Отговори
# 2 145
  • София
Лейди жива и здрава да си!  Честит юбилей! Животът сега започва, супер си  Two Hearts
ЧРД Копче, и ти бъди все така готина и все така празнувай на различни дестинации Two Hearts
Пинк, първите обувки, честно изобщо не ми харесаха на твоите крачета.
Ан-Мари с удоволствие чета за интересната ти професия.
Изпускам снимки, но с това чудесно време предпочитам да съм навън.

ГБ покажи градината, че ме гложди любопитство.

И как мацки, без флорални мотиви, точки и всякакви графични истории? То монохром, но омръзва, трябва си понякога "цингарела". Днес в София беше пълно с дълги, веещи се рокли. Прави ли ви впечатление мъжете, как се обръщат след  такива мадами? И как с уважение се държат и галантничат с дамите? Затова голямо "ДА" на рокли дюс, щампи и цветя Smiley

Последна редакция: пн, 01 апр 2024, 21:05 от asa

# 2 146
  • France
Цветовете са страхотни

# 2 147
  • Бургас/Пз
Ох, човек да няма работа през деня, после нямате изчитане.

Копче, все така усмихната да си. Прекрасни сте цялото семейство. Честити подаръци, да ги покажеш Simple Smile

Пинк, аз харесвам лоуфъри и то много, обаче не ти ли се струва, че кожата ще се пречупи отгоре. Явно нещо се прегъва при обуването . А и щом ти притиска малките пръстчета е добре да помислиш дали ще издържиш цял ден . Докато публикувам и ти си пуснала новите . Страхотни са много ми харесват.

Ал, страхотна си с тази пола на точки.

Обичам точки много , но нямам нищо Sad
Купих си бяла права пола с цепка от страни на Дафне 😂

# 2 148
  • Бургас
Честито на Lady Brinne и Kopche! Да сте здрави, всичко друго ще се нареди. И ние празнуваме РД  на ММ, пътуваме...
Десен на точки и аз много харесвам. Имам една блузка с къс и една с дълъг лъкав . И двете са черни с малки бели точки. Много ги харесвам и нося.

Последна редакция: пн, 01 апр 2024, 22:45 от sunny-n

# 2 149
  • тук-там
Копче, все така радваща се на живота и в добра компания!
Ал и Ками - страхотни и пролетни Simple Smile
По повод бижутата - отдавна не ми допада масовката. Всички са ми едни и същи. Търся нишови ателиета с ръчно правени бижута. Малко като любителите на нишова и дизайнерска парфюмерия. Всяка от нас си има по някоя луда фиксация Simple Smile

# 2 150
  • София
Както Ани е написал да няма работа човек през деня.Толкова много изписвате за един ден.
Ал добре звучи един отбор БГ Мами на Малдивите.А дано,ама надали!😂
Керхер и у нас има.Мъжът ми е фен на тази машинка.
Пинк вторите обувки повече ми харесват.Със здраве да си ги носиш!

# 2 151
Пинк, май само аз те видях с първите лоуфъри, но щом не са ти удобни, честити номер две и с удоволствие да си ги носиш!
За Копче, дано става ясно кой е модела. Не ми се вадеше кашона от килера.
Скрит текст:

# 2 152
  • Бургас/Пз
Пинк, какви са лоуфърите. Това име вътре дето се подава нищо не ми говори. Ако има черни такива скачам в тях.

Мтз, ако намериш нещо интересно като бижута, да го споделиш Simple Smile

Днес беше толкова топло и задушно на обяд, че излязох само по рокля и се прибрах с надути крака. От утре взимам глухарче и аз да пия. То не се издържа. Бях на маникюр и от много чудене, накрая сложих нюд Simple Smile

# 2 153
Усмивки и обич желая на Лейди, Копче, а и на всички ви, защо не Simple Smile
Говорите за пътувания - честит Шенген! В Неделя излетях без паспортна проверка от Сф. Доста по-бързо става.

Видях детето днес във Виена, щастлива съм!
Беше задушно и топло, и ветровито. Надвечер заваля, явно вяърът носеше прах от Сахара. Червеното ми Манго яке имаше кафяви капки!
А през деня на разходка в Лаксенбург де сварихме.

# 2 154
Искам съвет за дънки
Нищо не ми харесва и не ми стои добре не мога да си намеря не широки дънки но да не са и по мен да са универсален цвят но и да са интересни и стилни да са удобни най вече
много ще ми помогнете с точна марка модел или дори артикул
изнемогвам

Що се отнася до темата смятам че винаги е хубаво да следим трендовете и да ги внедряваме в стила си но и да се съобразяваме с особеностите на нашето тяло
идеалната среда е да имаме свой стил но и да сме модерни но стилът също така не се ограничава само в дрехите но и в начина на живот храненето ни увлеченията ни и ценностите ни
аз така и не успявам да включа в гардероба си полите и дънките

Последна редакция: вт, 02 апр 2024, 00:33 от Natalia08

# 2 155
Ползването на препинателни знаци, също е стилно.

# 2 156
Добро утро!
Мариетка, супер! И още по-хубаво, че видя детенце! ❤️
И аз видях първия модел лоуфъри на Пинк. Тези са по хубави!
Магни, моделът ти е изписан с огромни букви на кашона Wink - SC 3. Специално за него имаше оплакване, че много капе... 🙄Моят е предния, двойката. Копче, почети из темата за парочистачки, да не отегчаваме тук!
https://m.bg-mamma.com/?topic=1279788.msg47826060#new
Снощи бях на "Майсторите на комедията", сложих новите лачени обувки на Джани. Страшно неудобни връзки, като обли въженца, обикновени ще е грозно, сатенена панделка дали ще пасне?🤔 Или ще дойде много лъскаво!

Последна редакция: вт, 02 апр 2024, 08:53 от mimi.7299

# 2 157
Мими, има текстилни панделки мат - мисля, че такава, с ширина 1 см, ще пасне чудесно.
Може да опиташ също с тесни плоски връзки за обувки, но промазани като твоите. Тогава няма да “простее” и да стои грозно, както се опасяваш.

# 2 158
Мими, струва ми се панделка ще им дойде много.

За роклите - да, така е. Хубаво нещо са роклите, вчера и аз видях много дами с дълги цветни рокли из София

Ани, полата? На бяла вълна си тази пролет Simple Smile

Mtz, голяма красота има тук и там, редовно минавам покрай Сефира и Денис Виденов и с удоволствие разглеждам витрините

Natalia08, no way да помогнем с точна марка и модел дънки без да знаем как изглеждаш, какъв е стила ти и т.н.

Хубав ден дами!

# 2 159
  • Бургас
Добро утро момичета!
Да се покажа и аз.Хубав ден ви желая.
    [/list]
    Не успях в скрит текст. Помогнете!

Последна редакция: вт, 02 апр 2024, 09:31 от begeli

Общи условия

Активация на акаунт