Лазерна епилация и електроепилация – 11

• 29 631
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
Да успява да нацели точно коренчетата на косъма.
Окосмяването ми по лицето, няма нищо общо с това което беше преди / скубех с пенсета /. Нямам снимки за да покажа разликата / не искам и да имам/.
Големи зони знам, че е работила, сигурно и сега работи, но това е до лична уговорка.
Сега лазерите вършат перфектна работа за тяло /мое лично мнение/.
Тя е работила в Дом на красотата - едно време така се е наричало и цял живот се е занимавала с електроепилация. За това и написах и възрастта да се знае, че е възрастна жена, но и с голям опит.

# 331
  • София
Имам много процедури интим ,но не съм ходила от 5г,намаляха доста,но след 3то раждане стана по чувствителна кожата и се отказах. За сравнение подмишници само от 5 процедури така се повлия,че имах три косъма на кръст и преди 2г правих една ей така.
До сега само на диодни съм била,тези с охлаждане само са махали паренето ,но силната болка от боцкането си оставаше.
Има ли вече на пазара такова чудо наистина безболезнен лазер,чета че някой мажели с лидокаин,преди години отказваха категорично,стискай зъби,но се уморих да се самоизмъчвам. Иска ми се да отида пак,но мисълта да се самоизмъчвам сама все ме отказва.
Момичетата със силна болка ,намерили ли са безполезен начин някъде?

# 332
Аз правя лазерни процедури на PRIME LASE HR - диоден е лазера, и болката си я има на интима - мажа с лидокаин спрей, и процедурата е поносима, иначе болката не се издържа на висока степен.

# 333
Здравейте! По брадичката имам обилно светъл мъх и около 10-15% по-твърди, тъмни косми, които в момента отскубвам. От всичко прочетено тук стигам до извода, че електроепилацията е по-подходяща в подобни случаи. От Варна съм и видях в първия пост адрес на студио, което предлага услугата, но когато се обадих ми казаха, че козметичката се е сменила. Някой има ли информация за друго място във Варна, където правят електроепилация?

# 334
  • Тра-ла-ла
Аз ще сменям студиото/козметичката. След 2ра процедура интим от вътрешните закътани местенца😁 - нищо не окапва. Или не съобразява анатомичните особености като минава с лазера. Или го пуска много слабо, защото при мен почти няма болка и парене, а съм доста чувствителна. Тук чета, че при процедурите си боли.

# 335
Здравейте! По брадичката имам обилно светъл мъх и около 10-15% по-твърди, тъмни косми, които в момента отскубвам. От всичко прочетено тук стигам до извода, че електроепилацията е по-подходяща в подобни случаи. От Варна съм и видях в първия пост адрес на студио, което предлага услугата, но когато се обадих ми казаха, че козметичката се е сменила. Някой има ли информация за друго място във Варна, където правят електроепилация?
Т.е. вече не правят електроепилация, така ли?
Не знам дали ще намериш друго място във Варна. Точно това обсъждаме тук - че тези услуги са кът в България. Ето, например, аз мога да потвърдя, че в София няма читава козметичка, която да се справя добре. Не знам как е възможно - все пак, столица се водим.
По-нагоре препоръчаха дама в Шумен. Помисли дали не можеш да пътуваш дотам, ако се налага. Близко ти е.

Аз ще сменям студиото/козметичката. След 2ра процедура интим от вътрешните закътани местенца😁 - нищо не окапва. Или не съобразява анатомичните особености като минава с лазера. Или го пуска много слабо, защото при мен почти няма болка и парене, а съм доста чувствителна. Тук чета, че при процедурите си боли.
О, да не те разочаровам, ама това си е стандартен номер почти навсякъде, където съм била. Grinning Почти винаги имам някакви пропуски в областта около устните и малко по-надолу, към входа на влагалището. Просто не работят добре в тази зона - усещам ги още по време на процедурата, че не минават старателно. Казвам им, кимат - и после пак същото. Mr. Green

# 336
Въпрос към дамите от Варна: Видях, че Beauty Derm вече имат Александритен лазер? Аз при тях съм ходила на диоден, бях доволна, някой има ли впечатления от новия?

# 337
  • София
То дали ще взема пари за един и същ брой процедури през 20 дни или през 2 месеца е едно и също, но и това няма да коментирам.
Парите няма да са същите, а повече. Процедурите ще бъдат неефективни през 20 дни.
Вие ли сте тази, която прави процедурите или аз? Парите са за брой процедури, а моята практика от 8 години работа с професионални апарати за епилация е, че от 6 до 10 процедури за различните зони през около месец редуцират окосмяването напълно.

# 338
Аааа, нямам идея дали ти правиш процедури. Wink
Но едно е да се платят 6 процедури, направени през 45 дни,  друго е да са 10 през 20 дни нали?

# 339
  • Mediterraneo
Да не говорим за 6, направени през 3 месеца.

# 340
Да дам и аз кратък отчет - боднах се на първа процедура на интим с диоден. На места доста си ме болеше, на други не. Дамата ми каза - колкото на по-висока степен, толкова по-добър ефект. Ще видим другия път как ще е.
Зачервяването постепенно намалява, но имам неприятни гнойни пъпчици около фоликулите - всеки ден на различни места. Предполагам, че е нормално. Някои са болезнени и ги пукам..не е приятно, но си казвам "трай бабо за хубост". Викат ме на 40 дни (G-pоint), което не съвпада точно с коментирания тук период (45-60 дни).

# 341
Вие ли сте тази, която прави процедурите или аз?

Ние сме тези, на които правят процедурите. Wink Та, мисля, можем да споделим предостатъчно личен опит.

# 342
Аз съм с висок праг на болка, но започна много да ме боли на интима. Питах дали е увеличила степента и ми отговори, че да, всеки път я увеличава. Поне минава бързо и трая за хубост, но тази зона предусещам, че ще е много по-трудна за ефект от другите.
Мен ме викат на 45 дни, но ме оставят аз да преценя и аз вече ги разтягам на 50-60.

# 343
Да дам и аз кратък отчет - боднах се на първа процедура на интим с диоден. На места доста си ме болеше, на други не. Дамата ми каза - колкото на по-висока степен, толкова по-добър ефект. Ще видим другия път как ще е.
Зачервяването постепенно намалява, но имам неприятни гнойни пъпчици около фоликулите - всеки ден на различни места. Предполагам, че е нормално. Някои са болезнени и ги пукам..не е приятно, но си казвам "трай бабо за хубост". Викат ме на 40 дни (G-pоint), което не съвпада точно с коментирания тук период (45-60 дни).

Хмм, може би ще е добре да се ориентираш към някой хубав крем за успокояване на кожата и за след лазерна. Чувала съм, че рядко се появяват такива гнойни пъпчици, дали не е прекалено силен лазерът или имаш чувствителна кожа?

# 344
  • Mediterraneo

Мен ме викат на 45 дни, но ме оставят аз да преценя и аз вече ги разтягам на 50-60.
Това щях да питам. Като "те викат" на Х дни, нали можеш да прецениш, че няма нужда от процедура в момента и да отложиш. Никой не те кара с пистолет в челото да ходиш точно на датата. Аз винаги съм намествала процедури според състоянието на зоната, свободното ми време и графика на студиото. Често няма часове и се отлага още.
Хубаво правиш, че си следиш нещата и "разтягаш" във времето. Сигурна съм, че и още можеш, особено след първите две процедури.

Общи условия

Активация на акаунт