Отговори
# 1 875
АнМари, аз също благодаря за споделеното. С интерес и удоволствие прочетох Hug

# 1 876
  • София
Аз минавам да кажа, че на мен всеки път ми препоръчват спорт, заедно с антицелулитни масажи/процедури. За първи път срещам мнение, че не се препоръчва. Ако много претренираш може и да има за ден задържане на вода в тъканите, но по принцип спортът и движението подпомагат лимфния отток (да не се бърка с оток), така че е строго препоръчително. Солено и сладко, много алкохо, това се забранява, защото се задържа вода от тези неща.
Копче, завиждам!
ПОлата на Зара е много хубава, но липсата на джоб, макар и един сериозно ми пречи да я харесам.

# 1 877

Мими ти чантата защо я върна? Нямах време и се бях натоварила с покупки, но ми се сториха добре направени, не погледнах дали са кожени.

Кожени са, качествени, меки. Но с този специфичен цвят като отпаднаха двете зелени рокли, за които ги планирах и тя няма да ми върши работа.
Копче, впечатлена съм от тази пищност и красота!
Лин, Лин, разтопи ми сърцето!

# 1 878
  • Пловдив
Ан Мари, адмирации! Чуден начин на живот! И кауза! (не разбрах къде си на снимката)
Дами, кой хотел ще препоръчате в Пловдив - Холидей Ин, Бест Уестърн, Гранд хотел или Хилтън. Гледам само пет френдли хотели.
Като че ли най-добрият избор е Double Tree на Хилтън. И като локация, и като обслужване бих заложила на него.

# 1 879
Ан Мари, благодаря за усещането, което ми даде споделеното от теб.
Аз се събудих от зимния си сън и трети ден си подреждам, и разчиствам терасата на покрива. Днес е неработен ден в 5.30 станах и до сега, пресявах цветя, подменях пръстта и подреждах саксии. Две торби с боклук изхвърлих, ръцете ми са ожулени, надрани, набодени и спешно се нуждая от нов маникюр и огромно количество крем. Не се научих да градинарствам с ръкавици. Но съм доволна от свършеното. Бамбуковите стени са ремонтирани и обновени, всички изсъхнали клончета и листа орязани, градинските мебели почистени и измити, възглавничките изпрани съхнат. Лятото може да идва. Следващата седмица температурите ще стигнат 26+ и много се надявам трайно да се стопли. Уморих се от ботуши, якета, шапки. Летния гардероб ще ревизирам по-нататък сега обикалям цветарските центрове за сезонни цветя - искам вербени, петунии, теменужки и всякакви цветни, които ми носят пролетно настроение.

# 1 880
  • France
Здравейте, мацоранки.

Много пишете, абсурд да успея да ви следя и срам, не срам, малко ви карам по диагонал. Но пък какъв късмет - видях снимките на АнМари. Heart Eyes Толкова ми липсва гмуркането. Дано в един момент пак да успеем да се организираме с ММ.
Тази сутрин си прибрах един колет, още не съм го отворила.

# 1 881
Последна поръчка от Беста…. остава ми само да чакам топлите дни

…. и едно колие с Детелина Ван Клийф 💎💎💎

# 1 882
Магни, аз пък без ръкавици не пипвам нищо в градината. Кожата ми е много суха и ако се поровя без ръкавици става като шкурка. Преди няколко години ми се появи екзема, личната лекарка ми забрани да работя без ръкавици и беше права, оттогава не съм имала проблеми.
И аз почивам днес, помотах се малко из градината, но предимно пих кафе и се радвах на цветята, мързеливо ми е днес.

# 1 883
Ан-Мари, работата ти е уникално интересна и полезна. Голяма красота са природата и нейните творения.

Копче, само по усмивката ти виждаме, че се наслаждаваш на мах в столицата на Бавария. Следващия път като отида ще посетя и Беста. Резиденцията е доста богата и внушителна. В предверието на театъра, изпробвахме акустиката.

Магни, прави коктейла и се излягай на шезлонга вече. Задължително като работя с пръст слагам ръкавици.

Последна редакция: сб, 30 мар 2024, 00:07 от Pink Dress

# 1 884
To за спорта всичко е така...ама има една уловка ,че ако почнеш яко силови с цел шейпване и редукция на целулита скоро ще има плач щото тия мускули като набъбнат и станат на буци краката  и задържат вода и избутат целулита да стане очеизваден и ти си мислиш...майко мила ....Знам,че е направо анатема,обаче за сваляне на кг и намаляне на целулит по_малко силови,повече монотонно кардио...хехех не ме замеряйте с камъни Laughing

# 1 885
  • Бургас/Пз
No frame bitch , Изобщо няма да те замеряме, защото си абсолютно права 🥰

Другата седмица и аз почвам 5 процедури лимфен дренаж на краката. От предменото взех да задържам вода и следобед съм с 1 номер по големи обувки 😒

Копче, беше ми интересно! Честити покупки и на теб и на ТМ Simple Smile

Ан Мари, в страхотни води плуваш . Изключително е красиво 😍

Макадамия , ще чакам всичко да покажеш 😘

Магни, и тук го дават лято тези дни, а другата седмица още повече Simple Smile

# 1 886
Ани и  аз в жегите задържам вода и ми трябват след обедната почивка по- големи обувки, нооооо - и преди съм споделяла - тинктурата от глухарче върши чудеса.
Взех си минерална слънцезащита за лице на Avene - някоя от вас дали я е ползвала

......като й видях цената онлайн ме блъсна главата - дадох почти двойно в аптеката Thinking

# 1 887
Linofrina, Копче 🌷🩷
Много красиво и вдъхновяващо.

Магни, като я накиприш покривната градина нали ще покажеш?

Макадамия, ти голям пазар направи, детелинката да ти е на късмет 🍀

Пепси и тя с една хубава бяла риза-рокля от БС, ще и пасне на сребърните обувки.

ето на Зара дънковата пола с дъгообразни тигели
Скрит текст:

и ето моята си, която ми е доста комфортна. Липсата на джоб е голям недостатък както Klemy отбеляза.
Скрит текст:

нищо не стана с поръчаната розова XS 😂
ето това дойде
Скрит текст:
и се смях на глас като се сетих за Karen и как би си застлала масата 😂
Почва да ме хваща съклет с тая пола.....

За да не си тръгна с празни ръце от Зара взех тениска със златно за свраки добре ще стои с разни летни поли, дънки и под сако /имам изкривяване, все гледам и мисля за по-офисен стил 🙃/ и един черен колан със златно

# 1 888
Оу, Ал, зимата и аз така се изплаших.Поръчах 2 панталона М, грабвам първия- брех, едва влизам.Напълняла съм, ок, ама чак да не мога са вляза.Поглеждам етикета М, поглеждам номера , зашит на панталона- S
Пффф…отдъхнах си.😂

# 1 889
Ал, много ми харесваш с дънковата пола с цепката, направо си wow  - както казваше един мой познат - Каква жена, какви крака  Heart Eyes.... и тениската е супер
То това ще ми е с покупките, ще направя една чистка на спортните дрехи и евентуално ще си взема 2- 3 къси клина и 2-3 спортни блузки .....

Общи условия

Активация на акаунт