Отговори
# 1 965
Едните ми очила постоянно ми се свличат от носа. Искам да си ги нося и се чудя дали могат да се закрепят на носа или да се уплътнят в областта на ушите.
Синът ми страшно ги харесва и му отиват повече, отколкото на мен, обаче ще падат и от неговото дребно личице.

# 1 966
И аз имам едни такива, коиото ми се плъзгат по носа. И аз искам някакси да ги закрепя.

# 1 967
  • София
Днес не ми е ден, но пробвах бели дънки. Тези в Орсей не стават, но в Бененон имаше по-прилични. Ще мисля бенетонските - едните са ала-дейвидбоуи стил, другите са прави. Все са широки.

Последна редакция: сб, 30 мар 2024, 16:10 от Harpalike

# 1 968
Откакто видях снимката на Агентката и Пинк, а после и ДХЗ се обяви с такива, само гледам големи очила 🙂
Още малко и ще почна да чета само в темите за спорт 😂

Имаше промоция 2 за 1 и ММ си хареса очила, и аз да не остана по-назад пробвах, и пробвах, и пробвах и накрая взех тези, идеални за сянка и без слънце 😂 но поне ми застават точно както искам
https://www.kwiat.bg/produkti/slanchevi-ochila/ks-ch-9087-a/

И сега с кафето ровя за някакви уплътнения, но ММ е силно скептичен, че ще се виждат и само ще разваля очилата
А толкова се харесах с
Скрит текст:

Rockstar, дай идея please как да се уплътнят на носа 🌷

Harpa, намери ли си трейл-раница? Предполагам като елек гледаш

# 1 969
  • София
Ал, елекът не е удобен. Търся 5 литрова и ще пробвам в Running Zone утре една

# 1 970
Стисни с пръсти настоящите улътнители и ще ги събереш... Те са на рамена, които са гъвкави и поддават на корекция

# 1 971
Тези в линка ги нагласих, но на твърдите модели е изцяло излята рамката с все това за носа

Успех в избора на раница Harpa!

# 1 972
Е, за твърдите ще трябва да си намериш рамка с по тесен мост просто. Мъжът ти е прав!

Ацетатните рамки могат да се извият, но е временно и пак се вижда gap на носа.

Последна редакция: сб, 30 мар 2024, 16:32 от Agent Provocateur

# 1 973
Един от оптиците в Оптикласа на Витошка преди време ми помогна със сходен проблем. По някакъв начин загря рамката в частта към ушите и леко я изви, за да задържа рамката към ушите и тя да не се плъзга надолу по носа.
Обясних го малко объркано, дано сте ме разбрали.  Във всеки случай, не пречи да се попита.

# 1 974
Темата е заразителна, Ал Blush Heart Eyes, а аз лично си признавам, че с някои от момичетата тук се повлиявам доста, защото откривам "сходство" с тях.
Ал, не разбрах защо не си взе от тези с цветните рамки?

Чакам да падне още цената на тези  Miu miu
https://leonardo.bg/c/slnchevi-ochila-1/miu-miu-54y-5ak5s0-gold-35933
Защото грам слънце не прониква в зоната на пачи крака, идеални вече за нас. Цената им през есента беше непоносима за мен, не че и сега е.

Харпи, орсейските дънки на д... ти стоят перфектно, но в бедрата са доста широки, но това от първата снимка, при втората не стоят така открояващо.

Последна редакция: вт, 14 май 2024, 18:33 от bubanka

# 1 975
  • София
Показвам малко Нюрнбергски витрини и магазини

Müller

LIEBESKIND

Изкушения дебнат от всякъде

Последна редакция: сб, 30 мар 2024, 18:18 от kopche

# 1 976
Ох, след Копче как да сложа Текирдак! 🤣
Днес пък тук има избори и ще има концерт! Освен това е рамазан!

Последна редакция: нд, 31 мар 2024, 08:26 от mimi.7299

# 1 977
  • В полите на Пирин планина
Ето ме и мен днес кашкавал-турист по еко пътека Бохемия при Рилския манастир:

... Изтрих снимките.
Ето една гледка:

Последна редакция: нд, 31 мар 2024, 08:35 от Lady Brinne

# 1 978
  • София
Lady, честит юбилей! Жива и здрава да си! Мойта зодия! Аз съм утре! Birthday Ама, Юбилеят- догодина!

Мими, приятно пазаруване в Тя! Обожавам печените кестени по улиците на Истанбул! Последно 2007г съм била там…..

Имаме сега дилема, дали да купуваме куфар за багажа, който събрахме! Оказа се, че се връщаме с 5 кожени якета! ММ си бил взел 4, а не 3! Едното било за синковеца….Тука сме с по една раница. Така пътуваме ние на кратки екскурзии. По една раница на гръб и другото … го купуваме! Simple Smile

Днес по роклята на Дх3. Simple Smile и новото кожено яке от Бест-а Wink

Най-важното пропуснах! Великденският пазар в Старият град на Нюрнберг!

