Отговори
# 2 160
  • тук-там
Ани,
Имам бижута от Виена и Сиена от бижутерски ателиета. В България са ми любими, цитираните от Ал:
https://www.instagram.com/sefira_gallery?igsh=MWN0em8zMXBoYmtwbw==

https://www.instagram.com/denis.videnov.atelier?igsh=MXNyYWUyc296bXIweA==

# 2 161
Таговете за скрит текст са
[spоiler]линк за снимка[/spoiler]

# 2 162
Mimi 7299 сатенената панделка трябва да е тънка, а тя е хлъзгава и ще се отвръзват. Не е добро решение.

# 2 163
Магни, моделът ти е изписан с огромни букви на кашона Wink - SC 3.
Е аз затова снимах само тази част, Мимка. Не знам дали капе, ама след акция на ММ, трябва да мия пода задължително. Той е щастлив, беше последната налична, от някакъв сайт я поръчва на промоция. Аз бях ок и за лидълската. Не че ще я ползвам - като теб съм фен на добрата химия, знам че не е екологично. Close Аз съм ок с връзките на твоите обувки, но предполагам има значение с какво точно ги комбинираш. За моите дънки са перфектни.
Мариета, с огромно нетърпение го чаках този Шенген. Особено като бягаме за следващ полет е много удобно.
Този сахарски пясък не искам даже да го коментирам, при нас по това време всяка капка дъжд е червена. Прозорци, коли, мотори - всичко е мазало, голямо миене ме чака.
Наталия, аз назад в темата показах 2 чифта прави дънки от Манго. Не са от най-широките, на мен са ми удобни. Ако не ги откриеш ще ти пратя линк на лични, ако са още налични де Simple Smile

# 2 164
  • София
Магни, благодаря за илюстрацията!
Аз поръчах 2-ката, но в бяло. Искам си я бяла! Да ми е стилна и тя! Laughing

А, Мариета - в неделя и Шенген си честитихме, освен моя РД и католическия Великден! От Германия само на багажа ни искаха лични карти, а в София на Пристигащи минавахме без проверки.

Ани, снимаха ме със сакото още вечерта, но беше много лоша светлина в ресторанта. А, от вчера се преместих в нов фитнес и открих първата тренировка с новия екип.  Simple Smile
Придобивките показах тук.

Мими, благодаря ти за линка за парочистачките! Hug
Наясно съм, че си иска и ръка след това,  но улеснението е огромно!

Последна редакция: вт, 02 апр 2024, 11:36 от kopche

# 2 165
  • София
Копче, новият фитнес е като в космически кораб! Много яко!

# 2 166
begeli, няма нужда да криеш снимката - страхотна, кукленска визия си докарала - много ми допада
Този Денис e почти толкова добър, колкото моят бижутер - браво, радвам се че има и други ентусиасти в тази сфера, въпреки, че това не ме грее особено, защото харесвам изчистени и класически модели.
От вчера започнах да пия и аз глухарчето. Чувствам се като балон, като извадих пролетните дрехи ... леле, то кълчици, то дупце - веднага взех спешни мерки и започнах фаст 16:8 - това при мен работи най-добре....
Беста голяма отпуска си дадоха покрай Великден, от 28-ми насетне никакви поръчки не придвижват.Получих имейл, че ще ми забавят пратките .... оххх... и те ме ядосаха .....

И нещо хубаво  - от последният колаген с ретинола ли, идея нямам, но няколко жени ме питаха директно кога съм си правила устните .... и аз си ги усещам доста пухкави, и кожата като цяло много хидратирана, но явно и от хората се вижда ......

Последна редакция: вт, 02 апр 2024, 10:16 от macadamia

# 2 167
Наталия, разгледай Levi's. По зададените критерии си представям прав крачол, средно висока талия, син или индигов цвят.

Мариета, благодаря за напомнянето за Шенген. След 2 седмици ще се уверя лично дали е удобно.

Завърнах се от ваканцията с чифт бързоходки NB. Тези, които ми бяха на краката, успяха да ми натъртят глезените на втория ден. С новите сякаш ходя по облаци или възглавници Simple Smile

macadamia, аз нямам мейл за забавяне от Беста, а чакам 2 чифта маратонки за децата. Sad Sad дано дотогава не стане време за сандали.

Правилната употреба на препинателни знаци е още по-стилна.

# 2 168
Лина, ако си поръчала на 29, днес ще получиш, защото не са обработени поръчките. Аз получих вчера мейл за забавяне за поръчката от 28-ми, днес очаквам за тази от 29-ти...

# 2 169
Само да кажа, че парочистачка по акрилни вани-не, по фуги- не или на слаба степен( или префугирате чаг-пат).Имам две и ги ползвам 1 път на високосна.Обикновено да измия баните основно( стени, че няма как с душа), някой и друг вълнен килим или несваляема тапицерия. дамаска.За прозорци знам, че малкият уред на Керхер(Лидл) върши работа.
Аз се справям много по-бързо с традиционно чистене, за прозорците( поддръжка на стъклата) си взех робот, черчеветата трябва да се търкат, това ясно.
Онзи ден небето над София беше като в Дубай- слой жълт прах във въздуха.

Последна редакция: вт, 02 апр 2024, 11:39 от ДХ3

# 2 170
  • Пловдив
И аз получих имейл за забавяне на поръчката от Best Sicrets, ще видим докога. Едни маратонки чакам, ще се похваля като дойдат.

# 2 171
Макадамия кой е този колаген?

# 2 172
macadamia, едната ми поръчка е от 25-ти, а другата от 20-ти.

# 2 173
  • тук-там
Аз си поръчах тази рокля от Бест-а:

Надявам се да дойде скоро, защото иначе ще и мине времето Wink Също нямам мейл за забавяне. Поръчката е от края на Март.

Последна редакция: вт, 02 апр 2024, 13:57 от mtz

# 2 174
  • Бургас
Макадамия Благодаря, кукленски вид,  ама тази година ще правя 50г.
И реших да празнувам юбилея, досега не съм събирала приятели и роднини никога за мой рожден ден.

Общи условия

Активация на акаунт