“Вина“ - втори сезон по БНТ 1, тема №7

• 43 545
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
Вие сериозно ли? Коя жена в 3-4 месец плаче и се тръшка, че креватчето не е сглобено??? Simple Smile

# 286
  • Пловдив
Вие сериозно ли? Коя жена в 3-4 месец плаче и се тръшка, че креватчето не е сглобено??? Simple Smile
Марта! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 287
Марта беше склонна да изчакат с купуването на креватче. Филип настоя.

# 288
Не е въпросът в креватчето, а в отношението на Филип към нея. Вече 2 пъти не отиде с нея на преглед, а каза, че ще го направи. Сега явно е казал, че ще сглоби креватчето, а отново го няма.

# 289
Марта и сама може да си го сглоби с винтоверт, ама не е това въпроса..

# 290
Аз с първата си бременност бях превъртяла...Grinning

# 291
То може да не е сглобено, но частите да са били подредени една върху друга, а кашона да са го държали заради гаранцията. Много хора постъпват така. Разхвърляните части говорят за чупене.
Сериозно ли не виждаш, че не е сглобено или никога не си сглобявал тези Икея пъзели? Счупено, означава поне два елемента да има сглобени един за друг, а да се е разпаднала връзката между съставни групи елементи, или счупен такъв на по-малки части от доставените. Нищо такова не се вижда, а точно оригиналните съставни части, нито една несвързана с друга. Не бих спорил за това по принцип, но в случая има огромно значение дали Филип не е помогнал да се сглоби, или тя не може да се справи... но съвсем друг е сюжета ако са го сглобили и някой е решил да го счупи.
Сглобявал съм. И мога да ти кажа, че несглобените не изглеждат така. Частите са подредени една върху друга и ти вадиш от кашона в същия порядък и ги слагаш на стената или на по пода в порядък, а не ги разхъврляш хаотично и не отиваш да ревеш сред останките.
Обясни ми логично - защо Марта плаче точно до това което би трябвало да е бебешко креватче?

# 292
Обясни ми логично - защо Марта плаче точно до това което би трябвало да е бебешко креватче?
Вече обясних двете ми предположения: или Филип е обещал да участва в сглобяването, а пак го няма както винаги за всичко свързано с детето, или по-малко вероятното тя се опитва но не може да се справи.
Хайде ти ми обясни логично по каква причина Филип или Марта ще чупят сглобено детско легло и то толкова зловещо да се разпадне на всичките си съставни части, до една? Това е дори извратено, да чупиш леглото на нероденото си още дете.

# 293
  • Пловдив
Значи, ако жена сглобява нещо, точно по този начин ще изглежда. Аз съм педантично подредена, но подобни дейности ме изнервят достатъчно, че от креватче да сглобя трикрилен гардероб с надстройка.....Ако изобщо сглобя нещо. Затова винаги когато купувам нещо, което трябва да се сглоби, ако не ми предложат сглобяване вкъщи, срещу заплащане, нищо не купувам. Съпругът ми пък съвсем няма да получи това, което сме купили, ако тръгне да сглобява нещо.

# 294
Ясно ми е, че някои не са сглобявали нищо. Никога частите не са подредени в кашона в порядъка на сглобяването, а винаги се подреждат така, че да заемат минимално място и сигурност да не се надерат лицеви повърхности при транспортирането. Затова и са с маркировка кое кой номер е по схемата за сглобяване. Изваждат се и се разхвърлят първо, а после се пренареждат според реда на сглобяване за по-педантичните, или нормалните хора обикалят из стаята и търсят следващия номер. Сериозно ли трябва да обяснявам елеменратни неща Sunglasses

# 295
  • Галифрей
Марта се опитва се сглоби креватчето

# 296
  • Анкх-Морпорк
1. От хормоните
2. Напомнило й е за починалото детенце.
3. Защото е почнала да го сглобява и е оплескала нещата - загубила е инструкциите, примерно.
4. Защото си е счупила нокът.
5. Защото е видяла Филип с Елина да спасяват лозето, вместо той да дойде да сглобява креватче.
6. Някой й е казал нещо обидно, което може и да няма връзка с креватчето, а сцената е за заблуда.
7. Защото не се е омъжила за Пища Хуфнагел…
8. Защото е Марта.
9. Защото така!
Въобще, една истинска жена винаги има за какво да се разреве.

# 297
  • Другата България
Наистина ли втора страница се дискутира едно креватче и се правят интерпретации по картинка?

# 298
  • Галифрей
Смея се 😂 До къде я докарахме да обсъждане някакъв бебешки креват.

# 299
Лорде, личи си, че не са ти бушували хормоните от бременност. Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт