Отговори
# 1 935
Ааа, Мими, щом са за “гюзелик” ще ги пиеш тия ампули. Колкото повече “гюзелик” , толкова по- добре 😁😁😁

# 1 936
Ани, якето ти стои страхотно! Спомням си, че го загледах, когато писа, че си го поръчала, но тогава ми се стори, че ще са ми къси ръкавите. Отбелязани са 53 см за S.
Освен да поръчам М и S и да преценя.
Достатъчно дебело ли е за разходка из немски Коледни базари? 😊

Колаген скоро не съм пила, май повече от месец стана, ще взема да подновя.
Гюзеликът е важен 😂 и с радост ще се погрижа за него, след като днес направих нещо особено стилно за жените в нашата прекрасна възраст (и не само жените) - подложих се на гастро- и колоноскопия.
Отдавна се канех, след определена възраст си е задължително, като в някои страни тази възраст е 40 г.
Имах известни притеснения напоследък, а и в рода имаме 3 случая на колоректален рак, та реших, че няма да отлагам.
Супер съм, абсолютно здрава, без минимални нарушения и сега празнувам този факт на чаша пенливо от Мидалидаре (големи майстори на балончетата са там).

# 1 937
Браво, Ветрена, така трябва.И аз си правих преди няколко години, сега пак трябва.
Ани, дай линк към якето, наистина е много хубаво, поне облечено на теб.

# 1 938
Много хубаво яке. Добре, че няма да ми стане. Ще му се радвам върху вас.

Днес след работа прибрах зимните дрехи. Оставих преходни. Извадих летните, които ще пресея и излишните... Не знам къде.

# 1 939
Ани, много ти е хубаво якето! Да го разходиш по приятни места следващата зима.
Ал, много хубаво ти стои полата, но не е чудно с твоя крак. Не знам коя не би ти стояла!
Честити придобивки на всички! Аз се чудя кога да си оправям гардеробите. Май само ботуши ще прибера, че миналата година беше студено до юни.
Мтз, бях подарила на дъщеря ми версията Сакура, тя си я изпръска до последно. Различни пирамиди имат, но предполагам имат общо в цветно - мускусния жанр. Ежедневен, пролетен и семпъл парфюм.
Ужасно се изморих днес, пропускам сигурно постове в бързината, но се нареждам и аз с тефтера за запознаване с цветотиповете и среща. Simple Smile

Последна редакция: пт, 29 мар 2024, 22:44 от silver pearl

# 1 940
Ветрена, браво за чудесния резултат.
Сега се прибирам, утре отлитам за Мраморно море. Стискайте палци да имам късмет с пръстена. Не знам как ще го напасна с гривната...този беше идеален. Ядох риба, бррр ужасна беше...утре ще си наваксам с риба-фреш.

# 1 941
  • София
Успях да видя якето, Ани! Супер е! Цветът още повече! Със здраве другата зима! Simple Smile

Разделихме се тази сутрин с Мюнхен! Всичко е затворено днес! Karfreitag или Разпети петък. Както вчера в бирарията на по чаша бира -този чичо, съсед по маса и наздравица, ни разясни- не е етично да се работи в петък. Sunglasses

Последно от Мюнхен днес:

Поздрав с тия сладури от Мюнхен!

Пристигнахме в Нюрнберг, където също всичко е затворено днес и тук там някоя бирария работи. Качихме се до крепостта и ви снимах някоя друга витрина. Сладолед се продава и се яде тука на всеки 10 метра. Направи ми силно впечатление! Толкова сладолед зимата не бях яла! С 40% ягоди, 40% манго или кокос, лешник, шоколад и пр. В Мюнхен също ядох страхотен ванилия сладолед!

Нюрнберг

Махнах и шала, даже за малко Simple Smile

Нюрнбергери в Нюрнберг и червена бира. Няма как Simple Smile

Залеза над реката

Витрините слагам в скрит текст, че стана чаршаф
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 29 мар 2024, 22:16 от kopche

# 1 942
Боже, Копче, красота! Таз вечер минах без десерт сега твоя сладолед ще го сънувам. Остава ми утехата - турска дундурма! Wink
Благодаря ти за обстойния репортаж!

# 1 943
  • Sofia
Копче, защо показа витрините с чанти, сега ще ги сънувам🫣🫣🫣 Доста чанти имам, някои са носени по 1-2 пъти. Наканила съм се да ги прегледам и подарявам. Да ги покажа ли тук, ако някой си хареса?

# 1 944
Даа, Весана.😍
Копче, страхотна екскурзия!!!

# 1 945
Взех си минерална слънцезащита за лице на Avene - някоя от вас дали я е ползвала

......като й видях цената онлайн ме блъсна главата - дадох почти двойно в аптеката Thinking
Макадамия, за тази не знам, пише че не оставя бели следи, но не съм сигурна дали е така. Преди доста време съм я ползвала в тониран вариант и бях доволна като покритие, лесно нанясане, но пък не ми пасваше като цвят и я подарих на колежка, която и до ден днешен си я купува.
И честито покупки.
Ал, дънковата пола е доста интересен модел, различен от стандартния, разкрива и невероятно красив крак при това. Че няма джоб не е причина да се откажеш. На всички ли рокли, поли имаш джобове? Blush Слагаш една чанта колан и имаш нова визия. Или скръсти ръце пред гърди или във Ф-образна форма, ако се чудиш къде да си денеш ръцете. Heart Eyes Kissing Heart  Блузата е много свежа и лесно съчетаема.

