините очила много ми харесват.

# 2 033
Ани - цялата в бяло и с акцент черният колан, така бих го носила . Бял панталон с бял потник, бяла пола с бял потник- нещо по тялото, от където да се вижда, че дори и малко да бухна в талията, да се вижда, че си я имам и си ми е мъничка

Последна редакция: нд, 31 мар 2024, 15:14 от macadamia

# 2 034
  • Велико Търново
Привет, момичета!Започвам с това, че отново работя по много и снощи бях на рожден ден, и тази сутрин мъжа ми ме събуди в 12.Това е за извинение, ако пропусна, а това ще стане със сигурност някой!

Честити да са ни хубавите рожденички!Лейди, Копче, пожелавам ви да сте безкрайно щастливи и всяка прекрасна по своему!
Иваничка и Харпи, бабанка съм аз!Вие сте фитнати/не ми е приятна тази дума/ и прекрасни!
Тази сутрин се събличам и мъжа ми-Ох, ама ти вече нямаш плочки на корема!Малко му беше да го убия.

Пинк, страхотна си с роклята!
Мими, много сте ми хубави с мъжа ти.Гръцки, турски бряг все е хубаво!
За спортните екипи аз обичам да ми е приятно на очите, не, че не съм спортувала години наред с два клина и два потника, но и те ми бяха хубави де.Телешка му работа-все да ми е красиво.

Ани, колана е много хубав.Ще намериш на какво да го сложиш.
Ан-Мари, страхотно е това, което ни показваш и споделяш.

Макадамия, и аз никога повече няма да си причиня дискомфорт на краката или душата.Поне работя в тази посока.
Карен, много хубава рокля показа.
Отивам да оправям сушилните, че докато ги няма децата да пооправя.

Последна редакция: пн, 01 апр 2024, 06:11 от siska79

# 2 035
ЧРД, Лейди Брин! Много здраве и творческо вдъхновение!

Ани, запази го!

Синята ленена рокля ми открадна сърцето! Линк моля!

Скрит текст:
В момента съм намерила още една млада, доста креативна и изумително талантлива дизайнерка, завършила моден дизайн в ВСУ.
Ето последното й творение, с което българка е спечелила титлата TCP Мисис Елит Европа 2023 в най-големия европейски конкурс за красота и следващата й стъпка е да представи България на конкурс Мис Свят в Атланта! Идеята за роклята е на самата участничка като самата рокля да е грандиозно голяма в семпъл цвят и по нея да контрастират червени рози... разказващи за българската роза 🌹

Toва е конкурсната роклята носена от участничката, правилно ли разбрах?

# 2 036
Оооо, Мими - много сте готини 😍…. Ама сега как да го разбирам на едната снимка, че само ти се храниш, а горкият Господин само те гледа или? 😁😉
Момичета , тази минерална защита на Авен е приказна, нищо бяло, нищо мазно не остава по лицето- влюбена съм и за друга не искам и да чувам

# 2 037
  • Бургас/Пз
Агент, и аз разбрах така “Ето последното й творение, с което българка е спечелила титлата TCP Мисис Елит Европа 2023 в най-големия европейски конкурс за красота”  Не знаех , че титлата МИСИС я има и в европейски формат

Сиска, това костюма на Масимо Дюти ли е? Изобщо нямаше да забележа копчето, ако не беше казала. Кой размер е панталона и елека?? Няма ги в магазина в Бургас , вчера го търсих .

В момента Натали Трифонова е по БТВ , с червена рокля с голямо цвете. Огромно .

# 2 038
  • Велико Търново
Оооо, Мими - много сте готини 😍…. Ама сега как да го разбирам на едната снимка, че само ти се храниш, а горкият Господин само те гледа или? 😁😉
Момичета , тази минерална защита на Авен е приказна, нищо бяло, нищо мазно не остава по лицето- влюбена съм и за друга не искам и да чувам

Макадамия, коя е тази слънцезащита?Те тази година не са пускали нова минерална, но може и аз да не съм разбрала нещо.

Ани, елечето е s, а панталона е 36

# 2 039
Макадамия, това е брънч за двама, но той го е пробутал пред мен, все едно аз ям само! Joy
Сиси прекрасна, Ани също с новите тоалети! Hug

Общи условия

Активация на акаунт