Отговори
# 1 950
Цветотипът е много интересна тема за мен. Така и не мога да определя какъв съм. Четох, че оригиналният цветотип се определя, като покриеш косата с бяла кърпа и гледаш само очите и спецификата на кожата. После приближаваш различни цветове до лицето и според това кои ти отиват и кои - не, детайлизираш първоначалното впечатление.
Излиза, че ако сменим цвета на косата, може да сменим и цветотипа.
Агент, така ли е?
Пробвах горните насоки, но нищо конкретно не установих, така че съм на опашката 😊

# 1 951
А, аз как да определя само по тен и очи! Лице матово, очи светли, цигански цветотип. Коса тъмно кестенява!
От Тя витрини няма да искате, нали? 🤣
ПП От пилинга тенът ми е една идея по светъл. Което ме зарадва. Хората обикновено ми казват екзотична хубост, за да си спестят, абе като от боята! 🤣

# 1 952
  • Бургас
Мими, чак пък от боята...беличка изглеждаш на живо.

# 1 953
За цветотипа - да, смениш ли цвета на косата и отиваш в съвсем друга реалност Grinning
Аз отидох от есен в зима. Като Снежанка най се харесвах, но вече не се боядисвам толкова тъмно

Галдучо, да полата иска ханш, затова и ми застана Grinning Сега като го написа и с мисля, че Дика-та на теб ще ти стои идеално (на мен си я представих как се опъва и става на нищо при ципа)

Ветрена, хубава новина. Така ще заспиваш спокойно.

Пинк Дрес, много хубав плат, разбирам те. И модела е твой, та твой Simple Smile
(чакам аз една рокля от прелестен плат вече....абе да не казвам, че ще ми се смеете)

Копче, много ми харесваш със суперския ти каскет и очила.
За витрините - ох тия чанти.....

Даскал, писано е по-горе за ветроустойчиво яке с качулка, присъединявам се към тази препоръка. Имам такова на Адидас и пази и от лек дъжд. Дъждобран е леко непрактична дреха за градски туризъм - завали ли много силно, човек по-скоро ще влезне някъде

Весана, хубаво е човек да има в гардеробите си само неща, които харесва и носи. Идеята ти да подариш е супер

# 1 954
  • София
Копче, много си хубава и сияеш като си на път!

Пинк, новата рокля е много хубава 🌸

Аз си знам цветотипа, но не го спазвам 🤪

# 1 955
За Тя тръгвам с новия гребен, не го харесах много, зящото не златен! 🤣

# 1 956
Здравейте и от мен, отдавна ви чета и е много уютно в темата😊. За протокола май месец ще стана на 44 г., с господин на почти на 17 г. и госпожица на почти 9 г.Повлияна от вас си купих и аз от форумния колаген, обаче при мен даде реакция, започнаха да ми се подуват ръцете и краката и да ме болят зверски китките и го спрях по препоръка на личният ми лекар. След два, три дни всичко отшумя. Явно нямам нужда от колаген все още😁. П.С. Стилът ми е спортен, дънки, кецове, тениски и лятото рокли.
 Слънчев уикенд🌞

# 1 957
  • София
И аз ще се подредя за срещата с тефтера.

Харесах якето на Ани, дънкова та пола с “кривите” шевове, роклята на Пинк дрес, Копче също. Дано не пропускам някого.

# 1 958
  • Бургас
Ал, абсолютно си права,  съвсем различно от на теб ми стоеше.

Neliway,  алергична реакция може да имаш към някоя съставка.Баба ми направи от друг колаген, но пак така обогатен с разни добавки.

Варненки са по-облагодетелствани от нас, там има, доколкото знам училище и има млади момичета, които шият интересни дрехи.

# 1 959
Здравей, Neliway, добре дошла!🥰
.Опитай с различен колаген, може би причината е другаде, не в самото вещество.

Последна редакция: сб, 30 мар 2024, 11:10 от ДХ3

# 1 960
Напълно възможно е да е от някоя съставка. По-натам ще пробвам с друга марка. Благодаря за съвета😊

# 1 961
Neliway, добре си дошла 🙂

Пропуснах да пиша, че поста на MTZ за една седмица ски в пудра ме простреля в сърцето. Тръгвала съм си по никое време от Варна през София за Рила или Пирин за прогноза 😎 Ските са ми ❤️
Честит нов ски екип!

Красиви рокли в Дика от хубави материи, цветовете са по-наситени реално, при синята рокля се вижда реалния цвят на бройките на заден план
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 30 мар 2024, 12:11 от Al Georgieva

# 1 962
Ветрена, не съвсем, но ще имам време в понеделник сутрин да синтезирам изчетената през годините мъдрост по въпроса!

Аз си купих поредния крем за очи (понеже любимата ми Каталано в Азиатската не дреме и ни информира за всички новости!)

Хубав и слънчев уикенд на всички!

PS Пинк ужасно ми хареса в няколко оттенъка бяло и този минималистичен вид!

# 1 963
Красиви рокли в Дика от хубави материи, цветовете са по-наситени реално, при синята рокля се вижда реалния цвят на бройките на заден план
Май сме били по едно и също време там Grinning
На мен това костюмче също ми привлече вниманието, освен новите рокли, които са заредили:
Скрит текст:

П.п. Семпли са ми фотографските умения, какво да се прави... Simple Smile

Последна редакция: сб, 30 мар 2024, 14:40 от Brand new day

# 1 964
Костюма ми харесва, особено сакото 🙂
Следващото минаване от там ще го пробвам, при все че имам силни съмнения как ще ми застанат панталонките.

Пробвах слънчеви очила с големи рамки, много се харесах, но рамката ми ляга на лицето и ми прави вдлъбнато. И се замислих дали има начин да им се сложи нещо допълнително, за да се закрепят на носа ми, който е тесен в горната част.

Общи условия

Активация на акаунт