Отговори
# 2 010
  • В полите на Пирин планина
Благодаря, Ал, бях с новата ми рокля от Дафне, която ми беше 'цветето' за 8ми март, т.е. рокля на цветя, вместо цвете, както каза ММ. 😎

# 2 011
  • Sofia
И аз ходя с омачкани ленени рокли, не си сама, Ал. Grinning
Искам да си купя тази, продава се в САЩ, шие се от бг фирма, която обаче няма магазин у нас. Rolling Eyes

# 2 012
Много обичам рокли на цветя, особено на големи, пищни цветя 🌺🌼🌸
Имам една ретро копринена рокля на мини цветенца и малко-малко се чувствам и аз ретро в нея.

Я да ви питам прекрасни момичета, как намирате този десен?
Скрит текст:

Карен, бих им се обадила по телефона.
Красива рокля, цвета и плата я правят (е, и бюст трябва Wink

ЧРД на Копче 💐
Жива и здрава! Хубав празник!

# 2 013
Лейди, честит юбилей на патерици- жива и здрава бъди🌷
Копче, наборе, честит празник днес / надявам се не греша /, жива, здрава и щастлива бъди и продължавай да пътешестваш все така! 🌷Страхотни сте с Г-н Копче!
Само снимки на Копче видях и на лакомства разни/ това ми напомня колко съм гладна  /
Вчера от обяд до 22 часа разчиствах един гардероб на мама, леле хора, наистина не купувайте и не се презапасявайте с дрехи- изхвърлила съм над 25 чувала с дрехи и бельо, като половината бяха нови, с етикетите. Направо дреха и чаршаф  не искам да виждам, а платове, майчице колко платове - не е истина ….Имам още един гардероб и 4,5 шкафа, но просто нямам сили- при всекидневното ми трениране такава мускулна треска имам сега, че направо не мога да се разгъна. Вчера цял ден изкарах на една зелена салата с цвекло, просто нямах време, даже от умора не можах да спя добре.
Тази година наистина ще нося само мега удобни дрехи и обувки, достатъчно дискомфорт съм си причинила през годините.
Като направя изследванията, ще видим дали не съм “предобрила” манджата с колагена, но есента като давах кръв за мама, показателите ми бяха перфектни, надявам се и сега да е така.
Днес си обещавам цял ден да.мързелувам, вчера направо си спрях тока….
Хубаво и слънчево да ви е днес и в очите, и в душите! 😊🤗

Карен, страхотна рокля…. и аз искам такава.
Ал, за бюста хората сутиени са измислили…😁 Такъв десен на ситни цветчета не е моят, и аз обичам едри цветя или точки.

Последна редакция: нд, 31 мар 2024, 10:26 от macadamia

# 2 014
  • Бургас/Пз
Ал, сините очила са със страхотна форма. Опират ли в скулите?? Каква марка са? Ще видя при нас дали има други цветове . Много ми харесаха, само да не ми оставят следи на лицето.
Тези цветчета така показани са ми като от басмян пеньоар . Обаче като се зачетох от каква материя е и си мисля, че наистина е трудно човек да даде обективно мнение само така по снимката . Покажи ни е облечена. Ако ще ти носи  приятно усещане , макар и ретро , си я носи с удоволствие 😘

Пинк, тези рози за много пищни и зашеметяващи. Щом и българката е спечелила , какво по хубаво от това. Роклята е много натруфена и си мисля, че ако самата тя беше по семпла, розите щяха да са още по - голям акцент . Но дизайнерите имат друг поглед Simple Smile
Змийската шарка на плата е страхотна 🥰 С нетърпение ще чакам роклята .
Макадамия , тъжното е че в такива моменти си даваме сметка колко сме материални за съжаление 😢

Копче, честита да си! Много щастие и усмивки !😘❤

Карен, прекрасен цвят рокля!

