Отговори
# 2 085
Неудобни обувки не нося за нищо на света, мина ми времето да съм млада и глупава.

Бях обещала да пиша като тествам този продукт. Хубав е, но леко го "усещам" след като намажа. Не знам как да обясня, когато се намажа с нощния крем усещането е приятно и леко, а след този някак стяга. Не дразни, не е неприятно в никакъв случай. Понеже е мини опаковка, не мога да кажа нищо за реалния ефект от него.

# 2 086
  • Велико Търново
Този е нощен, нали/на снимката/?
Дневният да не би да е с лифтинг ефект?
Нощните кремове са богати и подхранващи.

# 2 087
Нощен да, но в серията си има и нормален нощен крем, това е нещо допълнително.

# 2 088
Единия вид е стягащ крем и вероятно затова е такова усещането, но не е нощен
https://makeup.bg/product/509041/
А нощният е показаният на снимката ви
https://makeup.bg/product/509031/?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwk6S … pQQIaAltYEALw_wcB
Като кремове за лицето, серията има само един нощен, един дневен и един стягащ крем.

# 2 089
  • Пловдив
Честит нов пролетен месец, момичета! Днес при нас обещава да е много топло и съм така.  Знам, че обувките не са подходящи, но лоуфърите не са моите. Пък и нали и аз вече съм в групата на неносещите неудобни обувки.

Последна редакция: пн, 01 апр 2024, 19:47 от daskal77

# 2 090
  • София
Добро утро,

Лейди, Копче, живи и здрави да сте. Само хубави неща да ви предстоят.

Този уикенд и аз се изгърбих от домакинска работа. Пералнята и сушилнята не са спирали изобщо.
Открих отдавна забравени чисто нови ленени чаршафи.
Изхвърлих няколко торби с дрехи, приготвих и чували с дрехи за един старчески дом.
До прозорците не смогнах да стигна.

Успешна седмица на всички.

# 2 091
Красиви дами, след като споменахте, че цветя по дрехите са актуални (а и аз самата ги виждам), изрових кутията с моите. Купувани преди неизвестен брой години + 1 шито. Знам, че сега масово се носят големи и ще ми ушият. Но все пак, става ли и някое от тези?

# 2 092
  • София/Севлиево
Все не ми остава време за една от най-любимите ми теми.Но сега покрай последните няколко дни, които са си направо летни при нас,започнах да се чудя какво ново да си взема.То пък цветята били актуални,а аз имам доста неща на цветя(и все към такива ме влече).

# 2 093
Добро утро от моята градинка, на която днес най-накрая ще обърна внимание:

Последна редакция: пн, 01 апр 2024, 22:09 от ДХ3

# 2 094
Чудна ти е градинката ДХ3. Аз си нямам засега, но се опитвам да постигна усещане за градина на терасата Simple Smile. Вчера денят ми мина в пресаждане, торене, пръкане, пренасяне  на саксии и сандъчета на летните им места...
Рошличката, харесват ми тъмносиньото и цикламеното (първите 2 на втори ред), сивото на трети и последното бяло на 4-ти ред.

# 2 095
Розовото цвете в средата много ми хареса, ако това му е реалният цвят. Комбинацията с тъмно синьото до него е чудна.
Последните три дни обръщах внимание на градината, днес едва се придвижвам, всичко ме боли. Това не би ме спряло, но за щастие днес вали, така че ще обърна внимание на себе си Grinning  Отдавна искам да си омажа косата с кокосово масло, но все не ми се започва, защото е голяма мацаница. Днес ще бъде.

# 2 096
Аз съм разглобена, ама нямам избор.Горката ми градинка, все нямам време за нея, разбирам защо хората наемат градинари 😀
Навън е приказно време, жалко, че ще е само днес така топло.Да се надяваме април и май да са си пролетни, а юни да се затопли.Не смея да прибирам зимните Simple Smile))

# 2 097
Изпуснах всички... Ама много пишете, аз градинарствах на балкона, мъжа ми покрай блока... Преподредихме на девойката гардероба с изнасяне на малки дрехи, после моя (частично), после обувки... Вчерта ходихме на концерт във военния клуб Simple Smile

За роклите на цветя: Както знаете имам много и всякакви, все на цветя Wink някои с гюлчета (както казва колежката в стаята ми), други по-абстрактни. Днес съм с риза на "гюлчета", не са розички, ама пак така ги категоризира колежката сутринта.

Да са здрави и щастливи рожденичките!

ПП: Вчера вечер видях една витрина с блуза и пола и си помислих "Аууу, точно за Ал е!!!" Ама не щракнах, че даваха зор да се качвам в колата... Лилаво-цикламена блуза без ръкав (с покрито рамо, леко паднало) и пола в същия цвят и маслено зелено... Търся магазина по място, ако мога да ви покажа Simple Smile

ПП2: Ей това е (четвъртата снимка, блузата не е това и цвета доста лъже Thinking)
https://www.aninamontanari.com/bg/galeriq/aktualni-kolekcii
https://www.facebook.com/aninamontanari/?locale=bg_BG

Последна редакция: пн, 01 апр 2024, 11:46 от peneva_a

# 2 098
Добро утро и прекрасна седмица на всички! Чета ви, но не ми остава време да пиша. Да са честити празнуващите, които изтървах да поздравя навреме! Няма да ми стигне деня да изкоментирам всички.
ДХЗ, чудесна градинка. Аз се чудя как да накарам ММ да слезне да окоси и да напръска за кърлежи, че да започна да се занимавам и там с по нещо дребно..
За цветята по дрехите съвет не мога да дам, не ги обичам тези елементи особено много, но като видя добре съчетана дама с цвете й се радвам.

Мернах една слънцезащита на Авен тук и я поръчах, да видя дали ще ми пасне на кожата. Опитах с 2 на La roche, но ми тежат на кожата и не са ми приятни. Иначе временно смених кремовете с медицински (пак на La roche), заради сериозно акне, което не знам от какво се получи, но вече е на път да се оправи..

Иначе и аз мисля да спра с покупките, защото попрекалих, няма място в гардероба вече и ме е срам от ММ, който щастливо носи дрехи на по 6-7 години и не помисля за нови.

# 2 099
  • София
Честит нов месец дами!
Да сме слънчеви,усмихнати и с желание за стил!
Много сте изписали, много.Изпуснах ви два дена и 110+ отговора.Признавам малко по диагонал минах,затова няма да коментирам.
Lady Brine честит юбилей!
Kopche честит рожден ден!
Бъдете здрави и щастливи момичета!
От миналата седмица не мога да стигна до магазин,от който си пазарувам.Знам,че има нова стока и докато се занеса няма да има размери.
Хубава седмица!

Общи условия

Активация на акаунт