Отговори
# 1 860
Ан Мари, благодаря за всичко в скрит текст! Много интересно и обогатяващо.

Хубав, слънчев и стилен ден пожелавам на всички.
Май трябва да вадим летните дрехи.

# 1 861
Агент, естествено, че не вярвам! Аз ако вярвах ...щях да бъда по усърдна. Wink Но определено има полза, която виждам на твоята нежна кожа!
Ани, мерси, ще се възползвам, когато му дойде времето! Hug
Ан Мари, много интересно.В момента ще участвам в нещо подобно с Института по океанология, Варна, но с цистозирата, която естесвено не е толкова интересна Wink Ще се окажем колеги май! Wink Днес ще проверя включени ли са твоите видове в CITES.
Кло, тези уши ме дразнят на чантата, няма ли как да ги махнеш!
Искрено завидях на Копче, и не заради Бест Сикрет и торбите! Heart
Утре съм в Турция, ще сменям пръстена, крачетата, с които е захванат камъка ми закачат...лошо изпълнение лошо, Гърците са по добри! Обещавам да не ям катмер! Wink

Последна редакция: пт, 29 мар 2024, 08:40 от mimi.7299

# 1 862
Ан-мари, изключително интересно е това, което разказа и показа.Успех на проекта.
Обезателно ще разказваш за акулите/ тъкмо на 100% да затвърдя, че няма да се гмурна никога!😀
Ако знаех колко
ще са модерни миди и макси дънкови поли, щях да си пазя моите, имах много и различни.😅

Последна редакция: пт, 29 мар 2024, 11:02 от ДХ3

# 1 863
  • Бургас
Ал, и на мен ще ми е интересно да видя полата на живо, ако ти се мери -за нас Smiley

Ан-Мари, не само, че живееш и работиш на интересно място, но и допринасяш за благото на природата, което предполагам носи голямо удовлетворение.Иначе не знам дали е лесно да си постоянно във и под вода.

# 1 864
  • София
Ауууу, Копче, това магазина на Бест Сикрет ли е?? Разказвай 🥰
Да, Ани! Simple Smile
Нямаше как да оставя нещата на случайността! Тук съм разказала повече за магазина. Кожено яке за мен и 3 за ММ! Simple Smile Нито ми трябваше, нито имах нужда! Харесахме го и двамата и го взех!

Ето го в онлайна моето и цена на етикет в магазина:
Скрит текст:

Цената в магазина за мъжките якета беше наистина близка до подарък. За Великден имаше отделно 15% на всичко. Исках най- много чантата на Кочинел в цвят mauvi,  който в онлайна се изчерпа, а на място ми приседна! Чантите на МК не ги видях, изобщо! Дори в Outlet зоната.
Едвам измъкнах ММ от магазина! Ужас! То бяха face time обаждания до синът ми в София, за съвети, пък да му показваме якета и за него! Цирк! Накрая исках да си тръгна с 200, а ММ - 4 то  кожено яке мери отново!  Sweat Smile
В крайна сметка 4 кожени якета взехме. 3 за него и 1 за мен. Laughing

# 1 865
Ан Мари, с голямо удоволствие прочетох 🌷Замислих се за формите в природата и как всичко е математика - и в гората, и в морето.
За акулите с интерес ще те слушам, а и за всичко което се сетиш.
Сетих си, че едно лято доста командировки имахме и си разменяхме Морска книга, https://janet45.com/p/5914-морска-книга.

Копче честито яке!

Галдучо, Cloè, ще потърся полата и ще я пробвам и снимам. По някое време днес ще мина през Зара.

На Либескенд ме изкушава голяма светла Croco чанта за лятото, но ще гледам да се въздържа, че и без това нося работно три чанти - маслина, сламена с черно и хортензия синьо.

ДХЗ, има изобилие от дънкови поли 🙂

# 1 866
Всеки следващ ден тук е по-интересен и разнообразен от предишния, но за жалост ваканцията е към своя край.
След катеренето на баири вчера, беше много релаксиращо да поседна на плажа и да топна крачета в морето.
Скрит текст:

Al, имам голяма , зелена кроко чанта на марката. Много си я харесвам.
Видях и красиви корали, а останалото ще изчета с кафето.

