Отговори
# 1 920
Пепси, спри го за 3м и после пак.

# 1 921
И аз искам да благодаря на anne-marie за споделеното. Много интересно и вдъхновяващо.

Също искам да благодаря и за споделеното за форумния колаген. Започнах да го пия и не знам дали кожата и косата ми се подобриха, но спря да ме боли тазобедрената става (бях ходила на лекар - изписа ми мазило и ибупрофен само). Та вече се кълна и аз в него. В описанието пише, че се пие за максимален ефект е най-малко 3 месеца, а продължителността на пълното лечение е 6 месеца като може да се консумира без прекъсване.

# 1 922
  • Бургас/Пз
Влизам само да се кажа , че съм наполовина доволна от Кристин Фешън. Белият панталона на Диляна Попова ми стои с крив ръб отстрани . Гаден полиестер, ама от най хлъзгавите и спарващите . Ризата е ммм…как да я определя …. материята е хубава , на тия буфанчета и този ръкав , нещо не са моите . И една такава квадратна , нито къса, нито дълга , абсурд да я нося вързана както е показана в сайта.
Другият сет с памучния панталон и бюстието ми пасна идеално . Само трябва да го скъся и тогава ще ви го показвам.

При 26 градуса днес в Бургас, якето от Бест Сикрет отива директно прибрано за другата зима 😂

Последна редакция: пт, 29 мар 2024, 23:56 от ani_d

# 1 923
Ани мерси за инфото, така както ми описваш ризата изобщо, не я искам. Представях си как я нося вътре в пола или панталон, което няма как да стане щом е къса и квадратна.
Якето е много хубаво, харесва ми какво е пухкаво. И яката, и всичко.
Може ли пак линк да не търся назад?

Пепси, с акварелистите ме разсмя 😘

# 1 924
Много ми беше интересно да прочета за коралите и да ги видя "на живо".
Хапри и Иваничка да не се бутат в групата на пухкавите.

# 1 925
бабанки и сумисти 😂

# 1 926
  • Пловдив
Ани, якето е върхът, чак ме е яд, че така изведнъж се стопли.
Дами, сдобих се с хидратиращата маска на Галеник. Снощи слагах от нея, всичко попи, но после малко се лющеше, като кир на лицето. Иначе днес си мисля, че съм свежарка. Вие май я обсъждахте, доволни има ли?
Чакам срещата с тефтера.
Ваканцията ще се разходим до Рим, дали да си купя дъждобран, не ми се носи чадър. Днес ходих до Декатлон да търся, но не ми харесаха тези,които имаха.

# 1 927
Пепси, както и Алекс писа по-горе, форумният колаген може да се пие без прекъсване / аз спрях лятото, но веднага ми се отрази на кожата първо/, та като започнах от септември, не съм спирала изобщо- чувствам се супер с него и някак си вътрешно обгрижена 😁😁
След две седмици ще си пусна пълна кръвна картина, урина и витамини и ще споделя какво се случва, иначе мога да кажа, че пращя от енергия / то как да не пращя като сгънах половин козунак с локум😉 / и тренирам като хала, слава Богу, нямам болки никъде, а преди колагена често се контузвах и разтягах по нещо.
Ал, тетрадка голяма взех с твърди корици, че то сме много пилета на клона 😁😁
Ани, якето е топ 😍
Ще видя и моите покупки как ще са като пристигнат- чакам едни сандали, една чанта, три рокли и четири панталона / летни /различни модели….Носят ми се свободни дрехи тази година, не искам нищо да ме притиска и спарва, много ми се носи лен и за това наблегнах на него, ще си ходя като “смачканяк” това лято 😁

Последна редакция: пт, 29 мар 2024, 20:04 от macadamia

# 1 928
Ооо, ама ленените дрехи трябва да са намачкани. И им отива. Благодаря за информацията. Значи мога да опитам и новият колаген.

# 1 929
Много обичам да нося лен. Переш и обличаш. Една близка всеки път се потриса, че не го гладя Joy тя милата глади и тениски, и чаршафи, съвсем доброволно и за удоволствие. Много сме забавни като се съберем, мързеланка и работливка.

Не бих купувала специално дъждобран, а по-дълго водоустойчиво яке. То пази и от вятър, аз цяла пролет и есен съм с такива.

# 1 930
Ани, якето е много хубаво, но за мен както си го представях си е дебело яке, а ти го искаше за по преходно. По дебело от това аз не нося зимата. Особено сега в тая възраст все ми е топло.

Последна редакция: пт, 29 мар 2024, 21:55 от mimi.7299

# 1 931
Пепси не само можеш, но е задължително да го пробваш/ колагена и хиалуронова са повече в една доза / и в добавка с ретинола аз получих хидратация, като никога до сега.
Лена го гладя преди да изляза, но след 2 часа вече не му личи, но пък на мен не ми пука😉

# 1 932
  • тук-там
Ние карахме ски като луди тази седмица. Толкова сняг не съм виждала последните зими Simple Smile
Иваничка, много си фина и страхотно ти стои късо!
Ани, честито яке за другата зима! И аз така купих по-лек и пролетен ски екип, но няма да го сефтосам този сезон.
Ал, и двете поли ти стоят топ! Тази с цепката чудно подчертава сексапила ти!
Момичета, някой познава ли този аромат?:
https://www.fragrantica.com/perfume/Shiseido/Ever-Bloom-31202.html

# 1 933
Mtz, мисля, че това ароматче е твърде обикновено за теб, нищо особено и отличаващо се няма.

# 1 934
Поръчах колагена. Тамън ми свърши третото шише от Коледната промоция. Лошото е, че имам и едни ампули колаген от Турция за гюзелик. И тях ще изпия.
mtz, много сте ми хубави на снимка, но сняг вече не ща да видя!

Общи условия

Активация на акаунт