Отговори
# 1 890
И моят спортен комплект от Шугър фрии не идва. Вече минаха три седмици, а даде съобщение, че поръчката е приета. Нямам нищо и на мейл. Вече почвам да си мисля, че никога няма да дойде.Joy

# 1 891
Днес е толкова топло, че мислите за шлифери, сака и т.н. ми се изпариха от главата.

Мими, сигурно сега го шият Kissing Heart а 26 градуса по прогноза е за къси панталонки.

Макадамия, аз спортните дрехи ги ползвам до разпадане. Тичам със стари тениски.

ДХЗ, с рокля си уау, какви панталони купуваш....

# 1 892
  • София
Последна поръчка от Беста…. остава ми само да чакам топлите дни
..
…. и едно колие с Детелина Ван Клийф 💎💎💎
Macadamia, може ли подробности за колието, може и на ЛС Hug
Ал, полата ти стои страхотно, ама онлайн изобщо не бях забелязала колко е стабилна цепката, на моя ръст очаквам да изглеждам като карикатура в полата, но все пак я добавих в наблюдавани. Имам много подобни на твоята си, само че памучни в бяло и в зелено и въпреки, че имам колежка дето много ме оплюва с тях, че били като някакви едноовремешни работни поли аз много си ги нося и са ми много удобни лятото (трябва да потърся имам си снимки).
Стана ми интересен разговора за антицелулитните терапии и спорта - точно в момента много ме е яд, че супер много ми е изскочил целулита - вода се старая да пия доста, но пък от сладкото не се отказвам Sad
Скрит текст:
И понеже вчера се снимах специално за тук, пък така и не писах сега качвам снимка:)

# 1 893
Днес ми е флорално

# 1 894
Макадамия и Пепси, честити придобивки. 🤗
Макадамия ползвах тази слънцезащита през първата седмица като ми махаха бенките. Дерматологът не даде да си ползвам моята минерална с цвят. Белее и бях като 👻 с нея…
На Копче мъжа е извадил късмет с придобивките. Те мъжете не обичат много много да ходят по магазините. 😁

Ан Мари интересна и полезна информация. 🤗

Оффф, Ал яд ме с тази пола. Взе ли поне S или я остави.
На мен много ми харесва дънковата пола и как ти стои. Липсата на джобове не е никакъв проблем за мен. Не обичам да слагам в тях нищо и да ми издува.
Честити тениска и колан. 🤗

Последна редакция: пт, 29 мар 2024, 15:02 от cloè

# 1 895
Макадамия, аз спортните дрехи ги ползвам до разпадане. Тичам със стари тениски.
И аз така и оня ден се разпадна долнището на последния ми анцуг! Joy

# 1 896
Пролетното настроение нахлува в темата!

Надявам се Копче са пътува с голям багаж Simple Smile

Искам да кажа, че дънковата пола мноооого ми харесва.

# 1 897
Иваничка- Ученичка - супер си Иве 😍 Качвай по- често снимки.
Аз обичам да спортувам с хубави екипи - действат ми нахъсващо - поглеждам се в огледалото и когато съм доволна от отражението там си казвам - браво - ето за това се бъхташ всяка вечер Grinning

Последна редакция: пт, 29 мар 2024, 15:14 от macadamia

# 1 898
Копче, тази резиденция много впечатляваща, мерси, че сподели! Слагам си я на списъка, макар, че май опцията през Мюнхен отпадна за нас тази година.

To за спорта всичко е така...ама има една уловка ,че ако почнеш яко силови с цел шейпване и редукция на целулита скоро ще има плач щото тия мускули като набъбнат и станат на буци краката  и задържат вода и избутат целулита да стане очеизваден и ти си мислиш...майко мила ....Знам,че е направо анатема,обаче за сваляне на кг и намаляне на целулит по_малко силови,повече монотонно кардио...хехех не ме замеряйте с камъни Laughing
No frame bitch , Изобщо няма да те замеряме, защото си абсолютно права 🥰
Това е и моето мнение, да не говорим какъв апетит отварят "яко силовите". И добавям освен монотонно кардио при чистене добре влизат йога, пилатес, бар, стречинг...

Като казахте "задържане на вода" последните няколко седмици пия това и ми се струва, че помага, вижте му активните съставки:

Полата с диагоналите много секси, много ефектна!

ТиЛи - 30 сек давах заето и после се сетих коя розова рокля и кое парти визираш Simple Smile Аз говорех за друга, по-стара, по-светло розовa и по-романтична (със флорален мотив като полата и силно подобен цвят) но мерси, мило ми стана от комплимента ти!

За тестери на Миша не бих разчитала, както казах брандът е среден сегмент, а изобилието от тестери е при скъпите. От тях съм намирала само за женшеновите им серии. Девойките в Азиатската тема биха дали най-адекватни съвети откъде си струва да се доставя до БГ, но само като пример давам този Ибей магазин (имат и отделен сайт), където аз си купувам сънскрийна на Миша по $17 вместо по 50+ лв.

