Отговори
# 2 070
# 2 071
  • France
Честит рожден ден на Копче Flowers Hibiscus

Чудни колани, очите ми останаха в тях

Черния ще ходи страхотно на бежова, свободно падаща рокля.

# 2 072
Не е налична. Но ти ще ми я намериш, знам. Heart

# 2 073
Аз в виждам налична във всички размери. Кой искаш?

# 2 074

S, но как ще ми я пратиш? ММ я намери току що в али, но явно само снимката е същата защото в ревютата вътре е бяла материята.

# 2 075
Чета ви на бързо, но ще се върна да прочета подробно.
Ако сте изтопосани само в смешките сте късметлийки. Само мога да си представя къде хвърчат снимки, които слагате. 😔

Ех, рокля на цветя нямам. Ще седя на съседната маса, ако дрескода е “рокля на цветя” 🤣🤣🤣

Аз съм се заканила, че ще купувам само неща, които предизвикват реакция “Уау” дали много ще ми хареса, дали път много ще ми е удобна.
Дрехи, обувки  от типа “ става “ няма да купувам. 😄

# 2 076
Скрит текст:
quote author=G&B link=topic=1636533.msg47828325#msg47828325 date=1711902327]

S, но как ще ми я пратиш? ММ я намери току що в али, но явно само снимката е същата защото в ревютата вътре е бяла материята.
[/quote]
Поръчах я. Ще я доставят до 2 седмици. После ще се разберем за останалото. Нали не ти е спешна?

# 2 077
Силата на форума е голяма!
Затова го харесвам. Защото има много добри и стойностни хора.
Дали за рокля, дали за нещо друго...
Е, другите хора няма да коментирам...

# 2 078
G&B, Heart минавам на лични да питам мога ли веднага да ти я револютна или как? Не е спешна, но твоето желание да ме зарадваш, ме развълнува.

# 2 079
  • Велико Търново
Philomena, жесток цвят!
Със здраве си носи покукпите!

Агент, има вероятност моята Божидара да е в Бостън през лятото.Като стане сигурно ще пиша.

Силата на форума е голяма!
Затова го харесвам. Защото има много добри и стойностни хора.
Дали за рокля, дали за нещо друго...
Е, другите хора няма да коментирам...

Преди години тук имаше тема "Мързеливи красТавици" и аз пишех в нея.Беше като тази.Една приятелка ми звъни и казва, че си е харесала риза на М.Д, във Варна, обаче я има само на витрината и не могат да я смъкнат.Просто написах в темата, че ми трябва такава риза и на другия ден беше при мен в Търново.Дори не знаех зад профила кой се крие.Ризата тогава струваше 150 лв. и момичето я купи, изпрати и т.н.Много големи приятелства имам от тук, че съм луда на тема подредба и килограми е факт.

Последна редакция: пн, 01 апр 2024, 06:13 от siska79

# 2 080
  • France
Мерси Blush най съм доволна, че всичко (освен раираната блузка) е от поне 50% естествена материя. Имам чувството, че с годините все повече не понасям изкуственото.

# 2 081
  • София
И аз уж се заричам, че вече няма да купувам компромисни неща.
Имам няколко рокли на цветя, ако съм тук за сбирката - идвам.
Принтове на дребни елементи не харесвам за мен. Отиват ми големи. Нооо имам и такава рокля. Естествено.
Есприт.

# 2 082
Оххх, изчетох ви на диагонал.Гроги съм и едва гледам.Днес яко търкане. на прозорци след ремонт, немити преди това от памтивека.Такова ми се таковата.Отхвърлила съм 6 от 16бр.-найс, а 😂.
Има още месец гърч и приключваме( надявам се).
За среща съм за- но другия уикенд няма да мога.Ако петъчно нещо ме бройте.

# 2 083
И моите рокли се оказа, че са на цветя повечето:blush:
тази ми е много любима, даже имам още две, същият модел но в други разцветки

# 2 084
Рокли на цветя не обичам, ни на дребни, ни на едри! Но за срещата съм подготвена! Wink Знаете, синята Зара! 🤣
Ох, така добре се разсеях и отпочинах този уикенд!

Силвър, катмер в Пв не съм яла, но това на снимката е далеч от оригинала. Прилича ми на вита баница?🤔

В момента гледам филм, за който с една колежка бяхме част от консултантите, не съм очаквала, че ще сътворят такава боза. Добре, че хората не знаят...! 🥴 Нямам сили да го догледам...и за пореден път се заклевам наши продукции да не гледам.
ПП Забравих да пиша, че синята рокля на Карън е БОЖЕСТВЕНА! Heart Eyes

Последна редакция: нд, 31 мар 2024, 22:43 от mimi.7299

Общи условия

Активация на акаунт