Отговори
# 1 995
Честит юбилей, Лейди!

ЧеКа, по вашите ширини ще оцелея максимум седмица Simple Smile

Ан Мари, чакам с нетърпение за костенурките. Беше споменала, че ще има и случка с акули.

Исках да ви покажа снимки на вкусотии, но всяка от тях е над 5МВ и не мога да прикача.

За почитателите на Лондон открих нещо в телефона си. Предпочитам да виждам британската столица само по този начин 🤭 Биг Бен и Тауър Бридж се разпознават на оригинала. За жалост форумът мачка снимките.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 30 мар 2024, 21:55 от Linofrina

# 1 996
Ан-мари, много екзотично и интересно! Разказвай и показвай още.

Ани, за лято се смятат юли и август. Температурите могат да стигнат до 20-25 градуса, но за кратко. Средната е около 10-15 градуса,

Замислила съм се за няколко дни в Рейкявик в края на Ноември. Дали е добра идея?

# 1 997
Да си дойдем на думата! Wink

# 1 998
Мимиии…майкоууу!!!

# 1 999
  • Sofia
Лейди, честита да си! Жива и здрава бъди, останалото е въпрос на време.
Ан Мари, искаме блог задължително!
Мими, ти не отиде ли за пръстена 😂

# 2 000
Мими, ти не отиде ли за пръстена 😂
За него, де! 🤣

# 2 001
  • тук-там
Лейди, да си честита и благословена!
Ан Мари, много благодаря за отделеното време да ни въведеш в твоя свят!

# 2 002
Честита да си Лейди, още дълги години да празнуваш в здраве и щастие!

# 2 003
  • София
Лейди, честита бъди! Усмихната, обичана и здрава 🌺

# 2 004
Лейди, честит юбилей!
Бутонът "полезно" за пореден ден ме саботира.
Втората серия от морските разкази ми беше много интерена.
Храната, която сте показали ме кара да се облизвам.
Копче, впечатли ме бройката якета за ТМ.

# 2 005
Всичко зимно изпрах или дадох на химическо. Съседите питаха да не би да се изнасяме.
Открих едни чисто нови сникърси, от Манговците, идея нямам кога съм ги поръчала. Мисля обаче да ги нося, и то още понеделник

# 2 006
Лейди Брин, честита да си! Бъди жива, здрава, щастлива, обичана, заобиколена от любимите си хора! Heart

Защо кашкавал - турист?
И вече съм ти последовател и в Medium Blush

Добре дошла, Нели! Hug

Галчудо, не съм се сетила да питам двете ми шивачки дали са завършили Техникума по Облекло във Варна. Едната шие дрехите на операта и театъра между впрочем.
В момента съм намерила още една млада, доста креативна и изумително талантлива дизайнерка, завършила моден дизайн в ВСУ.
Ето последното й творение, с което българка е спечелила титлата TCP Мисис Елит Европа 2023 в най-големия европейски конкурс за красота и следващата й стъпка е да представи България на конкурс Мис Свят в Атланта! Идеята за роклята е на самата участничка като самата рокля да е грандиозно голяма в семпъл цвят и по нея да контрастират червени рози... разказващи за българската роза 🌹

Смятам да ѝ се доверя да ми ушие ето тази рокля на Luisa Spagnoli

но за сега не откривам същия цвят. Намерих тези, като още не съм ходила до магазина да ги пипна.

Благодаря ви, Агент, Чека! Да имам и аз нещо монохромно и базово в гардероба си.

Brand New Day, синия костюм е много хубав, явно това синьо се завръща. Взе ли го?

Копче, показа им на тези германци стил, те пък те почерпиха с техните изкушения.

Миме, Миме, сега пък кюнефе?! Ми нали...? И там изкушения дебнат..JoyJoy Hug  ДХЗ, молА те да отвърнеш поглед Kissing Heart Joy
С двата чифта очила си топ.

Ани, марката на якето ще го запомня само, че не ми е зимни якета да купувам сега, нищо че точно сега е най-изгодно, но и мой номер няма.
Голи рамене, ще покажа с друг модел. Kissing Heart
Отново си била с красив аутфит снощи. Ленения костюм и чантата на Зарена са точно един за друг.

Марджи, това съм решила да правя утре - пране и зазимяване на дрехи, пране на сникърси и т.н.
Хубави бързоходки си открила.

Последна редакция: нд, 31 мар 2024, 13:20 от Pink Dress

# 2 007
Brand New Day, синия костюм е много хубав, явно това синьо се завръща. Взе ли го?
Ще помисля малко, защото панталонът ми е доста широк в талията и трябва да търся къде да ми го стеснят, без да му прецакат линията. Сакото най-вероятно ще взема, много приятна кройка и цвят, нищо, че материята е моя кошмар (лен и вискоза).Joy

Честит юбилей, Лейди Брин! Flowers Bouquet

# 2 008
  • В полите на Пирин планина
Благодаря още веднъж на всички 💓💓💓

Пинки, писах, че съм 'кашкавал' турист, защото не съм добра по катеренето 😁😁😁
Благодаря ти за Медиум. 💓

Brand, забравих да кажа че сакото ти стои много хубаво.

# 2 009
Lady Brine,
Честита да си! Жива и здрава! 💐
Снимката изпуснах, сигурна съм че си била с рокля и все така прекрасна.

Пинк Дрес, не взех от големите цветни очила, защото и при мен лягат на скулите и като ги понося ми остават черти.

Лен и вискоза е перфектно /за синьото сако на Brand New Day говоря/. Ми така де, всички да сме поизмачкани лятото 😂, няма само аз да ходя все едни съм спала с роклята преди да излезна 🙃
/но пък комфорта от естествени материи е несравним./

ММ сутринта ме гледа пред гардеробчето ми и отбеляза, че много хубави неща съм си взела и съм повече от готова за пролет/лято 😂 т.е. отдалече ме почва.

Мими, тия кестени си ги представих как точно ги ям. Умирам си за печени кестени.

Пинк Дрес, светло синята змия ми харесва много за рокля 🩵 И Мими си я представих с рокля до коляното от същия плат.

Чека, много красив Севера 🤍
 В минал живот там съм живяла....

Cloè, безсрамница такава 😂 шегувам се
Не се чувствам комфортно с големи цепки, виж с къса рокля за нощен клуб бях ок до преди 5-6, абе май повече години станаха 😂 ма и с нея не сядах 😂

Ан Мари, чакам за костенурките ❤️

И аз като Mariat се впечатлих от бройката якета на М на Копче

Neliway, благодаря, днес ще ходя да ги питам и ако има и става работата, ще си взема тези
Скрит текст:
а вчера точно при тях беше промоцията 2 чифта на цената на един/по-скъпия/ и си взех тези
Скрит текст:
фешън са

Общи условия

Активация на акаунт