Отговори
# 1 980
Лейди, прекрасна си и да си честита!❤
Аз днес цял ден на обекта- правим ремонт на едно жилище и търкам като луда.🤦🏻♀🙄

# 1 981
  • Бургас
Честит юбилей, Лейди Брине! Flowers Rose

# 1 982
Честит юбилей Лейди Брине! 🍾🎂💐

Ани и Ал ще умра с вас, значи аз съм голяма безсрамница! 😂 Мен не ме притеснява цепката 😂

# 1 983
  • тук-там
И мен, и мен … Wink

# 1 984
  • Бургас/Пз
Честит юбилей Лейди Брине! 🍾🎂💐

Ани и Ал ще умра с вас, значи аз съм голяма безсрамница! 😂 Мен не ме притеснява цепката 😂
Неее, не е до срам, а до комфорт. Ако само се ходи с нея е добре, съденето обаче не би ми било комфортно. Изобщо не ме е срам, предвид късите панталони , които все още нося 😘😂😂😂

# 1 985
  • Sofia
Честит празник,  лейди Брин!

Дълбоки цепки и деколтета вече избягвам. И изобщо "супер секси" дрехи. Предпочитам да ме възприемат на базата на други мои качества.

# 1 986
  • В заешката дупка
Здравейте другарчета! Добре дошла, Нели! При нас са Великденските празници. Чуден повод, да се забутаме пак в пустошта исландка. Не мога да отделям много врем за форума и да пиша, но успях да видя прекрасни снимки от красив места и на красиви жени. Давайте още… Blush

Докато пролет явно пука из континентална Европа, а на Карибите е лято, в Исландия бавно се сбогуваме със зимата. Ама много бавно. Около нас в момента температурата е около 0° и още има преспи сняг. Но пък слънце грее и денят е дълъг, и ще става още по-дълъг.

Скрит текст:

Пинки, страхотен светъл монохромен аутфит видях върху теб. Това ми е любимият отенък на кремавия цвят.

Копче, умело ти се получава съчетанието на цветовете. И ти отива тази кафяво-бежаво-оранжева гама.

Иваничка, във втория тоалет сияеш.

Ал, страхотен крак извади измежду цепката на полата. Но те разбирам. И аз се чувствам некомфортно в прекалено секси дрехи.

Лейди, честит празник!

Айде, чао. Аз отивам да се топна в джакузито след не чак толкова дълъг поход. После ще празнуваме и ние юбилей. (Не мой, на приятелка). И утре пак по баири и чукари.

Последна редакция: нд, 31 мар 2024, 11:56 от ЧеКа

# 1 987
Честита бъди Лейди! Здрава, усмихната, вдъхновена и обичана!

# 1 988
Еха, супер сте! Hug Благодаря за интереса към кораловите разсадници. Blue Heart
Да, чудесно е. Може би на вас ви се струва по-екзотично, но за тези географски ширини не е нищо особено.

Лейди Брин, честит празник!

Копче, ах косата се чудя какво да я правя вече.
По принцип, след солената вода я измивам с прясна и пръскам с разни предпазни на Guhl или балсам за коса, какъв ще да е. Шампоан всеки ден. Така или иначе на нищо не прилича, но нали е постоянно мокра, не си личи много. Simple Smile Ще почвам и аз форумния колаген, май натам са тръгнали нещата. Smile

Ал, много харесах как ти стои дънковата пола с цепката отстрани Purple Heart, сега и аз искам такава. Да, съгласна съм, че промяната на цвета на косата влияе на цветотипа, трябваше веднъж да сменям доста неща в гардероба и то само защото се бях изсветлила малко.

mtz, на снимките от предния пост съм в малкия разсадник, където имаме само 6 "дръвчета" - той се намира от западната страна на острова, а в голямата "плантация" - която е на другия край - има 20, но не намерих моя снимка оттам, ще поправя този пропуск скоро.

pep_si, ами аз трябва блог да направя, след като написах и ето тази подробна информация за подводните художници: Joy

Скрит текст:
Подводните художници притежават много интересни умения. Тук на острова за първи път се организира Plein Eau и е използван този термин (като препратка от Plein Air) преди 10-тина години. Оттогава на всеки две години двата пленера се провеждат паралелно през март. Отразявах ги на миналогодишния Plein Eau, защото някои от тях са ми близки приятели. Имаха общо 4 сесии и нарисуваха 4 картини всеки. Ето малко снимки, вълшебно беше, правих и филмчета, трябва да намеря къде са качени.

