Отговори
# 2 130
  • София
Копче, прекрасна рокля имаш, прекрасна усмивка имаш и два пъти повече прекрасно семейство имаш!

Роклята от къде е?
Pink, благодаря ти! Ценя много това, което имам и съм щастлива с него! А това винаги се вижда! Blush
Ето я роклята. Купувана в началото на февруари и прилежно показана тук, но теб те нямаше по това време в темата, затова си я пропуснала. Hug Имам още една на Яс, но в друг разцветка в розово и лилаво. С нея бях дори днес. Много харесвам този модел ризо-рокля на Яс! Ако можех, щях да си купя във всички разцветки!

И аз снимах една магнолия в Нюрнберг, не помня показах ли я тук вече? Thinking

Подариха ми спортен екип на MP (от синът ми) и сако на Зара (дъщеря ми и гадже) Simple Smile.
Аз си подарих днес още нещо..... Парочистачка на Керхер.Laughing Чакам я в четвъртък!

# 2 131
  • Русе
Честит рожден ден, Лейди и Копче! Здрави и щастливи бъдете!
mtz, Клеми, много добре изглеждате!
Ан Мари и аз да кажа, че ми е много интересно да те чета.
Поизтървах ви пак последните дни и не съм видяла всички снимки.

# 2 132
Така, така ☀️
един самолет сияещи БГ мами от всички страни по света на Малдивите 😎

Пенева, много харесвам червени рокли на точки ❤️ и китки, гюлове, макове и де що е цвете
Виж как ме вдъхнови с твоите червени точки
Скрит текст:

G&B, градината ти е 😍

# 2 133
Копче, честит ти РД и на теб! Здраве и нови дестинции!

Магни, със глас се смях..
Скрит текст:
... че със сигурност знам, че до Али за дрехи не съм стигала, но знае ли човек произхода на роклите си Simple Smile
Погледнах етикета, ето от тук съм я купувала (бях харесала снимката първо онлайн и я намерих в този сайт... друго от там нямам и не зная какво качество предлагат като цяло:)
https://www.lulus.com/products/heart-of-marigold-navy-blue-flora … dress/453272.html

И понеже темата е за стил слагам един стилен господин, който пазаруваше в луксозния Fondaco dei Tedeschi...

Трябва да отдадем дължимото уважение на г-н Гей как великолепно е съчетал цвета на (ужасно скъпата) си чанта и ризата. Е много е красиво!
ЧРД и на теб, Кати!

Пинко ме инфлуенсна в съседната тема:
https://www.zara.com/bg/bg/%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D1%8F-%D0%BC … BA-p03031200.html
На живо изглежда прекрасно цветовете леко преливат и има сатаниран блясък
Поръчах я, само защото цветовете много ми напомнят на цветовете във Версаче роклята на Блейк Лавли от Мет гала. Тези сатенирани материии обаче в този ценови диапазон се скапват за един сезон, опасявам се.

Агент, има вероятност моята Божидара да е в Бостън през лятото.Като стане сигурно ще пиша.
Пиши! Дано не се разминем!

Не обичам абсолютизиране за принтовете - големи-малки, с цветя-геометрични според възрастта Thinking
Толкова зависи от индивидуалното излъчване...
^^^ Абсолютно съгласна!

Последна редакция: пн, 01 апр 2024, 17:07 от Agent Provocateur

# 2 134

Аз си подарих днес още нещо..... Парочистачка на Керхер.Laughing Чакам я в четвъртък!
У дома е налична от две седмици. ММ си я подари (без повод). Той е уау, аз не защото ходя след него да доизчиствам. Но факт, плочките в банята светнаха. Подовите настилки и вратите също.

# 2 135
G&B, ела у нас да ми направиш такава градина- уникална е!

Последна редакция: пн, 01 апр 2024, 22:08 от ДХ3

# 2 136
  • София
Магни, кой модел е купил той?
И аз искам всичко да свети у нас! След тази немска чистота и хигиена на навсякъде, дори и аз, която съм зодия "чистачка" се засрамих и взех в ръце! Nerd Просто взех отдавана отлагано решение! А и обичам всякакви машинарии у нас. По това приличам много на баща ми, лека му пръст!

# 2 137
ДХЗ, с най-голямо удоволствие.😘

# 2 138
Керхер имам от 10 години, не очаквай чудеса. Ръчичка си иска и след това...! Wink И аз съм фен на всякакви машинарии, улесняващи живота!
Пък измивните препарати са ми слабост. Вчера домъкнах и препарат за керамичен котлон, върви с шпатулка за изстъргване на загорелите мазнини. 🤣

# 2 139
  • Бургас
Обичам точки повече от цветя, някак си повече ми отиват Smiley

Днес и аз реших малко да пусна помощника ми да поработи, аз го наглеждам, той чисти остъклените тераси и привлича погледите на хората Smiley

И градинката ме чака тези дни.

Последна редакция: пн, 01 апр 2024, 17:50 от Галчудо

# 2 140
Копче, ще проверя като се прибера и ще ти пиша. И да, помага много, но се искат и ръчички. Това което парата размеква и се свлича, съхне бързо ако не се забърше веднага. Котленият камък от ваната се наложи да третирам допълнително с препарат и четка. Но тук водата е ужасно твърда и тази гимнастика я върша ежедневно.

# 2 141
В крайна сметка ги върнах и веднага си купих от физически магазин тези. Супер леки и комфортни. Исках с по груб грайфер, но те пък всички са тежки, или поне аз попадам на такива.

# 2 142
Момичета, поръчах си тази рокля

# 2 143
Много е красива, finesse.

# 2 144
Pink Dress, тези са по-хубави. Честити!

Finеsse, много е красива роклята. Цветовете са супер.

В София е една мараня от прах и пясък, утре ще вали за моя радост Heart

Общи условия

Активация на акаунт