Отговори
# 2 055
Лейди, чрд на патерица, да си жива и здрава!
Копче и на теб честит да е! Жива и здрава!

Връщам се да чета н..бр. коментара
 и от мен едно бързо отскачане, до беломорието

# 2 056
Да, мерси много!
Аз имам рокля с подобна кройка и цвят, та дори високи сандали съм и купувала, но в на цветя и я нося рядко, а ми стои не лошо. Показвала съм ви я...

Последна редакция: нд, 31 мар 2024, 19:44 от Agent Provocateur

# 2 057
Роклята на Сиска е прелестна. И точно Сиска стил 👗

Ани, колана го запази, много е хубав - представям си го на лятня рокля от бяло, през разни цветове до черно и както Макадамия предложи с панталон и топ.

Марджи, ми освен да изчакаме и Силвър да си ушие нещо от нейните цветчета и да пием кафе на 100 гр. сладки 🌸🌼🏵️
И без цветенца може кафе 🙂

Силвър, почини малко - твоите пердета и прозорци ме засрамват 😂 казала съм си за Цветница и то не сама, ами всички да се включат. Така де, не се изисква едногодишно обучение за тая работа.
Каквъв цвят рокля си избра младата дама? Ортопеда в 14 ДКЦ е много добър.

Мими, като видях какво е сложено пред теб и си казах, че ей сега ще те питам защо ТМ е на чай, а ти такива блюда, но после стигнах до разяснението 🙂

Магни, и в Сф стана жега, 26 градуса днес, на стадиона хората са съвсем летни, има и правещи слънчеви бани.

Класически пръстени за мен са
Скрит текст:

Да питам за мнение за козметиката на Alteya Organics? Имам опит само с розова вода и течни сапуни, а ми се иска да пробвам новата им серия.

# 2 058
  • Sofia
Ама къде без мен, веднага вадя роклите на цветя - всякакви имам, малки или големи🥰

Последна редакция: нд, 31 мар 2024, 18:04 от Vesana

# 2 059
Vesana, ми давайте другата седмица към края, които сме в Сф да се съберем - на ситни цветя, на големи цветя, без цветя 😎

# 2 060
  • Бургас/Пз
Vesana, ми давайте другата седмица към края, които сме в Сф да се съберем - на ситни цветя, на големи цветя, без цветя 😎
И този път да се снимате Simple Smile

# 2 061
  • София
Честит празник на Копче и Лейди! Здрави и обичани да сте, момичета!
Всички снимки, които видях ми харесаха.
Значи, ако една пола е дълга/миди и няма цепка, въобще няма шанс да я погледна. Така и така се отказах от мини полите, тип колан остава и  от цепките да бягам, не. Не ми се носят съвсем дълбоки деколтета, но пък обожавам рокли "прегърни  ме", а те показват доста. Какво да се прави, ще се носят, докато може. Предполагам към 60 вече ще е неприлично, според личните ми критерии. Или пък не.

# 2 062
Забравих да кажа на Харпа да оздравява!
mtz, аз писах, защото си качила линк към тонираната, а точно нея имам.
Магни, много сте хубави с куч! Била съм на този бряг, красота е! Flowers Hibiscus
Ал, останаха ми две стаи, гладенето на толкова метри  ме съсипва, но няма да пиша по темата, че гледам съфорумка ни е изтипосала в смешките с нашето гладене със Сиска.
Ще търся от тези вертикални ютии, колкото работа свършат с пердетата-толкова!
Не ме чакайте да шия, имам един сатениран кичарски панталон на едри червени китки - заради вас ще го облека и идвам на 100 грама, само дано не е другата седмица, че е ад при мен. Joy

# 2 063
  • Sofia
И този път да се снимате Simple Smile
Лично отговарям!

Mimi, Ranella, пратете на ЛС данни за доставка със Спиди до офис, че утре имам ходене до тях?

Последна редакция: нд, 31 мар 2024, 18:09 от Vesana

# 2 064
  • Велико Търново
Силвър, току що изгладих и четвъртата пералня и спокойно ще отида на фитнес.Ако само с това съм за смях е идеално.