Хубав и усмихнат ден 🥰

Последна редакция: нд, 31 мар 2024, 10:38 от ani_d

# 2 015
Макадамия, ето за това ти решение - Тази година наистина ще нося само мега удобни дрехи и обувки едно голямо Браво!
Удобната обувка е чиста радост, че иначе на всяка стъпка умираш по малко.
Не ти е било лесно вчера, прегръдки Hug

Ани, опират ми в скулите, а стоят страхотно - имам високи скули и тънък нос в горната част.
На Kwiat са, има промоция 2 за 1 в Joys Оптик на почти всички марки.
https://www.kwiat.bg/produkti/slanchevi-ochila/ks-ex-9274-f/

С роклята на цветчета ще се покажа.

И още нещо исках да кажа, но се разсеях 😂

Хубав неделен ден мацки!

# 2 016
Al, на мен всички очила( почти) ми опират.
Kopche, честит празник! 🌹😍

# 2 017
ДХЗ, и не те ли тормозят следите като свалиш очилата? На мен ми стоят с часове.

# 2 018
О, не, за 2мин ги няма.Ще стоят 2ч ако съм с грим и са се отпечатали, а аз съм забравила да се погледна.😂

# 2 019
  • Пловдив
Момичета, прекрасен ден ви желая! Починете си, защото почивката е най-добрият мехлем за гюзеллик.
Ал, покажи тази рокля облечена. Почти си я представям как свежо ти стои с бели  кецове.
Честито на всички рожденички, здрави да сте! Явно сме много овненца.
Аз си почивам, като готвя. Ще приготвя някои вкусни нещица за моя син, който си заминава днес.  Бързо свърши ваканцията.

# 2 020
  • Бургас
Пинки, много е красива роклята с розата.Покрай теб ми е направило впечатление, при нас няма много малко такъв тип ателиета, където да шият собствени дрехи, 1-2 се сещам.Дядо беше майстор крояч и шивач и съм израсла в такава среда.

И аз скоро се качвах на тавана, там има дрехи, шити от дядо и си смъкнах едно червено яке тип бомбър, изпрах го с идеята да го понося.
Имам и подарък от една съседка рокля, не съм я обличала, но се харесах.Чист памук е, много се мачка.Само това успях да намеря, да илюстрирам модела:

Квят, се оказват много сполучлива марка-здрави са, имат хубави модели и не са безбожно скъпи.

Явно съм на ретро вълна, но модата сега ми е като от Некерманите на дядо, всичко съм го виждала там Smile

Копче, честит празник и на теб! Flowers Rose

Последна редакция: нд, 31 мар 2024, 13:14 от Галчудо

# 2 021
  • В заешката дупка
Замислила съм се за няколко дни в Рейкявик в края на Ноември. Дали е добра идея?

Идеално време да се види северното сияние. Ноември в Рейкявик има и музикален фестивал. Посещение до геотермална лагуна/басейн - задължително. Ресторанти, забележителности,  музеи из град…. “Golden Circle” - популярен туристически маршрут, сравнително близо до Рейкявик, може да се направи по това време ако иска да се види част от исландката природа. Все още има достатъчно светлина през деня (особено в начало на ноември) и извънградските пътища обикновено все още са отворени и проходими. Има какво да се прави. Няма да скучаете.Simple Smile

# 2 022
Благодаря 💜. Ще го помисля още малко, но май ще букна 3 нощувки.

# 2 023
Ох, никакъв късмет с пръстена. Всичко с бяло злато и с изглед на годежни. Стария го приеха казах, че този модел не го искам, защото ми закача дрехите и ги дърпа. Одобрих един друг, той пък само с розово злато. Та сега ще го изработят с жълто и след 2 седмици пак тук да си го взема. Ще се гръмна вече...магазинът доста пообран да не би да купуват на жените си бижута за Рамазана? Thinking И от таз ръчно- крачта комуникация вдигнах кръвно! 🤣
Копче, честита да си! Здрава, усмихната и много пътеществаща! Flowers Hibiscus

# 2 024
Бали скоро търсих и аз бижута, мн зле откъм предлагане за класически модели, не модерни.

Общи условия

Активация на акаунт