В 12ч., точно на обяд, цялата тълпа спира, за да наблюдава часовника пред купола на катедралата . Часовникът отброява 12 и започват да се движат едно по едно всички фигурки. Накрая излизат 7 фигури, 7 крале или поне като такива ги виждам от такова разстояние. Ако увеличите снимката, ще забележите златното кълбо, символизиращо фазите на Луната и показва пълнолунието, което ще настъпи утре и е първото за пролетта. С него се отмерва всяка година датата за празнуване на Великден. Днес кълбото беше пълно 90/100.

Последна редакция: нд, 31 мар 2024, 17:53 от kopche

# 1 979
  • Бургас/Пз
Ох, колко сте изписали пак ...
Макадамия, и аз съм като теб със спортните екипи. Не обичам да тренирам с размъкнати тениски и широки дрехи. Искам да виждам как ми работят мускулите в огледалото Stuck Out Tongue Winking Eye Пишете ме и мен за срещата с тефтера Heart Eyes Чакам да получиш нещата от БС с нетърпение и да споделиш как за ленените.
Иваничка, добре ти стои късо. Помисли обаче за съчетание на тези поли с друг тип обувки - примерно кецове или луфъри, или нещо с квадратен, стабилен ток. Със сигурност има доста варианти. Някак си обувките и при светлия и при тъмния тоалет не кореспондират с него. Просто предложение да пробваш с друг тип обувка. Hug Направо ме хвърляте в тъча с Харпи - сумисти, бабанки , как изобщо ви идва на ъкъла Joy
Агент, ще купувам и аз май-някаква добавка. Нямам време и нерви да варя чайове.
Харпи, я кажи за реакциите на противоположния пол. Сигурна съм, че е забавно за всички Stuck Out Tongue Winking Eye
Ал, днес и аз мерих полата. Определено на теб ти стоеше в пъти по-добре. За цепката те разбирам.
Абсолютно съм съгласна за протеина. За картофите и пастата не мога да кажа - и двете ги ям, ама целулит си имам. И чакам да покажеш роклята, всички сме в кюпа така че .... А, и да кажеш как намираш ризата на КФ. Може на теб да ти допадне.
Ето линк за якето. https://www.bestsecret.com/product.htm?:kissing_heart:back_url=% … 1406&colorCode=21
Да знаеш само , че на С-ката ръкавът ми е на ръба на комфорта. Нямаше да откажа още 1см отгоре да беше. Абе точно ми е ама, пусто аз обича дълги ръкави като цяло.
Мими, точно преходно си е якето. Само изглежда по-дебело, отколкото е. Даже нямам обяснение защо докарва такъв вид . Ако беше дошло миналата седмица, щеше да ми е точно за 10-тината градуса, които беше. Не е съвсем тънко, но в никакъв случай не е зимно, дебело за студено време. Това, което ме очарова е , че е изключително леко. принципно исках по-тънко, ама реално като погледна, колко по-тънко да е , то ще трябва да е само шушляк.  И аз под зимните якетата ходя или по тричетвърт ръкав, или само по риза или тенсика. Тази зима не знам дали има и 5 пъти, в които съм сложила пуловер. Пременото си казва думата.
Момичета, над 45+ можем да пием колагена дори и без да правим почвивки. Това обаче важи само за чистия колаген. Този, който показа Макадамия /така наречения форумен колаген/ е добре да се почива на 3 месеца за 1 месец, заради другите съставки, които има в него.
Ветрена, премерих - на С-ката са 56-57см ръкавите и 100 см дължината. Не е много дебело, но пък позволява да се носи в нещо по-дебело отдолу. Само 10 % пера има. Радвам се, че здравословно всичко е наред при теб, заслужено си е виното.
Копче, много ти отиват тези топли кафеникави цветове. Шалът е много хубав. Абсолютно съм съгласна с Макадамия са теб и аксесоарите. Гледам и по немските витрини има елеци GrinningHug
Пинк, супер ти стои този панталон. Аз продължавам с моето търсене на бял панталон. Няма да се откажа .GrinningHeart Eyes Роклята е много красив десен. Аз обаче я виждам с едни красиви голи рамене Kissing HeartHeart Eyes
Веси, до кожа е, просто има такива, които не потъмняват. Радвай се, че не изгаряш. Сигурна съм, че някой ще се ззарадва на някоя чанта Kissing Heart
Бранд ню дей, много си хубава с този син костюм. Този модел панталони са ми слабост. В нашата Дика изобщо не го видях. Нито показаните от Ал рокли.
Големите очила и рамки и на мен ми харесват. Моят проблем е като ми подпират големите стъкла на скулите. Хич не е приятно, рядко намирам такива , които са хем големи, хем не подпират=
Лейди, честит юбилей, много щастлива и усмихната бъди!

Общи условия

Активация на акаунт