Хубаво, объркала женицата/девойката, а може би дете да е било, етикета не отговаря на пришития. Но момичето/момчето подготвяло пратката вижда кристално ясно, че е заявено ХС от този артикул и очевАдно това, което е сгънал/а и сложил/а в кашона не отговаря на истината?!? Във вторник в Зара Варна от розовата пола имаше 5 бройки и всичките бяха големи. На витрината е бил най-малкият размер.

Верно, Миме! Какво стана с твоя спортен екип? Бих им писала на сайта.

ДХЗ, с рокля си уау, какви панталони купуваш....
ДХЗ, какво си публикувала, че изпуснах. Покажиии пак! Heart Eyes

Иваничка, днешният ти атуфит наистина повече ти отива. С кожената пола и черната блуза по ще си подхождат черни обувки, полуботи на ток. Но това не е задължително разбира се! Не мога да разбера на колко години си, да,да знам, че на жена не се задава този въпрос, но ти наистина си като двадесет и ... девойка. А прилагателното "пухкава" е неуместно.

За целулита имам мое лично виждане, че повече картофи и паста в менюто не му дават да се появи.
Редовно и от доста години в менюто ми присъстват картофите. Често си правя за вечеря половин кошница на еър фрайеъра и добавям салата, или пък лютеница или пък маслинова паста. А паста и тесто ям рядко. Като съм на ниски килограми и целулита изчезва, кача ли се появява.

Ани, якето е чудно! Значи от КФ само памучни дрехи ще вземаме.... за сега. Честито за новите модни придобивки.

Ветрена, разбирам те за притесненията и чувството как ти пада камък от сърцето, като видим отрицателни  резултати или такива в норма.

Копче, благодаря за снимките и от Нюрнберг, не съм била там. Освен историческите места, модните магазини и вкусна храна и напитки, винаги оценявам и чистотата на западните държави.

Весана, чакаме! Blush

Шия си рокля, защото си харесах десена на плата.

Ааа, Агент. И аз не съм те питала за моя цветотип и какво би ми отивало. Моля те, няма да издържа до срещата с тефтера. Hug

Последна редакция: вт, 14 май 2024, 18:34 от bubanka

# 1 946
Макадамия, по никое време се усещам, че освен Авена ползвах и този

Това оставяше бели следи и бях страшна 👻. Объркала съм го с Авена, който не повторих, но нямам спомен защо.
Дано на теб ти допадне. 🤗

Ани, якето е много хубаво и ти стои разкошно. 😍
Цветоанализ съм чувала, че правят в Мас гледам и в тукашната Сефора правят.

Последна редакция: сб, 30 мар 2024, 00:44 от cloè

# 1 947
  • Sofia
Агента направо да започва оценките по ред на номерата, пък ние ще се отплатим подобаващо😁 - и аз не си знам цветотипа, но винаги съм действала по усет с цветовете, мисля, че ми се получава добре.
Пинки, възхищавам се на търпението ти за шиене на дрехи. Докато живеех във Варна,  преди 100 години, бях намерила страхотна шивачка. Аз самата също умея доста прилично да шия, но отдавна не ми се занимава, явно остарявам😜
Слънцезащитна козметика за морето ползваме семейно Uriage - моите и двамата са с много бенки, та направо Uriage 100 за тях. Никакъв тен не хващат с този фактор, бели са, но хващат хубав тен, когато се пекат. Пък аз старателно се въртя, мажа , редувам - и накрая все едно не съм била на плаж😁

Последна редакция: сб, 30 мар 2024, 21:39 от Vesana

# 1 948
  • Бургас
Дънкената пола дойде снощи при мен чрез сина ми и приятелката му, на мен естествено не ми стои добре, но бях длъжна да пробвам.Явно иска ханш, а аз нямам и там ми е свободна.Л да ми е голямо от Зара се съмнявам, но преди да я върна ще потърся М. Иначе не е дебел плат както се опасявах.

И аз не мога много да се определя кой тип съм, но сякаш бях от пролетите.

Толкова набързо поръчах тези дни ленена риза и панталон, че даже съм ги забравила.И на мен много ми се носят в последните години само удобни дрехи, стил а ла ковид.

Последна редакция: сб, 30 мар 2024, 07:38 от Галчудо

# 1 949
Ветрена, здравето е най- важно, заслужила си си почерпката.
Е , сега и малко “гюзелик” не е излишен, но каквото такова- пак казвам ЗДРАВА ДА СЪМ И ДА НЕ МЕ БОЛИ
Пинк, роклята е страхотна- много мой модел, искам и аз такава…..
Мими, приятно да си изкараш и искаме като на Копче репортажа
Копче, обявявам те за царица на аксесоарите, много ми харесваш с каскета, шала и черните очила 😍
За тази минерална слънцезащита на Авен ми казаха в аптеката, че е нов продукт, след малко ще излизам и ще се наклепя да видим, няма да е мазна, защото се води флуид.

Последна редакция: сб, 30 мар 2024, 10:01 от macadamia

Общи условия

Активация на акаунт