Иваничка обаче ме вдъхнови днес! И затова ще и дам непоискан акъл, а тя ще ми прости, защото е бяла  и добра! И., твоята светла и нежна красота няма нужда от това черно! Сега ще погледна дали имам нещо по бордовете, в което те виждам, но полата е чудесна, стои ти добре, нo това черно ме измъчва! Не е за теб!
Според мен попадаш в една от тези групи, катo по-вероятно си в последната, но по снимка не трябва да се прави анализ както съм казвала 300 пъти:

Като цветове те виждам така:

Ако обичаш и ти отиват и ярки топли цветове има шанс да си и пролетен тип... за съжаление никога не се доверявам 100% на снимка.

Последна редакция: сб, 30 мар 2024, 13:30 от Agent Provocateur

# 1 899
  • София
To за спорта всичко е така...ама има една уловка ,че ако почнеш яко силови с цел шейпване и редукция на целулита скоро ще има плач щото тия мускули като набъбнат и станат на буци краката  и задържат вода и избутат целулита да стане очеизваден и ти си мислиш...майко мила ....Знам,че е направо анатема,обаче за сваляне на кг и намаляне на целулит по_малко силови,повече монотонно кардио...хехех не ме замеряйте с камъни Laughing

Хич не те замерям, пилче любимо. От силовите не мога да сваля хубаво килограми - най-много един, който е нагоре-надолу. Трия баджаците, задникът ми е като буца, не задържам вода и целулитът е като преди, но съм бабанка, което ми е трудно да преглътна. НО! Силата и усещането за тялото е съвсем друго, дори и леко по-тежичко с лекота правя КАРДИО неща - бягането се подобрява като усещане за сила в краката и задника, при танците не съм загубила пластичност, но по-лесно ми се получават някои движения, защото ползвам мускулите си за тях, при йога там където се изисква сила - също. Не мога да се гледам такава обемна, не мога и да си контролирам приема на калории кой знае колко, защото се уморявам, но в дългосрочен план силата на застаряващо тяло, обем и работа на мускулите са плюс. И единственият начин да съм наистина слаба е да се сдухам, депресирам и да си спра сама тока, което не е никак ок в контекста на хормони, които са като въртележка.

# 1 900
  • София
Иваничка обаче ме вдъхнови днес! И затова ще и давам непоискан акъл, а тя ще ми прости, защото е бяла  и добра! И., твоята светла и нежна красота няма нужда от това черно! Сега ще погледна дали имам нещо по бордовете, в което те виждам, но полата е чудесна, стои ти добре, н това черно ме измъчва! Не е за теб!
Изобщо няма какво да ти прощавам, това е единствената черна блуза в моя гардероб, имам 1-2 панталона за свят ден, ако се наложи, които не съм слагала с години. Единствено при обувки-ботуши имам 2-3 чифта черни, дори черно яке нямам. Изобщо не харесвам цвета! Вчера исках да си нося чорапогащника на точки и не успях да го съчетая с нищо друго освен тази блуза!
Скрит текст:
И за антипод ето как съм днес, полата, не е пола а са шорти и малко съм на ръба за облекло.

Харпи, ти ако си бабанка, аз съм сумист Simple Smile)

Агент сега видях снимките, определено си ми нацелила предпочитаните цветове, като може би по-често предпочитам тези за Summer Soft,  в есенните има повече кафяво-бежови нюанси които не харесвам чак толкова!

Последна редакция: пт, 29 мар 2024, 16:23 от Ivanichka

# 1 901
И мен ми трябва нещо за източване на водата, особено преди цикъл е ужас. В таблетите на Агент типичните диуретици - глухарче, магданоз, резене. Не знаех обаче, че и чимена /сминдуха има такова действие. Ще трабва да си забъркам и аз една такава съставка и да си пия отварата. Джинджифила бих могла да го добавя на прах? Thinking

Последна редакция: пт, 29 мар 2024, 16:22 от mimi.7299

# 1 902
И за антипод ето как съм днес, полата, не е пола а са шорти и малко съм на ръба за облекло.
....
А, това вече е друга работа! Много, много повече ти отива!

Да разбирам ли, че това са твои предпочитани цветове?

PS A, сега и аз вече те допрочетох, сек, имам още 10 мин време, ще добавя ако имам!

# 1 903
  • Бургас
Мими, не си взема един Флеър, ами с тия Шугъри се занимаваш.

Ал, полата е много хубава, всъщност и двете са хубави, радвам се, че се съгласи да я пробваш.Първата обаче подчертава талията, което за мен е голям плюс.Аз взех тази от Дика, тя си е класическа, но сега се изкушавам и за тази, явно ще ходя да меря, колкото и да не обичам.

Най-омразното ми от офисната работа беше подуването на корема и краката следобед, особено лятото.

Днес направих една баня, толкова горещо беше, че не устоях.

Последна редакция: пт, 29 мар 2024, 16:38 от Галчудо

# 1 904
За предотвратяване на отоци в краката, защото и работата ми е седяща, аз приемам Ентан, чиято основна съставка е проантоцианидин.

Общи условия

Активация на акаунт