Рисуват с маслени бои, разбира се. Grinning Някои нанасят синия фон на платното предварително.
Една художничка от Суринам, Melany Yzer, толкова много искаше да участва в Plein Eau и успя да се включи само за няколко дни - премина курса, за да се сертифицира и направо се хвърли под водата да рисува, при положение че никога не го е правила досега. Добре и се получаваше още от първия път.

Позиционират се на дъното в пясъка пред някой корал или където има нещо интересно, който са си избрали да рисуват. Други, които са по-напреднали със уменията, са в "безтегловност" и не докосват нищо друго под водата, докато рисуват.

На платното монтират тежести, за да може да стои на дъното.
И шоуто започва

За всеки подводен художник има по 4-ма подводни фотографи. JoySweat Smile

На четките също монтират мини тежест на всяка, а когато пропуснат - си имат асистенти. Satisfied

Абе, ние в разсадника нямаме толкова много асистенти, колкото те. Sweat Smile

Понякога и без да се гмуркат, от повърността - пак става. Този на снимката е един от най-популярните, Carlos Hiller. Страхотно шоу прави и когато рисува пред публика на голямо платно - раз, два, три и картината е готова.

Не съм писала толкова на български език от 15-тина години, надявам се да не ми личи много.

Очаквайте в следващия епизод на Подводен свят с anne-marie: Sweat Smile
За зелените морски костенурки

# 1 989
  • Бургас/Пз
Ан Мари, изобщо не ти личи да имаш какъвто и да е проблем с българския език. Напротив , пишеш прекрасно . Беше ми супер интересно да прочета всичко и с нетърпение чакам за костенурките. Със сигурност за нас е много по-екзотично, отколкото за теб.

Чека, а колко градуса става при вас лятото и колко време продължава то.

Снощи излизах с приятелки и бях с черния панталон до коляното, който съм ви показвала и една ризо-блуза на Пинко с голи рамене. Мислех, че тези ластици на рамене ще ме дразнят, но учудващо удобно ми беше .
Макадамия , ще си ходим двете смачкани лятото 😂😂😂🙈🙈 Харесах  си ленен костюм. Малко му се почудих, но след подкрепата на любима виртуална приятелка вече го имам 😘
Не мога да не споделя прекрасния подарък от Ал, който ще стои идеално с него. Ал 🥰🥰🥰
Мерих и два панталона в Дика, но ми стояха потресаващо и изобщо не ги снимах, но пък се докарах в бяло и черно за голямата разходка край морето 😂 Очилата ми са слънчеви с диоптър и са ми много удобни, че иначе на далече нищо не виждам 🙈💁

Последна редакция: нд, 31 мар 2024, 20:54 от ani_d

# 1 990
Ан Мари, много интересно. Пиши още. Благодаря.

# 1 991
  • В заешката дупка
Ан-мари, много екзотично и интересно! Разказвай и показвай още.

Ани, за лято се смятат юли и август. Температурите могат да стигнат до 20-25 градуса, но за кратко. Средната е около 10-15 градуса,

# 1 992
  • В полите на Пирин планина
Благодаря ви за поздравите, мили момичета!

Ан-Мари, страхотни снимки и много интригуваща професия.
Копче, много ти отиват такива цветове. Страхотни снимки.
Ани, много си хубава с всички аутфити.
А сетих се, че видях и Пинки със страхотна рокля.

И Мими видях - голяма сладурка.

Скрит текст:
Който желае може да прочете есето ми за Рилския манастир в medium.com:

https://medium.com/tourist-in-my-own-country/the-holy-monastery- … 2c9bf14271daab404

На английски е.

Последна редакция: сб, 30 мар 2024, 21:30 от Lady Brinne

# 1 993
Честит юбилей, Лейди!
Ал, аз съм на диоптричните ми очила със залепващи се уплътнители, но не са нещо уау, пак ми се свличат. В Джой оптик ги има, 12 лв. струват

# 1 994
Ан Мари, направи блог. Пишеш добре и разказваш за непознат свят.
ЧеКа, обичам снимки и разкази и от твоя свят. Някой ден може да стигна до там.
До този на Ан Мари със сигурност няма Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт