Отговори
# 2 100
Гюловете на Пенева много ми допадат. Също така забелязвам, че са "фрезави", както казваше майката на Пенева. Дано не се лъжа и моля за извинение, ако съм объркала дамите.

# 2 101
Майката на колежката с "гюлчетата" Smiling ImpSatisfied

# 2 102
Ризата на Пенева е прекрасна, веднага се обличам в такава ако ми падне, опс....забравих.
Вчера си обещах тържествено нищо ново Joy
Пенева, много мило, че си се сетила за мен Hug

Рошличката, от цветята бих носила почти всички (на колан, рокля) след подстригване на перата
не ми допадат горен ред двете в ляво и най-долен ред дясно бялото цвете
Най-много ми харесва сивото и черното цвете на трети ред Flowers Hibiscus

ДХЗ, красиво Heart Eyes

Сутринта излезнах с тънка рокля и кожено яке, преди малко се показах - ами вече е само за по рокля и сандали

# 2 103
  • тук-там
Честит цветен и пълен с хубавини Април:

# 2 104
Съвсем изпуснах чата, но не искам да пропусна рожденичките ни Heart
Lady Brine, честит юбилей, мечтай и сбъдвай!
Kopche, все на прекрасни места в любима компания да те заварват рождените ти дни Blush

Много обичам флорални мотиви, пък нека са гюлчета Grinning

# 2 105
Еха, каква радост за очите си имаш ДХЗ! Flowers Deciduous Tree Hug Как се казва дръвчето?

Завиждам ви благородно, всички живеете в къщи. Аз понеже в апартамент, вчера измих външната тераса. За пресяване и прекопаване нямам нищо. Дрехи не съм разчиствала, изпрах три чифта сникърси и няколко деликатни дрехи на ръка.

Рошличка, бих носила всичко от 2-ри и 3-ти ред, нестандартната бяла роза от последния ред.

Сутринта излезнах с тънка рокля и кожено яке, преди малко се показах - ами вече е само за по рокля и сандали

Днес съм по тениска с къс ръкав, сако и дънки + конвърски.
Дори и корсажа съм махнала.

Пожелавам топъл и зареждащ с положителни емоции месец на всички!

Ако сте изтопосани само в смешките сте късметлийки. Само мога да си представя къде хвърчат снимки, които слагате. 😔

Олее, Клое! Замисли ме, ще пиша на модератор да ми изтрие фотосите. Ще взема пример от Ал.

Пенева, хареса ми цветния десен, много нежен.

# 2 106
Тази пролетна тема се пише с бясна скорост....няма изчитане... Grinning, а и време нямам за включване...

Здраве и любов за всички празнували през последните дни, и специално за Лейди Брин за юбилея Champagne ...Преди две седмици и аз добавих година ...Избрах да  го отпразнуваме във Венеция ...макар да е изтъркана и клиширана дестинация, си изкарахме страхотно, а и времето беше с нас....въпреки първоначално кофти прогноза ....
И понеже темата е за стил слагам един стилен господин, който пазаруваше в луксозния Fondaco dei Tedeschi...

И аз имам няколко рокли на цветя...може да ги сложа в следващите дни...

Радвам се, че Pink Dress e отново в темата...

Хубав април на всички!

# 2 107
  • София

Копче, наборе, честит празник днес / надявам се не греша /, жива, здрава и щастлива бъди и продължавай да пътешестваш все така! 🌷Страхотни сте с Г-н Копче!
Много благодаря! Simple Smile На 49 станах, да! Birthday

Сбогувахме се предната вечер ( след 16км навъртяни в обикаляне из града) с Нюрнберг

Благодаря ви на всички, момичета за пожеланията и хубавите думи! Направихте денят ми още по-хубав! Kiss Hug
А, той ...започна с полета от Нюрнберг за София, премина през фитнеса ми (да! на рожденият ми ден Hands Muscle ) следобед (задължително беше след тоз гурме туризъм и бироподаване Grinning)

и ...завърши в компанията на най-скъпите ми хора! Heart Eyes

Последна редакция: пн, 01 апр 2024, 22:05 от kopche

# 2 108
Честити да са всички празнуващи/ли!
Положителни емоции и хубави спомени!

# 2 109
Копче, много си хубава, цялото ви семейство е прекрасно!
Пинки, това са магнолии, обожавам ги, третата още ще е разцъфтяла
Myz., великолепие.Искам една бяла магнолия аз, една жълта също.

# 2 110
Cloè,  ти нали имаш розова Zara пола с цвете?Каква съседна маса? 😘

Копче, много ти отива роклята 🌸🐆

Не ми хареса ризата на К.Фешън - памука е евтин, кройката е странна - къса и широка, като отворих кутията ме лъхна миризма на риба, дали от плата или опаковката не знам. Опаковах и върнах.

Ризата с целувките на Зара е намалена в момента 💋 материята е много комфортна вискоза, ще я изпера на ръка за всеки случай, да не стане като за котката
https://www.zara.com/bg/en/zw-collection-slim-fit-printed-shirt- … html?v1=330000120

# 2 111
  • София
Иначе временно смених кремовете с медицински (пак на La roche), заради сериозно акне, което не знам от какво се получи, но вече е на път да се оправи..

От хормоните се получава в тази възраст. Много е досадно.

Показаните магнолии са много хубави. Хубав да е новият месец и за вас, и за обичаните ви!

Не понасям да нося дрехи на цветя. Имам една рокля с такива, но нея си я харесвам. Ако се видим, тя ще бъде облечена.

# 2 112
  • София
Kopche, чудесно сте цялото семейство!
Днес, понеже ме подсетихте, с роклята на дребни цветчета. Топло ми беше и така даже, няма подплата.

# 2 113
  • София
Ох колко много ми се събра пак:))
Лейди и Копче, честити юбилей и рожден ден, много здраве и късмет!
Лейди, мернах те и като кашкавал турист и като празнуваща - много си добре, само аз лично за туризъм предпочитам доста по-удобни и спортни дрехи.
Pink dress, ти не че ме питаш, ама съм си в групата тук де - 40+ (тая година правя 43)
Ани, мерси за препоръката за обувките - това ми е една от болните теми - с много малкък номер съм и съответно лоуфъри изобщо няма като за мен. А в последно време ходя много повече пеша ( и взех да си щадя краката, че да мога и да тичам) и почти избягвам токчетата и съм  или на равно или максимум някаква лека платформа. Вчера си намерих едни обувки, които може би повече щяха да паснат на тъмния тоалет, ама не се бях сетила за тях Simple Smile))
Скрит текст:

Ох имам май поне 10-тина рокли на цветя:)), а днес и аз като Пенева съм с блуза на китки, но не сме се наговаряли:)
 Сутринта излезнах с кожено яке и се попотих, сега излизам в обедна почивка по риза, то май и за нея ще е топло даже, съжалявам че не съм като Клеми по рокля Simple Smile

# 2 114
Копче, прекрасна рокля имаш, прекрасна усмивка имаш и два пъти повече прекрасно семейство имаш!

Роклята от къде е?

Оо, Кативита, благодаря! Hug Heart И ти се губиш нещо.

Дойдоха вторите лоуфъри.

И на живо

Не са от най-леките, но мисля че ще се справя. Щеше ми се езика да да е дълъг с поне още сантим - два, но пък трудно ще ги обувам. Леко им се гъне кожата дори и в състояние на покой. Не съм с подходящи чорапи в момента, но няма как да ги обуя на босо. Какво мислите, да ги оставя или да търся други? Онзи ден в Масимо Зарди в мола имаше супер олекотени лоуфъри, но в черно, пък ми се ще повече да са бели или бежови. Нямах време да пробвам, че бързах за кинопрожекция.

Клеми, хубава си и в червено.
Колко е хубаво като наизвадим роклите...

Последна редакция: пн, 01 апр 2024, 16:25 от Pink Dress

Общи условия

Активация на акаунт