“Вина“ - втори сезон по БНТ 1, тема №7

• 43 553
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
Тя и Катина дълго време не забременяваше след двете помятания. Още повече, че ранните загуби често са резултат от хромозомни аномалии, предадени от някой от родителите. Ама тогава за мъжки фактор не се е говорило.
Точно това си мисля от известно време. Марко е имал грешен ген, затова Катина помята, Ванко е болнав, а Виола не забременява. Връзва се и с детето на Филип починало в ранна възраст от сърдечно заболяване.
В съчетание с чепатия й характер, тя нямаше да започне никога такъв честен разговор, ако той не беше готов да си признае греха. Господарското в нея е водещото. Прогресивните й идеи са нещо прихванато от Европа, но са по принцип, видяхме колко й пука за равенство и братство когато стана богата.
Съгласна с уточненето, че идеите не са  свързани с равенство и братство, а анархистки. В този ред на мисли напълно в съзвучие с характера й.

Как набързо накиснахте Марко за генетичния виновник.

# 271
Също смятам, че не е още сглобено. Вижда се ясно кашона от който са извадени частите. Кой ще държи кашона там, ако е вече било сглобено?

# 272
  • Галифрей
Не е сглобено но от ядосване може да е чупила и разпилява части и после да реве в ълъла.

# 273
  • София

Как набързо накиснахте Марко за генетичния виновник.

Е, нали има всеобщо чудене защо Виолка не е забременяла.
Другата опция е и двете сестри да носят генетичен проблем.

# 274
Също смятам, че не е още сглобено. Вижда се ясно кашона от който са извадени частите. Кой ще държи кашона там, ако е вече било сглобено?

То може да не е сглобено, но частите да са били подредени една върху друга, а кашона да са го държали заради гаранцията. Много хора постъпват така. Разхвърляните части говорят за чупене.
Частите на креватчето са в безпорядък, Марта плаче свита в ъгъла. В предния епизод прокърви, а чака бебе-. По колко начина може да се тълкува това?

# 275
То може да не е сглобено, но частите да са били подредени една върху друга, а кашона да са го държали заради гаранцията. Много хора постъпват така. Разхвърляните части говорят за чупене.
Сериозно ли не виждаш, че не е сглобено или никога не си сглобявал тези Икея пъзели? Счупено, означава поне два елемента да има сглобени един за друг, а да се е разпаднала връзката между съставни групи елементи, или счупен такъв на по-малки части от доставените. Нищо такова не се вижда, а точно оригиналните съставни части, нито една несвързана с друга. Не бих спорил за това по принцип, но в случая има огромно значение дали Филип не е помогнал да се сглоби, или тя не може да се справи... но съвсем друг е сюжета ако са го сглобили и някой е решил да го счупи.

# 276
Според мен колкото и да гадаем най- голямо значение ще изиграе дали ще има трети сезон. Ако е решено, че ще го има не вярвам съвсем да се разплете триъгълника , вероятно ще претърпи някакво развитие и вече в трети сезон ще се продължи. Така е казал и Виктор Божинов, че може да претърпи развитие или евентуално да се разплете. 🤷♀Емоционалната кулминация на сезона по негови думи беше връзката Марко-Катина-Виола. Значи няма какво по- емоционално да се случи на сегашните герои.
Единствения вариант Филип да остане с Елина е, Марта да си тръгне доброволно, което някак си не го вярвам, че може да стане. Легълцето и на мен не ми прилича на счупено, а по- скоро на не сглобено. Нали Филип обеща веднага да го направи, но мина сякаш доста време, а той все не я свършва тази работа. Личи си, че няма все още някакво специално отношение към детето, някак си изобщо не е въодушевен. Гледайки оставащите кадри от трейлъра мисля обаче, че ще остане до Марта поне на този етап. Целува я, гали й корема. Вероятно от чувство за дълг и малко вина, че я пренебрегваше. Различното с миналото ще е, че ще бъде само с една жена и няма да тъче на два стана.  И тъй като всяка реплика има значение в този сериал, ми направи впечатление, че Филип е загубил джобното ножче с което сравни Елина. Така че най- вероятно това е препратка и към това какво ще се случи с връзката им. Ще работят явно само като колеги и нищо повече.

# 277
  • Другата България
Да прекъсна малко вече повтаряните многократно хипотези за креватчета и бременности, и да ви покажа какво направи Зомбори в понеделник в “Капките“. Joy
Скрит текст:

# 278
Ще има ли още един ретро епизод или затвориха тая врата?

# 279
  • Пловдив
Прави впечатление, че това, което сглобянаме от промото за следващия епизод, няма нищо общо с епизода. Нито креватчето е счупено, нито Бончев ще прекара живота си в затвора, или поне част от живота си и т.н.

# 280
Винаги се търсят конспирации дори и там където по всичко личи че ги няма. Или налучкваме всички възможни комбинации за да се похвалим после, че сме познали. Обикновено ни изненадват. И така искам да е. Очакваните развръзки са от най-безинтересните.

# 281
  • Другата България
Ще има ли още един ретро епизод или затвориха тая врата?
Този сезон май не.

# 282
  • Варна
Спокойна съм за Бончев, нямаме осъден политик.

# 283
  • Галифрей
Филип Янг в сезон 3

# 284
Според мен креватчето не е сглобено, а Марта плаче, защото мъжа й за пореден път не е там, където трябва да е като баща на детето им. Колкото отиде на прегледите с нея, толкова и креватчето ще сглоби.

Общи условия

Активация на акаунт