Минералният крем на Авен никога не го предлагам, пудрата е добра.
Тези новите ултра-флуиди са много добри, флуидите също, анти-ейджа също.С цвят или без цвят са много добри като текстури.Цветът е един.
Другите ми фаворите са Ла рош.Биодерма нищо ново не са пускали  тази година, освен едни детски.

# 2 065
  • France
Бързам да се похваля с покупките си. После ще ги пера и прибирам. Но първо - най-приятното - да видя с какво се съчетават от гардероба ми. Между другото съвсем не нарочно съм ги избрала от една цветова гама.

Аз се самоопределих като "мека есен". Дали съм права обаче, не знам. Пускам едно фото с новият ми цвят. Доста по-рижав от исканото, но почнах да му свиквам.

Имах вертикална ютия и бях доволна, но бързо се развали. Нещо друго също щях да пиша, но забравих. Тази тема върви толкова бързо, че ще трябва да си водя записки.

Последна редакция: нд, 31 мар 2024, 22:38 от Philomena

# 2 066
Копче, пожелавам ти здраве, любов и щастие!

Карен, прелестна рокля, цвета ѝ като очите ти!

Ал, тези цветенца ги виждам на дълги рокли за разходка, още тип романтични за пикник. Или като онези, които се връзват с колелото и франзелите, каубоските ботуши.
Не може да няма цветен модел като за теб, черните са супер. Heart

Вярно е, на двете крайбрежия на южните ни съседки е прекрасно. Мими Kissing Heart, прекраснни сте! Това на оправдание ли е? С брънча Joy
И след снимките на Перличка, вече и на мен ми де дояде ориенталски десерт. Yum

Ани, ха та аз имам същия колан но в цвят фуксия. Нее, не придава обем на талията. Точно както Макадамия е показала, смятам да го нося с бяла рокля.

И с дънки според Зара

Сиска, вземай я тази рокля, не е за изпускане тази красота! Честито покупки!
Кой ти гледа копчето? Усмивката и цялостното ти излъчване се забелязват.

Да, Агент.  В профила й се вижда, че дори е поканена да дефилира в Париж през седмицата на модата.
Прикачвам линкове от тук
https://www.instagram.com/p/C5IUcvPMXO9/?img_index=1
https://www.instagram.com/tcpageantseurope/p/C3zKCl-NQ20/

Макадамия, значи ще се пробва тази слънцезащита.

Харпи, бързо оздравяване!

Магни, целувки и за двама ви с куч Kissing Heart Kissing Heart

Ще е интересно като има дрескод на срещата.

# 2 067
Цитат
да се съберем - на ситни цветя, на големи цветя, без цветя 😎
.
Подготвена съм  Al Georgieva.
Преди няколко месеца по спешност се сдобих с рокля на цветя, след като реших да участвам в масовката на музикален клип с дрескод "рокля на цветя" Simple Smile. Друг е въпроса че си добавих и една пола под нея, че нещо къса ми се стори за пред камера...
Весел празник на рожденничките!

# 2 068
Е то пък много смешно, че някой иска да му е изгладено.....

Оооо, цветята за софийска сбирка почваме да се събираме ❤️😎

Philomena, хубав цвят, честити нови покупки!

Аз се заклех тържествено, че съм приключила с покупките, козметика и кремове имам за 2-3 месеца напред. Другата седмица ще си взема една рокля от ателието (тя не се брои, че е отдавна) и така.

# 2 069
Агент, тази рокля на цветя ако не я искаш с кеф ще си я изпрося. Страшно ми харесва. Аз явно не умея да търся, ако някой открие подобна да подава линк. 🙏
В смешките и друг път са ни обсъждали. Но щом носим настроение, аз съм ок. Иначе аз гладя преди обличане. Нямам време за всичко накуп. И се мачкат отново в гардероба. Чаршафи, чорапи, бельо - не 😡 живота ми и без това си изтича в рутинни домакински задължения.

Общи условия

Активация на акаунт