# 1 867
Ан Мари, с удоволствие прочетох и аз. Снимките от "разсадника" ме удивиха, не съм си представяла, че така се прави.
Цялото място изглежда много екзотично и същевременно спокойно и приятно.
Островите са ми слабост, откакто като дете четях с фенерче под юргана през зимните нощи "Пипи Дългото чорапче" и мечтаех за остров Корекорудут и перлена огърлица! Blush
Обичам и бижута с корали, което май не е никак еко, но пристрастията ми са създадени отдавна, преди изобщо да се говори за проблем и компенсирам с пестене на вода, ток и препарати, ревностно рециклиране и доколкото мога - внимателно пазаруване. Проблемът с опаковките си остава до голяма степен, за много малък сегмент продукти се предлагат пълнители, но правя каквото мога.
Дънкови поли имам запазени в гардероба две. Много рядко съм ги обличала, просто за мен са неудобна дреха. И двете са под коляното. Едната се набира нагоре, а другата е с копчета и неприятно плющи при ходене.
Вчера минах покрай Дафне, ей така да погледна набързо и да си кажа, харесах си няколко неща. Материите не бяха зле на вид-предимно вискоза, но хубаво ушити. Щях да кача една пола, която ми допадна, но снимките на сайта им са лоши, а полата е кошмарно съчетана и като цветове, и като пропорции. Joy
Мими ти чантата защо я върна? Нямах време и се бях натоварила с покупки, но ми се сториха добре направени, не погледнах дали са кожени.
Прекрасен ден на всички!

Последна редакция: пт, 29 мар 2024, 23:20 от silver pearl

# 1 868
  • тук-там
Ан Мари, адмирации! Чуден начин на живот! И кауза! (не разбрах къде си на снимката)
Дами, кой хотел ще препоръчате в Пловдив - Холидей Ин, Бест Уестърн, Гранд хотел или Хилтън. Гледам само пет френдли хотели.

# 1 869
  • София
Ооо, Ан-Мари, уникални неща си показала! Невероятно интересно ни е всичко това! Самият факт, че вършиш всичко това в подводна среда е дъхоспиращо!!!! Heart Eyes
Чувството ти за хумор също ми харесва много!
Как опазваш косата си, обаче ми е интересно? Виждам, че тя е винаги в директен контакт със солената вода.

Малко култура от вчерашният ден, след шопинга в Беста! Nerd

Показвам малко от Двореца -Музеят на Резиденцията. Много, много съм впечатлена! Почти колкото от Версай! Тура е с продължителност поне 2 часа, като това не включва Съкровищницата и Театъра към Резиденцията.
Проследява историята на фамилията Вителсбах. От времето им като Херцози, князе и крале на Бавария.

Скрит текст:

Църквата е част от обиколката на Резиденцията, където от покоите си кралските величия са преминавали директно по коридорите към нея, с за простолюдието си има отделен външен вход

Последна редакция: сб, 30 мар 2024, 09:30 от kopche

# 1 870
  • София
Ан Мари, адмирации! Чуден начин на живот! И кауза! (не разбрах къде си на снимката)
Дами, кой хотел ще препоръчате в Пловдив - Холидей Ин, Бест Уестърн, Гранд хотел или Хилтън. Гледам само пет френдли хотели.

Миналата седмица бях в Империал. Пет френдли е.
Не е върхът на бора, но не е и никак лош.
Не знам дали локацията те устройва.

АнМари, бих чела още по темата.

# 1 871
Бях скоро в Гранд хотел- удобна локация, но вътре е доста…посредствен.Бил е хубав в миналото, сега поизлъскан, но типичен бг.интериор вътре, не е модерен.Големи стаи.
Закуската беше супер.
Копче, страхотни снимки!!!

Последна редакция: пт, 29 мар 2024, 09:47 от ДХ3

# 1 872
  • тук-там
Змия, благодаря! Да не приемат само малки кучета?

# 1 873
  • София
Змия, благодаря! Да не приемат само малки кучета?

Не съм сигурна. В офертата им пишеше само каква е цената за настаняване на домашен любимец, не пишеше нищо за размер.

# 1 874
  • София
Ан-Мари, морскоделски труд! Не очаквах да е толкова добре планирана и осъществявана тази дейност! Благодаря ти, че ни разказа и снимки показа.

Кло, чантата е страхотна!

Белите дънки ще ги мисля след като си купя раница за трейл бягане. Мъка ми е колко струват и дали и да харесам някоя ще ми е удобна. Ще пада обикаляне по магазините и мерене!

Общи условия

Активация на акаунт